Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот gihuelo » 22 юни 2024 11:48

Около 14 000 гледат в Спортал - направихме ги зорлем сайт тези.

Може да се гледа и в ДСПОРТ с коментар на Ралица Караджова
https://www.facebook.com/dsport.bg/vide ... 965200113/

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юни 2024 15:33

На фона на тази жега се получи добра контрола.
Над всички 18 годишния Лъчезар Иванов които игра без нито една грешка 80 минути.
От титулярите много добре игра Кареасо.
От цялата група от почти 25 човека имаме само един централен нападател- Марк Емилио.
Тасев горе долу добре, няколко пробива и една асистенция.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 юни 2024 16:30

С темпото на обявяване на нови играчи ще са необходими 30 трансферни прозорци, вместо анонсираните 3 :lol:
Започвам сериозно да се притеснявам, че Сашо Томов ще бъде надминат от новите босове
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 26 юни 2024 19:25

Юношките играят доста прилично, особено русото момче в центъра на защитата, Чорбата, Панайотов и този Цеков дето вкара втория гол. На мен ми харесва игресията и темпото което се опитва да налага Стипич. Санианг може да стане супер фул - бек ако понатрупа опит и доразвие защитните си качества.
Като цяло не виждам основание за рязане на вени. Трябват да се вземат центален защитник, дефанзивен халф, едно крило и централен нападател с качества и нещата ще заспят.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юни 2024 20:06

За пък от репортажа, който гледах, имам чувството, че този Санянг е тотал щета. То верно има някои бекове дето компенсират с много добра офанзивна игра, ама тея грешки при него в защита са рецидив и са наистина тип "детински", което не знам дали ще се оправи някога въобще. От друга страна и Брадлито няма да го бъде явно, така че за мен нов ляв защитник е задължителен. Надявам се, че не са верни информациите, че Йорданов е избрал Ботев пред нас.
Иначе за това, че трансферите се бавят не се притеснявам. Не виждам смисъл да се бърза, особено щом не сме в евротурнирите. Най-добре е да се вземат най-точните хора след даден карт бланш и от треньора. Като цяло съм позитивно настроен, напук на всичко.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юни 2024 21:14

danko_sot написа:За пък от репортажа, който гледах, имам чувството, че този Санянг е тотал щета. То верно има някои бекове дето компенсират с много добра офанзивна игра, ама тея грешки при него в защита са рецидив и са наистина тип "детински", което не знам дали ще се оправи някога въобще. От друга страна и Брадлито няма да го бъде явно, така че за мен нов ляв защитник е задължителен. Надявам се, че не са верни информациите, че Йорданов е избрал Ботев пред нас.
Иначе за това, че трансферите се бавят не се притеснявам. Не виждам смисъл да се бърза, особено щом не сме в евротурнирите. Най-добре е да се вземат най-точните хора след даден карт бланш и от треньора. Като цяло съм позитивно настроен, напук на всичко.
Той беше представен като играч на Ботев официално преди пет дни

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2024 21:34

MASTER_COOL написа:С темпото на обявяване на нови играчи ще са необходими 30 трансферни прозорци, вместо анонсираните 3 :lol:
Започвам сериозно да се притеснявам, че Сашо Томов ще бъде надминат от новите босове

Предложи да се върне Ганьо :) Как така си позволяват, вече 1-2 седмици откак Ганьо избяга, без да изпълни нито едно свое обещание, да не са сглобили шампионски състав, изцяло от звезди и национали на Бразилия, Англия и Испания.
Как така звезди като Кубемба, Юга, Санянг и други идваха при Ганьо, а сега никой звезден играч не ще да дойде в ЦСКА, оставен от Ганьо на дъното. Не се търпи, ей.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 27 юни 2024 01:54

Днес успях да гледам само второто полувреме, но пък по-добре, защото тогава основно играха всички по-млади играчи, тъкмо да видя как се справят.

За мен най-много се отличаваше Тасев. Имаше някои добри отигравания и играеше с доста голямо самочувствие и без притеснение. Вярно, че това е контрола и не би трябвало да има никакво напрежение, но все пак си личеше, че някои от младите като Панайотов и Илиев бяха малко по-сковани.

Наско Цеков също ми направи добро впечатление не само заради гола, а като цяло заради това, че беше активен по десния фланг. Всъщност и при гостуването на Локо Пд. се включи добре, така че се надявам да се развие при нас това момче. Дончев също се справяше добре по десния фланг и има доста повече скорост от Турицов.

Другите не ми направиха кой знае какво впечатление. Иванов в защита като цяло беше стабилен, но допусна веднъж да бъде преодолян от Дост и за малко щяха да ни вкарат. Панайотов и Илиев ми се губеха, така че не мога да кажа много за тях. Симеон Александров също нямаше някакви запомнящи се изяви.

Иначе като цяло имаше добри комбинации и изглежда, че при Стипич крилата ще бъдат важни. Разбира се, сега чакаме да дойдат първо някакви играчи все пак, но като цяло имаме потенциал, и ако наистина се остави този отбор да се изгражда достатъчно време, до 2-3 години може и да се получат успешно нещата.

Върни се в “ЦСКА”