TPAKTOP написа:deepblue1963 написа:gembala написа:Няма да е честно ако не се отбележи още една истина за "Титан". Към момента, държавата ни начело с ББ не си изпълнява задълженията по договорите за почистване на общините и дължи на фирмата 24,5 млн. лв.... Повярвайте, че в такава ситуация, концесионерите /разбирай "Титан" /, си изпълняват договора с държавата без никакви постъпления, като в същото време се стараят да погасяват и задълженията на клуба. Нека се замислим, колко трябва да е дълбок джоба на "Титан" за да могат да са коректни към държавата и паралелно с това и с клуба, в такава една ситуация? В същото време са "помолени" от великия пъководец ББ, да не се дават изявления в медиите в тази връзка с цел запазване на имиджа на новата управа на държавата.
Според теб държавата плаща на Титан,а Титан плаща на ЦСКА,т.е държавата плаща на ЦСКА,т.е държавата си има клуб и той е ЦСКА,така ли?Правилно ли съм разбрал?![]()
![]()
По твойта логика:
Един ром съди държавата в Стразбург. Наема Тодор Батков за адвокат. Делото завършва в полза на ищеца. Батков получава солидна комисионна. Батков дава пари на Левски. Кой е собственик на Левски? Това ли ти беше логиката?![]()
А сега сериозно! Титан си имат много доходоносен бизнес! В цял свят мафията се опитва да завземе бизнеса с боклука(не казвам че Титан са мафиоти, а просто че е много доходоносно). Това, че Държавта дължи толкова пари на някой си говори само по себе си. Оня с пиците да им дава дължимото защото искаме нов стадион. А между другото аз съм твърдо против нашия стадион да бъде в центъра. Всеки път когато отивам на мач няма къде да паркирам. Смята че е по удачно да се построи стадион някъде където има място и за паркин. В цял свят новите стадиони се строят извън градовете. Специално съм ходил на Reebok Stadium и си е бая извън Болтън. Построен е огромен схопинг център с поне 30 магазина по мащаби като Billa и всеки магазин е с отделен паркинг. По време на пач тези всички парко места се използват от публиката. Познайте дали има проблем. Аз предлагам на Титан, тъй като вече са признани за законен наследник на АС 23, да поискат една малка заменка от държавата за земя извън софия(каквато е идеята и за нац. стадион)
Колега не обиждай ромите батков няма нито едно важно дело което да е спечелил ФАКТ неоспорим.Знае се кой дава парите