2 кръг/ЦСКА-Ботев ПД/ 16.08.2020 / 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kalin123
Контакти:

Re: 2 кръг/ЦСКА-Ботев ПД/ 16.08.2020 / 20:00 ч.

Мнениеот Kalin123 » 16 авг 2020 22:50

Не съм оптимист след този мач, но хайде нека сме честни, отбора ни с нищо не е по-добър от миналогодишния, нито пък треньора. Не можем да очакваме чудеса, реалния потенциал е второ място. Ако нещо не се промени и то веднага това ще е картината цял сезон. Днес късмета ни покри но няма да е все така.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2020 22:51

onegavon написа:Само да попитам господа експертите, ако Алито не беше преборил Работов и така го принуди да го свали. Дали щеше да се стигне до втория гол?
В един мач всичко има значение, както Санкаре вкара така и допусна да ни вкарат. Нищо не е черно и бяло.

Алито трябва да вкарва едно 50% от положенията. Ако беше вкарал поне едно от предишните положения, можехме да доиграем съвсем спокойно мача. Не отричам, че Алито е полезен в нападение, но от него се иска малко повече концентрация и решителност пред гола.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 авг 2020 22:54

Работата на Алито е да вкарва голове още повече когато е сам срещу вратаря и като вкара ще ни е през уя кой е преборил а ако само ще ги преборва да беше станал самбист!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 авг 2020 22:56

Честита победа!
Централният нападател трябва да има много по-голяма ефективност, когато излезе сам срещу вратаря. Какво като създаваме положения, а не ги вкарваме? Това е много сериозен проблем, който трябва да решим.
Другият е, че новите не са във форма, а отборът много разчита на тях.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 16 авг 2020 22:56

Подгонихте сините по рязане на вени, някои от вас дори ги изпреварват вече.. Има такива мачове, особено в първите кръгове - важното е, че го взехме! Чета, че имаме нужда от крило, дясно и ДХ, така е, но мисля, че най-голяма нужда имаме от вратар! Много ми хареса Тиаго в този мач, мисля че С.Б. му намери мястото, а и той играе с желание, нещо което рядко му се случваше преди. Надявам се Кери да остане - не знам колко разбирам от футбол, но се надявам да остане. Али Соу , няма да се уморя да го повтарям, е перфектен за схема с 2 нападателя - има движение, има усет, има борбеност и добра игра с гръб към вратата, то ако беше и голмайстор, дали щеше да е при нас?! :) Антов ми пълни душата - това дете израства непрекъснато! Не знам какво толкова се реве за Малинов - такива ходещи картони в Б-я има много! О, и само едно нещо още - този , "който коментира в студиото на Диема" е Бойко Величков, наш юноша е, направи нелоша кариера, мисля че игра и във втора Бундеслига, което сега се приема за мега, ултра, уникално постижение :) Мисълта ми беше, че си е наше момче, простено му е да е пристрастен ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2020 23:02

Тоя Работов ми хареса има хляб в него...напомня на Кимих. И срещу Локото игра много добре.

amaz1ng
Контакти:

Мнениеот amaz1ng » 16 авг 2020 23:27

HardWork написа:Тея не ми ги говорете! Белчев не е нов треньор! Водил ни е две години, след тога го гледахме още една година как проваля Арда. В битката за титлата бяхме при перфектно подготвения от НЕМ отбор , но човека видя що за мизерници сме и си тръгна, а на негово място дойде Любо Пенев за да се изсере на метеното. Бечлев е същия бездарен треньор като Супата.

НЕМ беше изгонен, не си е тръгнал сам. Белчев беше преди него и играхме доста добре. До последно мечтаехме за дубъл. Пенев също е велик, но ако не се сърдеше толкова лесно щеше да е супер. Като казвам "нов треньор" имам предвид нов за текущия отбор/футболисти, а не нов за ЦСКА и феновете. Трябва време да се "срути" старата тактика, която играем доста време и да се изгради нова, атакуваща, офанзивна тактика. Все пак човекът ни взе преди 1-2 месеца, а и изведнъж му "трупнаха" още 4-5 нови човека. Трябва да види кой става (според него) и кой не. За Белчев може да се съди в края на сезона.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 16 авг 2020 23:37

Бусато не е във форма ,имаме си български играч който на негово място ще е по-добре.Тези новите двама Санкаре и Юга защо веднага им дадоха титулярни места? Очевадно е че са с наднормено тегло и Белчев знае ,че не могат да изкарат цял мач ,сменя ги ,но въпреки това ги пуска от първата минута. Трима са твърде много за да изглеждаме добре :roll:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 17 авг 2020 01:23

amaz1ng написа:
HardWork написа:Тея не ми ги говорете! Белчев не е нов треньор! Водил ни е две години, след тога го гледахме още една година как проваля Арда. В битката за титлата бяхме при перфектно подготвения от НЕМ отбор , но човека видя що за мизерници сме и си тръгна, а на негово място дойде Любо Пенев за да се изсере на метеното. Бечлев е същия бездарен треньор като Супата.

НЕМ беше изгонен, не си е тръгнал сам. Белчев беше преди него и играхме доста добре. До последно мечтаехме за дубъл. Пенев също е велик, но ако не се сърдеше толкова лесно щеше да е супер. Като казвам "нов треньор" имам предвид нов за текущия отбор/футболисти, а не нов за ЦСКА и феновете. Трябва време да се "срути" старата тактика, която играем доста време и да се изгради нова, атакуваща, офанзивна тактика. Все пак човекът ни взе преди 1-2 месеца, а и изведнъж му "трупнаха" още 4-5 нови човека. Трябва да види кой става (според него) и кой не. За Белчев може да се съди в края на сезона.

Старата тактика беше 100 пъти по - добра от тактиката на Белчев, просто трябваше време да се научат футболистите. Много бързо забравяте преди 2 години с какъв отбор разполагаше Белчев и колко посредствено играхме. Много добре си спомням хиксовете с Етър и Пирин, помня измъчените победи с 300 зора срещу Септември и Пирин в Благоевград. Белчо успя да свърши на 7 точки зад Лудогорец през сезон 2017/2018, явно за вас това е огромен успех. Сега налага същата малоумна тактика с която се издъни в Арда. Старата тактика не трябва да се срути, а да се усъвършенства. Хващам бас, че зимата ще сме поне на 5 точки зад Разград!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 17 авг 2020 01:32

amaz1ng написа:

НЕМ си тръгна сам след скандал с няколко футболиста. Говори се също, че е искал да се маха още по - рано заради намеса в работата му от човек с ръководна функция. От къде го измисли това с гоненето? Даже не се спекулираше по медиите затова дали е гонен или си е тръгнал сам. Под негово ръководство изиграхме най - силните си мачове (тези с Копенхаген).

Върни се в “ЦСКА”