Първа лига XXVII кръг: ЦСКА-София - Ботев Пловдив (плейоф)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Skywalker
Контакти:

Re: Първа лига XXVII кръг: ЦСКА-София - Ботев Пловдив (плейоф)

Мнениеот Skywalker » 26 мар 2018 15:48

Струва ми се, че Бланко е не по-малко опасен от Каранга. За малкото време в което беше в игра досега, видях доста мисъл от него в пласирането си, добра игра без топка, усет и поглед върху играта. Мисля, че ще започне да се показва. Каранга е незаменим в пресата си и борбата за топката докрай, но Бланко е също добър реализатор, просто трябва да получава повечко време и ще се докаже. Колкото до мача, очаквам сериозен подход от ЦСКА и победа. Отнасят ли се сериозно към мачовете, няма кой да ни спре ! Имаме голям потенциал, още характер трябва.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 27 мар 2018 00:43

В този мач няма да играе и Бодура ,най - постоянния защитник,докато за Каранга на всички е ясно кой ще го замени ,то отзад ще сме с повече проблеми.Аз не мога да си представя как ще изглеждат Чорбата и БАрт заедно даже не си спомням някога да са играли заедно .Ботев ще са мотивирани финансово знаете от кой,освен това имат хитри бразилчета -артисти,които винаги могат да си изкарат една дузпичка например,помните предишния мач в София с тях.Труден мач ни предстои,освен ако не ги откажеме с ранен гол.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 мар 2018 21:30

BRF написа:
Mitata написа:Не е зле СБ вече да пробва друга тактика. ЦСКА не е Барса, ние не разполагаме с футболисти, които да практикуват стила "тики-така". Затова ми се вижда не особено разумно с продължителни обходни действия и многобройни пасове пред наказателното поле на противника да търсим пролуки в защитата му. Мисля, че повече ни подхожда с бързи атаки да се опитваме да хванем противника неподготвен, дори с риск бързо да загубим владението на топката. Така бихме могли да изтеглим съперника в по-предни позиции и по-лесно да намираме свободни пространства пред вратата му.

Ти не виждаш ли,че освен разградския отбор всички други паркират автобуса пред тяхната врата!Това е единствения начин да спечелим,с постепенни атаки защото просто няма как да има контраатака!За сега побеждаваме заради настоятелността си и добрата физическа подготовка!Падне ли ранен гол ще разбием всеки!

Абсолютно правилна е тактическата постройка, с която СБ се опитва да обиграва отбора. Да, няма как изведнъж да заиграем като бразилския отбор от Разград, но играчите трябва да продължат в същия стил да движат все по-бързо топката, компактно предвижване на всички футблисти в атака и защита, да се търсят празните пространства, да се упражнява висока преса и при загуба на топката в предни позиции да се търси бързо връщане на владението й. В общи линии това е концепцията за модерния европейски футбол, към който трябва да се стремим да играем и ние, ако наистина сме се запътили към ЕКТ. Ганкиното кюскане на топката, особено в собственото поле, безцелните и монотонни дълги изритвания на топката напред е присъща за голяма част от българскте отбори, с малки изключения.. Ние трябва да се стремим точно към обратното, да обиграваме все повече и да се чистят тези додосадни неточности, които се наблюдават в нашето слабо първенство.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 мар 2018 22:11

RedeviL написа:Абсолютно правилна е тактическата постройка, с която СБ се опитва да обиграва отбора. Да, няма как изведнъж да заиграем като бразилския отбор от Разград, но играчите трябва да продължат в същия стил да движат все по-бързо топката, компактно предвижване на всички футблисти в атака и защита, да се търсят празните пространства, да се упражнява висока преса и при загуба на топката в предни позиции да се търси бързо връщане на владението й. В общи линии това е концепцията за модерния европейски футбол, към който трябва да се стремим да играем и ние, ако наистина сме се запътили към ЕКТ. Ганкиното кюскане на топката, особено в собственото поле, безцелните и монотонни дълги изритвания на топката напред е присъща за голяма част от българскте отбори, с малки изключения.. Ние трябва да се стремим точно към обратното, да обиграваме все повече и да се чистят тези додосадни неточности, които се наблюдават в нашето слабо първенство.

