Зимен трансферен период 2018/2019

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Зимен трансферен период 2018/2019

Мнениеот Kiril2681 » 19 дек 2018 15:24

SLAP написа:
Red_Neck написа:
gihuelo написа:Направих си труда за да извадя , какво правят футболистите които освободихме лятото.
Укра ( Санта Клара) -контузен ,първи мач 11.11, 2-3 мача по 15 мин.
Алберг (Паниониос) - три мача по десетина минути и един гол.
Лое (Омония) - два мача като резерва
Бланко (Меделин) -осем мача ( нито в един титуляр) и един гол.

Мани ги тия ..... дай инфо за Кубембата! :)

Кубембата играе в Азербайджан

Мачове Голове Жълти Червени
Купа на Азербайджан 2018-19
3 0 1 0
Азербайджанска висша лига 2018-19
14 3 1 0

Той и Алберг ли игра за нас?! :) Хич не съм го запомнил, по -точно съм го забравил в момента, в който се е махнал! От миналите май само Рафа Перес направи нещо, а и онзи , другия колумбиец, крилото, избяга ми името му, той май също играе, в Мексико , мисля
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 17:14

Начи, Кубембата кърти мивки в Азербайджан, титулярче, хората го носят на ръце, ...... да дойде сега Шева да ми се подиграва, че подкрепях майстора на хет-трика! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 дек 2018 21:46

Red_Neck написа:Начи, Кубембата кърти мивки в Азербайджан, титулярче, хората го носят на ръце, ...... да дойде сега Шева да ми се подиграва, че подкрепях майстора на хет-трика! :)

Кубембата съм го изпуснал , докато беше в отбора със звучното име Бурж Перона :) Но ако някой знае къде е Станко Машината нека да сподели ! Още помня как целия стадион ставаше прав ,когато Станко влизаше в 89-та минута. А пък когато заби 2 гола в Перник едвам ги удържаха да не нахлуят на терена.
Представяш ли си нападение във вида Машината , Долапа , Мартин Тошев и за таран Кубембата ? :)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 дек 2018 22:09

rebelheartous написа:
scevola7 написа:Антов да го преотстъпим.

Изключено. Толкова добър играч на такава крехка възраст... Грехота ще е. Да не забравяме, че той ни извади мачовете с Рига и Адмира Вакер Мьодлинг.

Антов да е титуляр от следващи полусезон. С Чочев и Неделев да наложат хегемония в центъра. Това пожелавам на червена България за Коледа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 19 дек 2018 22:42

gihuelo написа:
Red_Neck написа:Начи, Кубембата кърти мивки в Азербайджан, титулярче, хората го носят на ръце, ...... да дойде сега Шева да ми се подиграва, че подкрепях майстора на хет-трика! :)

Кубембата съм го изпуснал , докато беше в отбора със звучното име Бурж Перона :) Но ако някой знае къде е Станко Машината нека да сподели ! Още помня как целия стадион ставаше прав ,когато Станко влизаше в 89-та минута. А пък когато заби 2 гола в Перник едвам ги удържаха да не нахлуят на терена.
Представяш ли си нападение във вида Машината , Долапа , Мартин Тошев и за таран Кубембата ? :)

Имаше и едни други легенди преди няколко години. Къде са сега Сержио ли, Серхио ли.. ъъъ Буш и Станислав Костов ли, какъв беше ? :lol:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 дек 2018 23:42

cskarcheto92 написа:
gihuelo написа:

Имаше и едни други легенди преди няколко години. Къде са сега Сержио ли, Серхио ли.. ъъъ Буш и Станислав Костов ли, какъв беше ? :lol:

Буш и Костов ги има как пеят КЗЛ :) Увековечени са :) Не можем да ги забравим :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 дек 2018 10:17

НЕМ:
От колко нови футболисти се нуждаете?

