ЦСКА - Славия ППЛ IV кръг 12.08.2018

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия ППЛ IV кръг 12.08.2018

Мнениеот W84me » 12 авг 2018 23:06

kiril.a.d написа:Мда...днес разбрах, защо Чорбаджийски получи червен картон, срещу Копанхаген! - ми заради белгийския съдия, Волен Чинков, който показа жълт картон на Станиславлевич, последен в атака, спирайки с грубо нарушения Десподов!
А после и Шоколаров..."изхвърли" Жоржиньо, но какво му пука на белгиеца, Чинков?...
Ах, как сладко се...само...евеме! - пък после, кой ми сра в гащите...
Мауридес? - това момче не може да замести Каранга, защото не може да игаре с крака!!! - сигурно 90% от головете му са с глава, а можем повече, ако Мауридес можеше да играе с крака...
Славия? - показа че може да бъде подобна на Копенхаген, когато им свири българо-белгийски съдия!!! - как не ви е срам....Загорчич неговото бясно недоволство, беше много показателно, колко пари е загубил, от този резултат ;)...
И точно това, беше най-отвратителното в този мач!!!

НО, след този мач, можем да кажем че имаме шанс, срещу Копенхаген, дори нов белгийски Чинков да свири! - дай Боже съдията да е свестен, все пак...

Като си толкова обективен, коментирай ударите без топка на играчите на домакините.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2018 23:08

ChuckNorris написа:Какво нещо е да имаш класен нападател? Такъв като победния гол се вкарва изключително трудно. Уцелихте джакпота!

Бе чичко Чък, щеше и той да я отиграе...Въпросът е не да чакаш да ти падне на главата, а да можеш да я отиграеш и с крака, в наказателното поле!!! - ей това започва да ме дразни в Мауридес...Каранга, поне можеше да играе повече с крака!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 авг 2018 23:09

ChuckNorris написа:Какво нещо е да имаш класен нападател? Такъв като победния гол се вкарва изключително трудно. Уцелихте джакпота!

Нищо и половина, .... има само гол-два повече от Костов ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 авг 2018 23:09

kiril.a.d написа:Загорчич неговото бясно недоволство, беше много показателно, колко пари е загубил, от този резултат ;)...

НО, след този мач, можем да кажем че имаме шанс, срещу Копенхаген, дори нов белгийски Чинков да свири! - дай Боже съдията да е свестен, все пак...

Дано всички се ядосват все така за загубените хилядарки след мачовете с ЦСКА!
Последна промяна от Mitata на 12 авг 2018 23:10, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2018 23:10

Лясков удря Галин Иванов с двете ръце, но съдията не бил видял, случвало се :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 12 авг 2018 23:11

Доста хора са колабирали в 90-а минута .....

Напред армейски лъвове ...32-та зове!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2018 23:11

W84me написа:
kiril.a.d написа:Мда...днес разбрах, защо Чорбаджийски получи червен картон, срещу Копанхаген! - ми заради белгийския съдия, Волен Чинков, който показа жълт картон на Станиславлевич, последен в атака, спирайки с грубо нарушения Десподов!
А после и Шоколаров..."изхвърли" Жоржиньо, но какво му пука на белгиеца, Чинков?...
Ах, как сладко се...само...евеме! - пък после, кой ми сра в гащите...
Мауридес? - това момче не може да замести Каранга, защото не може да игаре с крака!!! - сигурно 90% от головете му са с глава, а можем повече, ако Мауридес можеше да играе с крака...
Славия? - показа че може да бъде подобна на Копенхаген, когато им свири българо-белгийски съдия!!! - как не ви е срам....Загорчич неговото бясно недоволство, беше много показателно, колко пари е загубил, от този резултат ;)...

Като си толкова обективен, коментирай ударите без топка на играчите на домакините.

Коменти,ам:
- кога и къде те ритнаха по задника?...не видях...Дори Ангел Лясков не риташе по задника, както поизрита някой датчанин, заради белгийския Чинков....
Та?...кога r къде те ритнаха по задника?...вместо през краката, та и на носилка да те изкарат ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2018 23:14

W84me написа:Лясков удря Галин Иванов с двете ръце, но съдията не бил видял, случвало се :|

Тц! - мисля че удари Сеп Блатер, та за това имаш такава физиономия ;)....
Не ме карай да се бъзикам, момченце!!! - кажи ми, защо белгийския съдия, Чинков, не изгони Станиславлевич и Шоколаров???????
А после, защо се проваляме в Европа...Ми що не и Чорбаджийски като тях, след като съдиите не свирят правилно, такива нарушения?....

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2018 23:18

Айде със здраве! - важна е победата, а че ...Брюксел Чинков се провали в този мач...ми най-добре е когато успееш да победиш и съдията!!!
Това е вече силен ФУТБОЛЕН отбор!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2018 23:20

Red_Neck написа:Релето на Загорчич залепна :)
Разбирам го, .... изтърваха едни делиормански, къси пари :)

Обикновено коментирам на другия ден след мача ,но сега не издържах,помните ли мача за Суперкупата Лудогорец-Славия ,съдията закла Славия но след мача Загорчич обвини своите играчи че били много слаби,Славия загуби точки от Берое,падна от Витоша но никога Загорчич не беше така неадекватен след мача,помните ли пролетта Радуканов в какво състояние беше след като Каранга ги наказа в 90мин.,няма кой да ме увери че няма намесени много пари от Разград и това е причината наглед умерени,нормални треньори свързани с ЦСКА изведнъж да полудяват.Искам да ме разберете правилно аз не желая отборите да не играят срещу ЦСКА,но нека това става с футболни средства,защото такива нарушения като това на Шоколаров,като влизанията на Сашо Александров нямат нищо общо с футбола.ЦСКА бяха малко по-разпиляни от обичайното но това го оправдавам с многото мачове и контузии,а това че успяха да измъкнат по някакъв начин този мач показва че наистина момчетата са голям колектив и се раздават на терена докрай,благодаря ви Армейци,САМО ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”