От концепции много не разбирам, обаче ми се ще в атаките ни да има повече скорост, да виждаме комбинации, заучени положения, да се пробват повече удари от средна и далечна дистанция, в атаката ни да се забелязва разнообразие. При паркирал отсреща автобус тези неща не се получават лесно при нас, започват се продължителни разигравания, които обикновено не носят заплахи за противника. Редно е да се търсят начини опонентът да бъде изтеглен напред, така че пред нашите футболисти да се откриват повече свободни пространства.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 мар 2018 12:12

последните 3 мача на този стадион имаме 3 равни,време е за една хубава победа.без двамата основни футболисти на домакините Ботев е по-добрият отбор и ще го покаже на терена.отдавна не съм бил толкова спокоен за гостуване в голямото село

прогноза 1-3 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 мар 2018 19:42

На жълтите слабото място е защитата. Жалко, че Каранга ще отсъства! Време е другите да покажат защо са в ЦСКА. Аз лично залагам на Десподов, Георгиев, Бланко. А защо не Родригес с някой далечен да ги откаже?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2018 20:16

Mitata написа:На жълтите слабото място е защитата. Жалко, че Каранга ще отсъства! Време е другите да покажат защо са в ЦСКА. Аз лично залагам на Десподов, Георгиев, Бланко. А защо не Родригес с някой далечен да ги откаже?

Ботев е изключително балансиран и правилно играещ отбор, за мен те са фаворит за Купата. Една победа в този мач би ги изстреляла като фаворит и за 4 място, а защо не и нещо повече.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2018 23:31

Аз го измислих 3-1 е мача. :) Без Бодуров и с наличието на Чорбаджийски сто процента ще допуснем гол. Просто това се случи срещу Етър, срещу Пирин, само Левски за никъв фалос не става! :lol: Но все пак имаме много класен вратар, привлякох си го аз ако реши да прави нова суха. Никой няма да може да спре обаче Манолев според мен, но общото ми виждане е, че Ботев отстъпва значително тази година и ако успеят накрая да се преборят с Берое за Лига Европа, успеят. Но ще им е трудно според мен. Берое е на приливи и отливи, обаче си е много добър отбор. Е, ще паднат от Левски ама това нищо не значи, нивата е дълга.. ама не е чак толкова дълга де! Футболистите трябва да играят и посветят победата на несправедливо наказания голаджия! Това е бум бума, не го мислете повече. Мачът с Левски ми показа, че ЦСКА вдига формата и не очаквам да има треперене. Каранга, та Каранга. Половината му голове са в следствие добрата игра на съотборниците и сега ще се развихрят, просто ЦСКА има много добър отбор за нашите стандарти. Не искат да го приемат лошите това, но ще дойде време и ще го приемат! :mrgreen: :lol: :lol:

[offtopic]А и Каранга означавало стара износена кола, която върви, демек Каранга =таратайка. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Друго нещо забелязах също така. Когато се случваше играчите ни да играят пред малко фенове, те се озориха. Така че умната, фенове мои! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2018 13:07

костенурк написа:последните 3 мача на този стадион имаме 3 равни,време е за една хубава победа.без двамата основни футболисти на домакините Ботев е по-добрият отбор и ще го покаже на терена.отдавна не съм бил толкова спокоен за гостуване в голямото село

прогноза 1-3 8-)

Аз пък викам, че е време за една хубава класика 3-0 нищо ,че сте по-добрия отбор ;)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 мар 2018 13:20

всичко е възможно,мача си е троен отвсякъде ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “ЦСКА”