Летен трансферен прозорец и контроли 2023
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2023
На нашите нещо не им се играе, сякаш са били на пиано бар до ранни зори. Добре, че Евтимов е спал през нощта и е концентриран.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Red_Omerta написа:DoSomethingDifferent написа:Турицов, Вион, Шопов и Шагоян просто нямат класата за ЦСКА. А на Ванката, трябва да му забранят да дава интервюта, че е по-тъп и от Мъриту!!
Чакай, чакай, как така от един мач виждаме, че нямат класа за ЦСКА ?
Шопов - няма почти никаква игрова практика, а в мачовете, в които игра направи доста запомнящи се неща
Вион - че той ни е един от най-постоянните играчи в отбора, със своята твърдост, понякога доста помага на отбора ни.
Турицов - е на приливи и отливи, надявам се наистина да се засили, защото бая му спадна формата, и пак е по-добър от 90% от бековете в нашето първенство.
Шагоян - отново без игрова практика, мача с онези от покрайнините ( по същество - Отбора на всички власти) ги направи криви.
Турицов е потресаващо слаб от години. Прави по максимум три прилични мача на година и то в първенство като нашето. Няма място като титуляр.
Това момче 13 номер Илиан, ако е сериозен има голямо бъдеще. По нещо ми напомни на Стоичков - страхотен демараж, скорост, мощ, желание за игра и поглед върху играта. Браво, браво, браво! Останалите малко или много бяха мърдички, като изключим Кордоба и двамата вратари, а най-много разочароваха двамата новрежци.
Нещо и треньорското виждане за играта ми се губи. До включването на Илиан нямахме никаква идея как да атакуваме.
Нещо и треньорското виждане за играта ми се губи. До включването на Илиан нямахме никаква идея как да атакуваме.
-
- Контакти:
Mitata написа:Това момче 13 номер Илиан, ако е сериозен има голямо бъдеще. По нещо ми напомни на Стоичков - страхотен демараж, скорост, мощ и поглед върху играта. Браво, браво, браво! Останалите малко или много бяха мърдички, като изключим Кордоба и двамата вратари, а най-много разочароваха двамата новрежци.
Много добър беше във всички контроли.
Do Something Different!
-
- Контакти:
Антонов има доста талант, но ако съм аз, ще го пратя няколко месеца да блъска във фитнеса, преди да го пусна да играе. Несериозно е това нещо, всичките ни юноши да изглеждат така, все едно не са правили една лицева през живота си. Днес Илиян направи хубава асистенция, по време на цялата подготовка демонстрира доста добър дрибъл, но както днес, така и в предни мачове в доста ситуации се вижда, че няма сила да ритне топката.
CSKArforever написа:Антонов има доста талант, но ако съм аз, ще го пратя няколко месеца да блъска във фитнеса, преди да го пусна да играе. Несериозно е това нещо, всичките ни юноши да изглеждат така, все едно не са правили една лицева през живота си. Днес Илиян направи хубава асистенция, по време на цялата подготовка демонстрира доста добър дрибъл, но както днес, така и в предни мачове в доста ситуации се вижда, че няма сила да ритне топката.
Без тренировки очевидно няма да стане завършен футболист. В случая важното за мен са несъмнените качества, които има. Не само при гола, във всяка ситуация той показа голямо желание, бореше се, тичаше. Дори когато отиграванията му не бяха съвсем точни, той демонстрира дух, характер, самочувствие и силно желание да превземе вратата на съперника.
Ако често му дават шанс той ще натрупа още самочувствие и ще продължи да се развива.
-
- Контакти:
Притеснителна ми се вижда ситуацията по бековете. Санянг не знае къде се намира и тепърва ще го учим на футбол, а Де Нойер е контузен. Нищо чудно да трябва да прибягваме до Тибо Вион отново.
На другия бек разполагаме с Турицов, Дончев и отново Тибо Вион. От тях Турицов става за нещо, но и той не е на особено високо и постоянно ниво.
Впечатленията ми от днес са:
-Юга за пореден път беше комичен, не знам как играе професионален футбол, страшен тролей е.
-Кордоба много стабилен и вероятно бързо ще се отвърди като титуляр.
-Естрада спечели няколко нарушения, добре задържаше топката, не мога да си спомня да е объркал подаване или да е допуснал "коженото кълбо" да му бъде отнето. Надявам се, че бързо ще се адаптира и ще е от футболистите, които ще правят разликата.
Общо взето не играхме силно, особено първата част. По бековете бяхме слаби, Юга в средата абсолютна дупка, а Шагоян е доста спорен като цяло. Нашите не се раздаваха особено, сякаш имаше и доста умора, изобщо от контролите трудно човек може да си направи заключения за нивото на отбора поради доста причини.
