ЦСКА - Черно Море - 1:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: ЦСКА-Черно Море
Борят се за титла , за ЛЕ , за сериозни неща , а ми пускат ТИТУЛЯР Атанасов ? Това не е смешно , това е жалко
- trokadero_
- Контакти:
hydetoshi написа:trokadero_ написа:hydetoshi написа:Сериозно засмърдя на 3 броя треньорски оставки + кондиционния.
И до кога така ? Пак да прежалим сезона ли ?
Ти какво предлагаш? Мисля,че вече се обсъди в Магията, че е малко тъпанарско някакъв отбор, който и да е той да се ръководи от трима души.
Нали ви казах - нека извикат Моу или Сър Алекс за треньор .... направо смешна работа всяка година да се сменят треньори и да се оправдаваме с това

- bilyaletdinov
- Контакти:
Животното и Стойката... 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Странна работа, BET365 ми направи ранно изпащане на печалбата още преди да е свършило първото полувреме.

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust написа:Странна работа, BET365 ми направи ранно изпащане на печалбата още преди да е свършило първото полувреме.
miro_rz написа:ЦСКА- София няма да загуби мача , не се хабете излишно !
Тъкмо и аз това щях да напиша.
Стойчо Младенов лайк тази тема
Баси..!
Григорий , похарчи един вагон пари това лято и всички се надявахме да сме по добре тази година , а то ..... по зле сме и от миналата !

Григорий , похарчи един вагон пари това лято и всички се надявахме да сме по добре тази година , а то ..... по зле сме и от миналата !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Dust написа:Странна работа, BET365 ми направи ранно изпащане на печалбата още преди да е свършило първото полувреме.
При 2 гола разлика в полза на този,който си заложил ги изплаща независимо от крайния резултат. Честито!
Arsenal- a new era begins ! Again!...