Купа на България (1/2 финал - реванш) ПФК "Левски" vs ЦСКА - София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България (1/2 финал - реванш) ПФК "Левски" vs ЦСКА - София
Почина майката на Каранга. Въпреки това момчето настоя да играе днес. Нека го подкрепим на стадиона!
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
Стартов състав: 30. Витаутас Черниаускас (в), 2. Стойчо Атанасов, 5. Николай Бодуров (к), 25. Александър Барт, 3. Жеферсон Телес, 16. Раул Лое, 6. Рубен Пинто, 20. Тиаго Родригес, 17. Енрике Рафаел, 11. Станислав Манолев, 9. Фернандо Каранга
Резерви: 1. Слави Петров (в), 4. Божидар Чорбаджийски, 15. Кристиян Малинов, 8. Едвин Джеси, 10. Роланд Алберг, 19. Кирил Десподов, 7. Жан Бланко
Явно Малинов и Десподов не са готови на 100%
Резерви: 1. Слави Петров (в), 4. Божидар Чорбаджийски, 15. Кристиян Малинов, 8. Едвин Джеси, 10. Роланд Алберг, 19. Кирил Десподов, 7. Жан Бланко
Явно Малинов и Десподов не са готови на 100%

Не знам кое е по-малкото зло - Барт или Чорбаджийски. Най-накрая Манолев на крилото, дано не се разхожда само
CSKA_99 написа:Не знам кое е по-малкото зло - Барт или Чорбаджийски. Най-накрая Манолев на крилото, дано не се разхожда само
Манолев издиша физически! Повече от 1 полувреме на пълни обороти не може да изкара. Иначе си прав, Барт и Чорбата са еднакво трагични!
Най-лошото е, че нямаме никаква дълбочина в състава. Като видя Лое и ми става ясно, че центъра сме го изгубили още преди да е започнал мачът. Все пак ще е полезен при статични положения, които очаквам да са доста в този мач
CSKA_99 написа:Най-лошото е, че нямаме никаква дълбочина в състава. Като видя Лое и ми става ясно, че центъра сме го изгубили още преди да е започнал мачът. Все пак ще е полезен при статични положения, които очаквам да са доста в този мач
Напротив
Лое е много добър в успокояване на играта когато водим
Владее топката и дава стабилност в центъра
faidata написа:CSKA_99 написа:Най-лошото е, че нямаме никаква дълбочина в състава. Като видя Лое и ми става ясно, че центъра сме го изгубили още преди да е започнал мачът. Все пак ще е полезен при статични положения, които очаквам да са доста в този мач
Напротив
Лое е много добър в успокояване на играта когато водим
Владее топката и дава стабилност в центъра
Лое хич не е "повратлив" и лично според мен няма да е полезен при бързи атаки, от които определено се нуждаем.
Спокойно не е срамно да ти вкара играч играл в Барселона ! 

На ЦСКА да не им пука! И с гол и без гол за Левски си трябват поне 3 гола
Arsenal- a new era begins ! Again!...