Смятам, че имаме силен състав с достатъчно дълга резервна скамейка. Трябва ни подсилване по крилата, като Асприля и Никола Илиев биха били страхотни попълнения за нас. Нуждаем се и от един дефанзивен халф, защото Юга и Вион (българският Милнър) са като коне с капаци и се надявам да не ги виждам много на терена.
На другия бек разполагаме с Турицов, Дончев и отново Тибо Вион. От тях Турицов става за нещо, но и той не е на особено високо и постоянно ниво.
Впечатленията ми от днес са:
-Юга за пореден път беше комичен, не знам как играе професионален футбол, страшен тролей е.
-Кордоба много стабилен и вероятно бързо ще се отвърди като титуляр.
-Естрада спечели няколко нарушения, добре задържаше топката, не мога да си спомня да е объркал подаване или да е допуснал "коженото кълбо" да му бъде отнето. Надявам се, че бързо ще се адаптира и ще е от футболистите, които ще правят разликата.
Общо взето не играхме силно, особено първата част. По бековете бяхме слаби, Юга в средата абсолютна дупка, а Шагоян е доста спорен като цяло. Нашите не се раздаваха особено, сякаш имаше и доста умора, изобщо от контролите трудно човек може да си направи заключения за нивото на отбора поради доста причини.
Смятам, че имаме силен състав с достатъчно дълга резервна скамейка. Трябва ни подсилване по крилата, като Асприля и Никола Илиев биха били страхотни попълнения за нас. Нуждаем се и от един дефанзивен халф, защото Юга и Вион (българският Милнър) са като коне с капаци и се надявам да не ги виждам много на терена.
Горе долу добре днес.
Саянг може да стане някога Патрис Евра ама ще е сед доста години . За сега е на нивото на Минков.
Естрада е огромен негър (по едър от Юга) - много ми хареса ! Нито веднъж не му взеха топката.
Кордоба без грешка ! Антонов е свтлия лъч а Жабов младши вкара !
Саянг може да стане някога Патрис Евра ама ще е сед доста години . За сега е на нивото на Минков.
Естрада е огромен негър (по едър от Юга) - много ми хареса ! Нито веднъж не му взеха топката.
Кордоба без грешка ! Антонов е свтлия лъч а Жабов младши вкара !
Юга и Вион си ги знаем от миналите сезони. И двамата имат моментни проблясъци, но като цяло са дупки в отбора. Юга е с проблем с теглото, който подсказва, че той трудно може да е на ниво във всеки мач. Вион няма проблем с теглото, за сметка на това е муха без глава.
Турицов и той е несигурен, често допуска елементарни грешки. По подобие на Юга, Вион, е полезен за отбора, само когато има ден.
В защита и в средата на терена проблемите ни са най-сериозни. Добре че Кордоба изглежда на ниво. Християн е без алтернатива. Този новият номер 3 днес не знаеше къде се намира, дано влезе в час по-скоро.
За съжаление Шагоян ми се вижда несериозен. Не му тръгна играта в ЦСКА, а изглеждаше обнадеждаващ в началото. Идеи може би има, но как да ги реализира при мудния и твърде мек футбол, който ни демонстрира.
Шопов също не бележи напредък. Може би трябва да остане още 1 година в ЦСКА, но ако иска да върви нагоре трябва да се влага в пъти повече на терена. Да вземе пример от номер 13.
Общо взето отборът ни не е по-добър от миналата година. Естрада ми се видя статичен, може би в отбора трябва да задържат Назон, който има физика и мощ, които са важни за нашето нападение.
Турицов и той е несигурен, често допуска елементарни грешки. По подобие на Юга, Вион, е полезен за отбора, само когато има ден.
В защита и в средата на терена проблемите ни са най-сериозни. Добре че Кордоба изглежда на ниво. Християн е без алтернатива. Този новият номер 3 днес не знаеше къде се намира, дано влезе в час по-скоро.
За съжаление Шагоян ми се вижда несериозен. Не му тръгна играта в ЦСКА, а изглеждаше обнадеждаващ в началото. Идеи може би има, но как да ги реализира при мудния и твърде мек футбол, който ни демонстрира.
Шопов също не бележи напредък. Може би трябва да остане още 1 година в ЦСКА, но ако иска да върви нагоре трябва да се влага в пъти повече на терена. Да вземе пример от номер 13.
Общо взето отборът ни не е по-добър от миналата година. Естрада ми се видя статичен, може би в отбора трябва да задържат Назон, който има физика и мощ, които са важни за нашето нападение.