Предпазлив състав и схема като цяло. Има резон
15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.
Предпазлив състав и схема като цяло. Има резон
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не смятам че смяна на схемата точно в подобни мачове е добра идея.
Дано Янев ме опровергае.
Дано Янев ме опровергае.
Нека се заблуждават, че са нещо особено и не са първи само заради кризата в Лудогорец, това ще им изиграе лоша шега, ако не днес, то в по-дългосрочен план. Ние колко пъти сме тръгвали силно като тях и сме се оси*али в дербито даже не мога да ги преброя... Поради това, че и двата отбора загубиха шампионският си манталитет винаги когато дойде ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за взимане мач наливат гипса и просто гледат да не го загубят. Очаквам грозен страхлив мач на наводнен терен, 0:0, 1:1, или много случайно 1:0 или 0:1. Всъщност, в последно време не си спомням интересно дерби с много голове през есенният полусезон, поправете ме, ако греша.
MASTER_COOL написа:miro_rz написа:Мача е Х 2!
Ако познаеш, черпя 8-)
И аз!
DoSomethingDifferent написа:HardWork написа:При нас има леко подобрение, но все пак си мисля, че Левски ще си вземат мача. Ще ми бъде много интересно да видя как съдята ще свири мача. Една евентуална загуба на Левски ще бъде голям подарък за разград.
И аз си мислех същото, никак не ми се иска да победим със съдийска подкрепа. Но ако стане, няма да плача, поне ще вкусят от същата манджа, дето я ядохме ние няколко сезона.
Предпочитам да паднем честно, отколкото да бием благодарение на съдията, но каквото такова. Няма да върнем точките при подобно стечение на обстоятелствата. И сините и разград имат лоша карма, така че няма драма :) .
Точно в момента нямаме много футболни аргументи, които да противопоставим на подуенци, но какво по-хубаво от една "незаслужена" победа точно сега! Успех на момчетата и треньора!
Да видим как ще се представи съдийската бригада, защото тази година определено има пренареждане на планетите.
Да видим как ще се представи съдийската бригада, защото тази година определено има пренареждане на планетите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Чист червен картон за Мечката.
Опааа. Взе да става много хубавоооо
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
amoros написа:Чист червен картон за Мечката.
Ти остави , че е чист червен картон , само виж от къде тръгна всичко , имаше два метра засада а съдията даде ъглов удар.
Поне на нас ни ги дава червените картони :mrgreen: