Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Какво става с Маркиньос ?
Маркиньос: "Контузията ми не е сериозна. Смятам че мога да бъда готов за мача в неделя. Много съм щастлив и гледаме напред към групите, където се надявам да се представим добре. Изненадан съм от феновете, които са тук да ни подкрепят в този ранен час. Те за пореден път доказаха, че са велики", сподели Маркиньос.
- POPCORN
- Контакти:
BlackLeppard написа:Маркиньос: "Контузията ми не е сериозна. Смятам че мога да бъда готов за мача в неделя. Много съм щастлив и гледаме напред към групите, където се надявам да се представим добре. Изненадан съм от феновете, които са тук да ни подкрепят в този ранен час. Те за пореден път доказаха, че са велики", сподели Маркиньос.
къде го , четеш това бе брат

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Контузията на полузащитника на ЦСКА Маркиньос не е сериозна, стана ясно при завръщането на отбора от Москва рано тази сутрин.
В началото на мача срещу Динамо бразилецът се включи много добро на няколко пъти, но в 20 минута напусна принудително терена, след като получи травма.
"Контузията ми не е сериозна. Най-вероятно ще мога да играе в неделя", заяви Маркиньос. В края на седмицата армейците играят с Локомотив (Мездра) двубоя от първенството.
Също като другите играчи на ЦСКА, Маркиньос бе посрещнат топло от феновете на летището тази сутрин. Което е знак, че запалянковците може и да заровят томахавката. В последно време те критикуваха представянето на кариоката.
"Много съм щастлив и гледаме напред към групите. Надявам се и там да се представим добре. Изненадан съм от феновете, които са тук да ни подкрепят в този ранен час. Те за пореден път доказаха, че са велики", каза още Маркиньос.
В началото на мача срещу Динамо бразилецът се включи много добро на няколко пъти, но в 20 минута напусна принудително терена, след като получи травма.
"Контузията ми не е сериозна. Най-вероятно ще мога да играе в неделя", заяви Маркиньос. В края на седмицата армейците играят с Локомотив (Мездра) двубоя от първенството.
Също като другите играчи на ЦСКА, Маркиньос бе посрещнат топло от феновете на летището тази сутрин. Което е знак, че запалянковците може и да заровят томахавката. В последно време те критикуваха представянето на кариоката.
"Много съм щастлив и гледаме напред към групите. Надявам се и там да се представим добре. Изненадан съм от феновете, които са тук да ни подкрепят в този ранен час. Те за пореден път доказаха, че са велики", каза още Маркиньос.
- mysportalk.com
ЦСКА чака своя мач №200 в Европа
Вицешампионът на България ЦСКА ще изиграе своя мач №200 в групите на новосъздадения турнир "Лига Европа". След като снощи "червените" съумяха да обърнат резултата в Москва срещу Динамо, те ще станат първия български отбор с 200 мача в европейските турнири. В момента ЦСКА има 196 изиграни мача, като резултата на българския тим, от тях ,е положителен - 81 победи, 40 равни и 75 загубени мача.
Другия силен български евробоец Левски пък има 170 мача в Европа - 57 спечелени, 37 равни и 76 загубени мача.
Другия силен български евробоец Левски пък има 170 мача в Европа - 57 спечелени, 37 равни и 76 загубени мача.
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЦСКА чака своя мач №200 в Европа
още не мога се нарадвам.

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: ЦСКА чака своя мач №200 в Европа
POPCORN написа:още не мога се нарадвам.![]()
и аз и аз

- POPCORN
- Контакти:
Въпрос за абонаментна карта за сектор Г.
Има ли някой такава карта?Може ли да ми обясни, важи за домакинските мачове нали така?А за Европа важи ли, или билетите ги взимаш с остъпка?Моля някой да сподели 

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- ZelenOtbor
- Контакти:
Принца на Рим ще разбере, че Принца на Пловдив е в ЦСКА
Една от новите звезди на българския гранд ЦСКА Тодор Тимонов остана доволен от жребия за груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, "червените" се паднаха в група с Фулъм, Рома и Базел.
"Лично аз съм доволен от отборите, които ни се паднаха. Няма какво да ги коментираме, трябва да играем футбол. Ако играем добре, ще преминем в груповата фаза", сподели Тимонов.
"Ако играем така както срещу Динамо (Москва), Принца на Рим ще разбере, че Принца на Пловдив играе в ЦСКА", не пропусна да се пошегува атакуващият халф.
"Моето желани е да продължим да играем добър футбол и да печелим мачовете си, както и да радваме нашите фенове", обобщи интересният играч.
"Лично аз съм доволен от отборите, които ни се паднаха. Няма какво да ги коментираме, трябва да играем футбол. Ако играем добре, ще преминем в груповата фаза", сподели Тимонов.
"Ако играем така както срещу Динамо (Москва), Принца на Рим ще разбере, че Принца на Пловдив играе в ЦСКА", не пропусна да се пошегува атакуващият халф.
"Моето желани е да продължим да играем добър футбол и да печелим мачовете си, както и да радваме нашите фенове", обобщи интересният играч.
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Тодор Тимонов: Принца на Рим ще разбере, че Пр
Принцът на Рим ще се изправи срещу принца на Пловдив, ще е голям сблъсък.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди