Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CaptainBertorelli написа:Тия Адмира са завършили с отрицателна голова разлика първенството. Доста приемлив жребий, като се има предвид, какви мини можехме да настъпим. Агне и дамаджана още на летището за сър Пенев!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Тия Адмира са завършили с отрицателна голова разлика първенството. Доста приемлив жребий, като се има предвид, какви мини можехме да настъпим. Агне и дамаджана още на летището за сър Пенев!
Чича ви Митко изобщо не е присъствал на тегленето вчера, но това разбира се не пречи да почерпите човека.![]()
Иначе, честито ви участие на жребието, че и то не беше много сигурно и някои от вас се бяха понапрегнали.
Приемливи противници за вас, а и за нас, което, надявам се, ще донесе положителни емоции на изстрадалите български привърженици в началото на спортно-състезателната година, а и някое свежо евро в касите на отборите. Добър момент за сверяване на еврочасовниците.
peliforewer написа:TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Тия Адмира са завършили с отрицателна голова разлика първенството. Доста приемлив жребий, като се има предвид, какви мини можехме да настъпим. Агне и дамаджана още на летището за сър Пенев!
Чича ви Митко изобщо не е присъствал на тегленето вчера, но това разбира се не пречи да почерпите човека.![]()
Иначе, честито ви участие на жребието, че и то не беше много сигурно и някои от вас се бяха понапрегнали.
Приемливи противници за вас, а и за нас, което, надявам се, ще донесе положителни емоции на изстрадалите български привърженици в началото на спортно-състезателната година, а и някое свежо евро в касите на отборите. Добър момент за сверяване на еврочасовниците.
Ние бяxме спокойни,някои от вас се правиxа на врачки и пророкуваxа жребий без ЦСКА,други призоваваxа за доноси и декларации,един капацитет търсеше под дърво и камък Градев за да му възложи да заведе дело срещу ЦСКА,въобще доста разочаровани душички се покриxа след жребия.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Някои от вас не бяха съвсем сигурни и спокойни в тая работа, надзърни по-назад в темата и ще ги видиш, освен ако вече не са посечени от модераторския меч. Ама минало-заминало. Чичо Митко рече по-малко да се гледа световното и повече да се тренира, така че сърбосаксонецът да запретва ръкави и да бистри с кои негри ще почвате похода.
scevola7 написа:От това, което видях от мача на Рига с Вентспилс - гостите бяха по-добрия отбор и изпуснаха положения, но Рига се възползваха от малкото си такива и отбелязаха.Та трябва да бъдем много внимателни при статичните положения и играта с глава.