КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч. FT 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч.
Много слаб мач ! Измъкнахме се на косъм. В неделя ,ако играем така , ще ни бият.
Е що само една? 

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Warped написа:ivan56 написа:Warped написа:Вие всеедно не сте гледали. Албентоса играе с ръка в наказателното, чиста дузпа. 95та минута чист гол на арда отменен.
Сватбата ви помогна яко
Чиста дузпа е онова снощи на вашият мач.
Тази може да се даде, може и да не се.
Баси наглите, след вчерашната свирка на оня левак, имат и наглостта да пишат.
И сини и червени съдиите ви удариха по едно рамо.
----
Аз съм изненадан от свирката на съдията спрямо отборчето на ДПС, очаквах да ви заколят и "карабините" по трибуните да изпаднат в екстаз.
Хахаха онова било дузпа тука нееее. ебати обективните, a Али Соу се бие в тунела....
Айде да видим като сте толко ербап,колко ще накажат ЦСКА за расиъм и за боя в тунела.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... rda-569317
Ето ти я случката в тунела. На това ли му викаш бой? Не видя засадата, видя боя

https://topsport.bg/cup/ali-sou-napadna ... zhali.html
Колко лошо, че головете след засада във вратата на ЦСКА днес не са били зачетени!!!
Разбирам, че нашите отново са се мърдосвали по терена, че късметът ни е покрил.
Жалко, след два - три сравнително добри мача последва нов спад - в неделя срещу Разград, днес в Кърджали. Явно тези футболисти толкова си могат. Не очаквайте успехи от мърди.
Не знам дали след като не сме показали никаква игра днес не е било по-добре да отпаднем?!

Разбирам, че нашите отново са се мърдосвали по терена, че късметът ни е покрил.

Не знам дали след като не сме показали никаква игра днес не е било по-добре да отпаднем?!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Важното беше да продължим, играта няма никакво значение в тези мачове. Едва ли щеше да има доволни при отпадане от Арда след зрелищен атакуващ футбол.
Важното беше да продължим, играта няма никакво значение в тези мачове. Едва ли щеше да има доволни при отпадане от Арда след зрелищен атакуващ футбол.
HardWork написа:Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Тц.! ЦСКА трябва да печели с добра игра. Е, понякога е добре и късметът да ни покрива. Проблемът е, че напоследък с изключение на 2-3 мача нищо не играем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Mitata написа:HardWork написа:Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Тц.! ЦСКА трябва да печели с добра игра. Е, понякога е добре и късметът да ни покрива. Проблемът е, че напоследък с изключение на 2-3 мача нищо не играем.
Трябва е много пресилено! Когато ЦСКА печели с добра играе е много добре, когато печели със средна игра е добре, а когато печели със слаба игра е окей, защото пак се взимат точки (продължава напред в турнирите). Най - грозната победа е по - сладка от най - красивата загуба.
ЦСКА не е по - различен от останалите клубове. Дали става въпрос за Реал Мадрид, Ливърпул, Арда или ЦСКА няма особена разлика. На първо място се гледат резултатите, после естетичките елементи.
HardWork написа:Mitata написа:HardWork написа:Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Трябва е много пресилено! Когато ЦСКА печели с добра играе е много добре, когато печели със средна игра е добре, а когато печели със слаба игра е окей, защото пак се взимат точки (продължава напред в турнирите). Най - грозната победа е по - сладка от най - красивата загуба.
ЦСКА не е по - различен от останалите клубове. Дали става въпрос за Реал Мадрид, Ливърпул, Арда или ЦСКА няма особена разлика. На първо място се гледат резултатите, после естетичките елементи.
Тея клишета винаги са будили смях в мен. Цял живот ще помня мачовете с Блекбърн(3:3) и с Атлетико (2:4) , докато тоя селски мач още догодина ще го забравя.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
gihuelo написа:Warped написа:Вие всеедно не сте гледали. Албентоса играе с ръка в наказателното, чиста дузпа. 95та минута чист гол на арда отменен.
Сватбата ви помогна яко
Кьорав ли си или не знаеш какво е засада? Или просто дразниш?![]()
Всъщност подобни положения от такава гледна точка са доста спорни, и само ако камерата е на точното място може да се каже на 100%. Доскоро подобни положения казвахме на 99% че са засади, само че ВАР ни отвори очите за някои ситуации при които се създава малко оптична измама. Пресен пример е мача Реал М - Брюж на който ВАР помогна на Кабака да отсъди правилно че няма засада и призна гола на Рамос. При първото повторение си казваш...ООО 100% засада, да ама не е. Ситуацията за Арда в 95 мин. е подобна и повторението не е точно на линията. Тоест тук трябва да се доверим само на съдията какво е видял, повторението малко залъгва, че има засада. Аз лично за себе си вече при такива ситуации смятам че не е засада /не щото положението е в полза на ЦСКА, по принцип/.
[offtopic]

шивача написа:HardWork написа:Mitata написа:HardWork написа:Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Тея клишета винаги са будили смях в мен. Цял живот ще помня мачовете с Блекбърн(3:3) и с Атлетико (2:4) , докато тоя селски мач още догодина ще го забравя.
Сравнението е нелепо! Това са паметни мачове в ЕКТ! Кажи ми колко прекрасни спомена имаш след отпадане на ЦСКА от купата на България от средняшки отбор? Освен това тебе може и да те кефят загубите, но по - голямата част от феновете на ЦСКА искат победи, та дори и след слаба игра. Миналата година много ли се радвА на епичното отпадане от майните? Сигурно много те е кефила играта на отбора за да продължаваш да ни пробутваш Супата за треньор