5 Кръг/ЦСКА - Славия/17.08.2024/ 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: 5 Кръг/ЦСКА - Славия/17.08.2024/ 19:00 ч.

Мнениеот maxi1914 » 17 авг 2024 21:43

bubka написа:

То и мене така могат да ме вземат за треньор. Ще обещая да стана шампион без да уточнявам кога Изображение.

Тате ще ми купи колело ..... :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 авг 2024 21:52

Нямаме ръководство, нямаме и треньор явно!

Кви 4 стени? Променяш тактиката второто полувреме, очевидно е, че си сбъркал ти. Признай си поне.

Пичове, не ми се пише буквално.

Няма да ви лъжа. Обезверен съм . Много е тежко положението. Не виждам светлина в тунела в момента. С това несъстоятелно ръководство, което не предприема никакви мерки, решенията се взимат изключително трудно. Те не могат да направят една селекция 3 месеца... аз не виждам как ще вземат някакво решение изобщо.... каквото и да е то....

От друга страна ние не знаем кой кара влака. Преди поне се знаеше, че Ганчев коли и беси. Сега някаква фондация, собственика и Данаил Илиев не го знам как изглежда. Папазки не е казал една дума за ЦСКА и на мачовете май не ходи.

Треньорът и той не е читав според мен. Но като не са му осигурени играчи ще има поне оправдание.

Тежко е. Може би ни чака един от най-слабите ни сезони в цялата ни история ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 авг 2024 22:00

За мен първо двамата директори още след официалната смяна на властта трябваше да излязат и да кажат ясно - "ние не сме участвали в никакви управленски решения през последната една година, въпреки че се водихме директори", или пък "ние учавствахме във вземането на тези и тези решения, а новият собственик имаше отговорност за "това и онова". Да, ама не - решиха да започнат на чисто с лозунги и обещания, без да дадат отчет какво са правили през последната една година в клуба! Много съм разочарован от "новата власт" и отношението, което демонстрира към клуба!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 авг 2024 22:12

Проблемът е, че сега ние не знаем кой взима крайните решения за генералното ръководство на клуба. Не че е много ясно кой прави селекцията и кой избира треньора, но поне знаем, че е някой измежду Орманджиев и Филипов или и двамата колективно, или тримата с Александров може би.

Обаче кой по дяволите избра Орманджиев и Филипов за директори? Щото тва е най-голямата грешка според мен.

Преди знаехме кой е отговорен и кой взима най-важните решения и срещу кой да протестираме, ако тимът не върви .

Сега Фондацията ли ще е отговорна? Кваже тая пирамида??? И има ли въобще клуб от нашите мащаби, който да не си знае буквално собственика????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 авг 2024 22:16

Е, Филипов и Орманджиев са на ръководни позиции в клуба повече от година, като не мисля че Ганчев ги е назначил, ккато и не мисля, че не са участвали във вземането на решенията в клуба през последната година (разбира се от името на новите собственици).
Нещата може и да потръгнат, но за мен е много важно някой над тези двамата директори да излезе и да даде малко разяснения. В противен случай много бързо новите собственици ще загубят доверието на и без това обезверената червена общност.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 авг 2024 22:23

Ганчев е назначил Филипов, който по това време имаше декоративни и представителни функции. Орманджиев е назначение на новото ръководство.

От самото начало казах, че оставането на Филипов е най-голямата грешка.

Въпросът е кой взе това решение!!!!!

Както и да е, само си пишем. Реално сме в черна дупка. Нали знаеш какво е, ако си учил Астрономия? Влезнеш ли в нея не знаеш как да излезеш. Реално изход няма! И при нас е нещо подобно в момента.

Ние дори не знаем кой ни е собственика!!!

-

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 авг 2024 22:31

danko_sot написа:Ганчев е назначил Филипов, който по това време имаше декоративни и представителни функции. Орманджиев е назначение на новото ръководство.

Както и да е, само си пишем. Реално сме в черна дупка. Нали знаеш какво е, ако си учил Астрономия? Влезнеш ли в нея не знаеш как да излезеш. Реално изход няма! И при нас е нещо подобно в момента.

-

Орманджиев е в клуба повече от година, а Ганчев за какво е назначил Филипов и какво са харесали новите собственици в нео, та го оставиха?! Смятам, че смяната на собственост е добре планирана повече от година и няма нищо случайно в решенията, които се вземат в клуба повече от година.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 авг 2024 22:45

dedko2022 написа:
ivo55 написа:
dedko2022 написа:Като гледам, май пос*аните са новите ръководители на клуба.

А ми не се справят особено добре новите директори с това да сменят на Ганьо всичките некадърни ютуб селекции. Обаче такова осиране като на Ганьо 8-9 години, има да го гонят поне 8-9 години. Логично.

Ами при Ганя взехме доста втори места, поиграхме и в ЕКТ, наистина се надявам новите да го надскочат, но за сега тръгват на задна.

Вземай си всичките втори места и си ги дръж в Ловеч.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 авг 2024 22:49

Ozzimozzi написа:
danko_sot написа:Ганчев е назначил Филипов, който по това време имаше декоративни и представителни функции. Орманджиев е назначение на новото ръководство.

-

Орманджиев е в клуба повече от година, а Ганчев за какво е назначил Филипов и какво са харесали новите собственици в нео, та го оставиха?! Смятам, че смяната на собственост е добре планирана повече от година и няма нищо случайно в решенията, които се вземат в клуба повече от година.

Орманджиев е в клуба, но нямаше думата за спортно-техническата част и се очакваше след смяната на собственика да остане със същите правомощия. Вместо това той на практика се превърна в нещо като президент на клуба, през него минава всичко според мен, в това число и спортно-техническите решения, което той сам призна.

Защо на един недоказал се човек като него, работил единствено в агенцията на Танев незнайно като какъв , бе поверена цялата оперативна власт в ЦСКА? И кой му я даде? Това не е ясно, защото не знаем кой е собственика реално.

Филипов има визия на сериозен и стабилен мъж. ГГ го използваше като параван, като подставено лице. Уж спортен директор, но други взимаха решенията. А той само даваше по някое интервю и беше доволен от това положение. Хем не носиш реална отговорност и не взимаш тежки решения,хем взимаш двуцифрена сума в евро в края на месеца.
Защо обаче той бе оставен като спортен директор и от кого??? При всяка една смяна на собственост новия собственик си назначава свои хора, освен ако някое от старите не си е вършил перфектно работата, а ние знаем, че миналия сезон не беше никак перфектен.

Много са въпросите и неяснотите в ЦСКА. ;)

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 17 авг 2024 22:50

ivo55 написа:
dedko2022 написа:
ivo55 написа:
dedko2022 написа:Като гледам, май пос*аните са новите ръководители на клуба.

А ми не се справят особено добре новите директори с това да сменят на Ганьо всичките некадърни ютуб селекции. Обаче такова осиране като на Ганьо 8-9 години, има да го гонят поне 8-9 години. Логично.

Ами при Ганя взехме доста втори места, поиграхме и в ЕКТ, наистина се надявам новите да го надскочат, но за сега тръгват на задна.

Вземай си всичките втори места и си ги дръж в Ловеч.

Ивчо, аз в Ловеч работа нямам, но като гледам новата власт, ще си мечтаем за вторите места! ;)

Върни се в “ЦСКА”