- От нито един. Няма да ви дам имена, нито позиции, нито кой гледа към изхода, нито кой може да дойде. Просто не искам да ви дам тези заглавия (смее се). Не очаквайте много промени. Никога не поставям клуба под напрежение в това отношение. Разбира се, че искам да подобря състава и стартовите 11, ако това е възможно. Но знам, че това не са моите парите, нито моят клуб. Играя важна роля и винаги си давам мнението, понякога дори излизам с предложения. Но това са решения на клуба. И, особено в България, всеки треньор трябва да приеме това. Продажбите на футболисти са това, на което клубовете разчитат, за да оцеляват. Това е реалността в България. Обичайните приходи от футбол в Западна Европа тук просто не съществуват - много малко приходи от спонсори, от тв права, от продажба на билети и от продажба на артикули. Тук тези неща почти не съществуват. Окей, но клубът все пак трябва да плаща заплати, нали? Така че се опитваш да продаваш футболисти, за да покриеш оперативния бюджет. Аз съм наясно с това. Знам, че последната зима клубът е продал Недялков и привлича негов заместник за десет процента от получената сума.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 дек 2018 10:32

Жеферсон остава на "Българска армия" и напролет

Левият бек на ЦСКА-София Жеферсон ще остане и напролет в отбора, въпреки че неговият агент заяви, че иска да се завърне в Бразилия. Треньорът на армейците Нестор Ел Маестро дори се пошегува с появилата се информация, че Жеферсон мисли да напуска.

“Когато е много студено или пък тренировката е много тежка, той обикновено ми казва: “Мистър, прибирам се вкъщи”. Но това и аз го казвам, когато хората ме ядосват. Това са само шеги и майтапи вътре между отбора. Жеферсон е важна част от отбора и очаквам да бъде тук напролет”, заяви Ел Маестро.

Бразилецът бе привлечен в началото на 2018 г. за заместник на Антон Недялков. Южноамериканецът пропусна двубоите с Копенхаген в Лига Европа заради контузия, като се завърна на терена едва в началото на ноември.

Ел Маестро коментира и ситуацията около Черниаускас и Тиаго, които са с изтичащи договори.
“Знам, че към тях има предложения на масата, но не забравяйте, че винаги има две страни зад всяка сделка. Клубът иска да задържи тези футболисти, защото са важни. Не знам какви са офертите, но съм сигурен, че са честни. Но нещата опират и до играчите. Мисля, че и двамата могат да са доволни от статута си при мен. Те играха в почти всички мачове, но трябва да решат кое е най-добре за тях”, каза треньорът на столичния тим.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 дек 2018 13:16

Red_Neck написа:НЕМ:
От колко нови футболисти се нуждаете?

- От нито един. Няма да ви дам имена, нито позиции, нито кой гледа към изхода, нито кой може да дойде. Просто не искам да ви дам тези заглавия (смее се). Не очаквайте много промени. Никога не поставям клуба под напрежение в това отношение. Разбира се, че искам да подобря състава и стартовите 11, ако това е възможно. Но знам, че това не са моите парите, нито моят клуб. Играя важна роля и винаги си давам мнението, понякога дори излизам с предложения. Но това са решения на клуба. И, особено в България, всеки треньор трябва да приеме това. Продажбите на футболисти са това, на което клубовете разчитат, за да оцеляват. Това е реалността в България. Обичайните приходи от футбол в Западна Европа тук просто не съществуват - много малко приходи от спонсори, от тв права, от продажба на билети и от продажба на артикули. Тук тези неща почти не съществуват. Окей, но клубът все пак трябва да плаща заплати, нали? Така че се опитваш да продаваш футболисти, за да покриеш оперативния бюджет. Аз съм наясно с това. Знам, че последната зима клубът е продал Недялков и привлича негов заместник за десет процента от получената сума.

Пич си е НЕМ, който и каквото и да твърди! Сега остава и треньор да стане :) Шегувам се, интервюто му е готино - обрано, но в същото време не е скучно. Пък и, щом все повече го плюят, значи наистина им бърка по места, където слънце не огрява. Пич си е!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 дек 2018 15:42

За Неделев не знам дали ще станат нещата. По-скоро не. Но от бекове имаме крещяща нужда. Жеферсон ще си играе на "Армията" просто, защото никой не го иска. Абе народа си го е казал - с пръдня боя не става! За да имаш качествени футболисти в България , или трябва да те бият комплексите като Домуса и да даваш заплати нерелевантни на родната действителност, или да имаш школа като Барса да те зарежда. За Антов си говорим още докато бяхме във "В" група. Чорбата - ОК. Киро си дойде от Ловеч. Къде са обаче другите?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”