ППЛ 1 кръг ЦСКА-Етър/12.07.2019/21:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: ППЛ 1 кръг ЦСКА-Етър/12.07.2019/21:00

Мнениеот kiril.a.d » 12 юли 2019 23:59

Хайде лека - човек, каквото сам си направи и Господ не може да му го направи!!!
Е, направихме си го....
Здраве да е...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юли 2019 00:03

kiril.a.d написа:
Dust написа:След 60-тата минута Етър бяха много по-свежият отбор на терена, но вероятно това се дължи на факта, че противникът им имаше мач преди няколко дни и не са могли да се възстановят.

Противникът "им" беше с доста различен отбор и най-вече в защитя, която проспа целия противник....Отвратително подценяване! - биха някакъв селски отбор от Черна гора и решиха че...са вече Барселона! - и се издъниха като Реал ;) ...
:lol: е, да се посмеем все пак....

Стига с това подценяване!
Не е толкова елементарно. Етър бяха дошли да паднат с малко, а можеха да бият накрая. Вярно, бързото 1-0 ви поуспокои, но липсата на идеи напред и на синхрон отзад са факт. Нямате скорост и издръжливост, което може пък да е вследствие на подготовката и да сте в топформа след 2 месеца. Кой знае...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 13 юли 2019 00:04

Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
Хайл Мусолини

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 юли 2019 00:06

kiril.a.d написа:Хайде лека - човек, каквото сам си направи и Господ не може да му го направи!!!
Е, направихме си го....
Здраве да е...

Не се отчайвай! Няма да правим безинтересно първенството от първия кръг.
Утре правим ХИКС със селото! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 13 юли 2019 00:07

CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!

Да нямаш вътрешна информация, че са купили вратаря на титовци? :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 юли 2019 00:09

CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!

Съмнявам се, че ще отстраним Осиек. Даже по накаква случайност да го направим, следващият малко по-силен съперник ще ни елиминира. Истината е, че сме зле, много зле.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 13 юли 2019 00:10

hydetoshi написа:
волфи написа:Дотук беше - още от първия кръг твърдо заявихме, че сме пълни малоумници и нещастници и не заслужаваме титла :evil: . Добре, че ще минем поне един кръг на Лига Европа. В следващият подреденият отбор на Осиек, каквито са всички хърватски ще ни отнесе с поне 3-4 гола преднина в общия резултат :evil: .

Ти знаеш ли,колко вода има да изтече? Мненията ще се лашкат наляво-надясно след всяка победа,равен или загуба. Не може след един равен да се говори за провален сезон или нещо подобно. Преди 2 сезона почнахме с равен и загуба и после дръпнахме. Ще се надяваме на по-добри дни.

Каквото и да си говорим, все още сме една идея по-ниска класа като играчи спрямо Лудогорец. Това означава, че трябва да се компенсира по други начини - повече себераздаване, повече отборна игра, повече тактически надигравания и абсолютно забранени грешки срещу по-слаби отбори в домакинствата. Всяка такава грешка има по-голяма тежест за нас, отколкото за Лудогорец, но я позволихме още в първия кръг.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 13 юли 2019 00:20

Mitata написа:

Съмнявам се, че ще отстраним Осиек. Даже по накаква случайност да го направим, следващият малко по-силен съперник ще ни елиминира. Истината е, че сме зле, много зле.

В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме! Сега, имаме по двама на пост, без вратарския. Там е само Черни, не ми се мисли при контузия. В Люпко вярвам, вярвам и че ще отстрани Осиек. Днес осра мача, да си го кажем откровено...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юли 2019 00:21

Хмм...хрватите са труден залък. Но не и невъзможен. Аз също смятам, че имате своите шансове там.
Обаче трябва да се променят доста неща. А времето е малко. Отдавна хрватските школи залагат на ултрамодерни методи и бълват качествени играчи. Тренерите на отборите им също залагат на съвременни схеми, подготовки и тактики. Доколко Дедо Крушевац може да им се противопостави е спорен въпрос.
При тях Евандро-Мевандро с хилавите си физики и евтини финтове не хващат дикиш. По принцип те бият разиграващия халф и гледат да го изолират от играта. Трудно ще ви бъде, но все пак ви желая успех!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 13 юли 2019 00:24

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Етър им гледах последната контрола преди 4-5 дни в Търново и са бледа сянка на отбора им от миналия сезон.
Този мач ще е до първия гол, след това гол след гол.

Гледал си..
Много добре си играха.Ако цъкат така докрая са в Топ 6

Не е важно аз какво съм гледал, а какво са гледали бабите.
Аз такова нещо за пръв път виждам в професионалния футбол, трима човека еднояременно дават указяния край тъч линията, те играчите се чудят, кой да слушат.

Определено гледаш, ама със затворени очи! Звъниш без да те натискат и говориш колкото да провокираш нещо и някой..Хайде да ми кажеш кои трима, повтарям - ТРИМА! , дават указания край тъч линията??? След като кажеш А е редно да продължиш с Б, ама това е нехарактерно за теб! Лаеш си, провокираш, а после се изнизваш по терлици, правейки се, че не виждаш зададените ти въпроси в дадена дискусия. Толкова за теб, даже много внимание ти отделих, но се вбесявам когато някой говори/пише откровени лъжи! А мача си беше чудно подценен! Не виждам какво толкова е станало, че да пада подобно рязане на вени. Не съм играл, но мисля, че дори на FIFA и FM не става да спечелиш всички мачове в сезона. Баси, чудо голямо - подценихме Етър, вкарахме ранен гол и помислихме, че този мач свърши ( признавам си - аз също! ), разлигавихме се и се случи нормалното в подобни ситуации. Но е хубаво, че стана в първия кръг, дано си вземат поука! Отделно това лято, що се отнася до защитата, се инвестира само в един ляв бек, при условие, че от поне два сезона е видно, че ЦЗ са бавни и склонни към подаръци. Дедо и той тръгна да си прави неговите смени ( за които мрънках още срещу Титоград ), но този път не му върза и така. Чудо голямо станало! А ако накрая станем шампиони с 1 точка преднина???? Няма ли тогава това да е шампионската точка?! Всичко се случва, нали?! ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “ЦСКА”