Томаш -23
Антов - 18
Турицов - 19
Малинов - 24
Бикел - 23
Жоржиньо - 23
Соу - 24
Евандро - 22
Смоленски - 16 (от вчера)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Elliah написа:Нямаше ли засада на Турицов преди първия гол?
kiril.a.d написа:Е, заложихте ли както ви посъветвах на 1:3, без полягане? Който не е, друг път да ме слуша
Казах ви - толкова е нивото на Етър и не може да надскочи себе си, с футболистите които притежава! - и Балъка го каза...
А Любо, успя да събуди ЦСКА и това е вече отбора, който сме свикнали да виждаме!
Е, с малки изключения, но не всеки има дне, всеки ден...Мен например, първото полувреме ме дразнеше играта не само на Бикел, но и на Жоржиньо! - питах се, какво правят там и защо не са на линия Пинто и Джеси? Но ето че Жоржиньо се разписа и му тръгна играта второто полувреме.
Та браво на Любо и момчетата! - явно точно са изпълнили указанията му.
Elliah написа:Нямаше ли засада на Турицов преди първия гол?
Ozzimozzi написа:Elliah написа:Нямаше ли засада на Турицов преди първия гол?
Колко минути преди гола?
Valparaiso написа:Elliah написа:Нямаше ли засада на Турицов преди първия гол?
е първият гол си е от чиста засада, даже двама ЦСКА-ри бяха в засада, но техниката на диема за този мач не го позволява това. За мача Верея-Витоша Бистрица ще го позволи техниката и ще се види явно линията на засадата, а тази днес си беше очевадна дори от камерата от центъра, те и двамата бяха с няколко метра зад защитниците на Етър, но нали трябва да се борят за титлата. Директиви разни, язък за болярите платили си да гледат Етър, явно ще са наведени завинаги пред отбора на Г.Ганчев. Съдба
Потребители, разглеждащи този форум: Mitata и 7 госта