Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА - ''Левски''
Както писах в друга тема - в културата, от която идва Каранга, жестът означава "млъкни", няма нищо общо с рязане на глави. Използва се не само в Латинска Америка, примерно във Франция е разпространен също. Каранга трябваше да бъде изгонен за съвсем други прояви много по-рано, но на нашите писачи толкова си им е капацитета.
Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''
bobonikolov написа:Пичове запомнете от мен - кофти играта през последните няколко мача НЕ Е заради слаба форма на отбора! Събраха се доста фактори. Първият и най-важен е, че изиграхме 3 мача за 7 дена! Бяха почти през ден мачовете! Второто е, че с изключение на мача в Благоевград останалите два се играха при кофти условия! Третото - играхме срещу отбори, които традиционно паркират рейса пред вратата! С такива отбори се играе трудно. В неделя няма да е лесно, но мисля, че ще бием! Левски най-вероятно ще играе по-затворено, защото те нямат какво да спечелят. Разликата им с нас и Лудогорец е главоломна. Почти сигурен съм, че ще играят на контри. Но ние имаме огромен плюс. Отборът е много издръжлив физически! Като нищо ще ги гътнем и тях в края на мача! Отворят ли се обаче, ще берат ядове!
За мен причината е слабата форма на новите. Левият бек не върши работа. Алберг не играе така, както играеше Тиаго на неговото място. Ако Пинто се върне в старата си форма, а Тиаго излезе напред, ще се усети моментално разлика в играта. Ако и Телес заиграе като хората, ставаме неудържими.
Телес с тия килограми не го виждам как ще заиграе добре
Тоя е поне 5 кила над нормата ...
Леевски, оле
dafquezz написа:Както писах в друга тема - в културата, от която идва Каранга, жестът означава "млъкни", няма нищо общо с рязане на глави. Използва се не само в Латинска Америка, примерно във Франция е разпространен също. Каранга трябваше да бъде изгонен за съвсем други прояви много по-рано, но на нашите писачи толкова си им е капацитета.
Аха,а хващане за гушата на противников играч,по техните ширини сигурно означава"как си любов моя"
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
TNT написа:dafquezz написа:Както писах в друга тема - в културата, от която идва Каранга, жестът означава "млъкни", няма нищо общо с рязане на глави. Използва се не само в Латинска Америка, примерно във Франция е разпространен също. Каранга трябваше да бъде изгонен за съвсем други прояви много по-рано, но на нашите писачи толкова си им е капацитета.
Аха,а хващане за гушата на противников играч,по техните ширини сигурно означава"как си любов моя"![]()
а изритана топка след съдийски сигнал(не един път) какво ли означава в тяхната култура?
![]()
Както казах, имаше безброй други поводи да бъде изгонен, само не и този, за който журналят най-много бръмчат. Жалки са, наистина.
Това с гушата не съм го забелязал, но съм го виждал да го прави в други мачове, така че ми звучи правдоподобно. Това момче просто не е от особено надарените интелектуално човеци. Присъщо за цвета му, в крайна сметка.
Последна промяна от dafquezz на 13 мар 2018 16:01, променено общо 4 пъти.
TNT написа:dafquezz написа:Както писах в друга тема - в културата, от която идва Каранга, жестът означава "млъкни", няма нищо общо с рязане на глави. Използва се не само в Латинска Америка, примерно във Франция е разпространен също. Каранга трябваше да бъде изгонен за съвсем други прояви много по-рано, но на нашите писачи толкова си им е капацитета.
Аха,а хващане за гушата на противников играч,по техните ширини сигурно означава"как си любов моя"![]()
а изритана топка след съдийски сигнал(не един път) какво ли означава в тяхната култура?
![]()
[offtopic]Означава, ...... "ше ви порим кат риби и ше ви броим до 9"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Каранга ще играе
! И двата отбора са в криза, но при нас играчите са доста по - борбени! Левски нямат хора като Бодуров, Малинов, Десподов, Каранга, Дюлгеров и Енрике които са готови да изорат тревата и да умрат на терена за победата! Гледах им последните 4 мача, имат играчи с индивидуални качества, но не видях волята да победиш на цената на всичко. Са друг е въпроса, че нашите не са във добра форма. Вижда се сериозен спад при Деспода, Чорбата, Манолев и Тиаго, което може да окаже влияние в дербито. Хареса ми как се включи Хеан Бланко, много гони, пресира, полезен и в двете фази на играта, търси топката, за мен той трябва да получава повечко шансове.
Предполагам Делио ще заложи на дефанзивен план и контраатки. Паулиньо им е най - силният играч на Левски и ако Джеферсон го пази, ще берем огромни ядове. Отделно добро впечателние ми направи Жорди Гомес, който умее доста добре да спира атаки на притивника. Нашименто е техничен и има поглед, затова трябва да бъде смачкан още от началото. Проблем очаквам да имаме при статични положения, точно там е силата на Левски. Трябва да наситим средата на терена и да мачкаме с физика. Не трябва да им оставяме пространства между линията на защитата и халфовете, и всеки опит за контраатака трябва да бъден прекъсван в зародиш.
В атака нещата са ясни! Центрирания към Каранга и опит за извеждащ паст зад защитата към Десподов или Енрике, и удари от далече. Вратарчето на Левски не го бива, така че трябва да бъде тестван от всяка удобна позиция.
Предполагам Делио ще заложи на дефанзивен план и контраатки. Паулиньо им е най - силният играч на Левски и ако Джеферсон го пази, ще берем огромни ядове. Отделно добро впечателние ми направи Жорди Гомес, който умее доста добре да спира атаки на притивника. Нашименто е техничен и има поглед, затова трябва да бъде смачкан още от началото. Проблем очаквам да имаме при статични положения, точно там е силата на Левски. Трябва да наситим средата на терена и да мачкаме с физика. Не трябва да им оставяме пространства между линията на защитата и халфовете, и всеки опит за контраатака трябва да бъден прекъсван в зародиш.
В атака нещата са ясни! Центрирания към Каранга и опит за извеждащ паст зад защитата към Десподов или Енрике, и удари от далече. Вратарчето на Левски не го бива, така че трябва да бъде тестван от всяка удобна позиция.
dafquezz написа:Както писах в друга тема - в културата, от която идва Каранга, жестът означава "млъкни", няма нищо общо с рязане на глави. Използва се не само в Латинска Америка, примерно във Франция е разпространен също. Каранга трябваше да бъде изгонен за съвсем други прояви много по-рано, но на нашите писачи толкова си им е капацитета.
Да де, ама ние сме в България, сиреч тоя ни е на гости, а лигата се казва ППЛ. Не го казвам, за да се заяждам, ала тия латинковци, негровци и други разни мелезаци трябва да се научат на някаква елементарна спортна етика и уважение към хората в страната, където пребивават. Това, разбира се, не важи само за него, а за всички чужденци у нас, във всички отбори.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Труден мач и за двата отбора с оглед на показаното до момента през пролетта. Но все пак е дерби и има и други фактори, които играят роля. Левски онзи ден бяха слаби, а ние още повече в Благоевград. Плюс за нас е наличието на по-борбен състав, повече хъс. Мачът е от всякъде 1Х2, като нищо и 0:0. Нито нас, нито тях ги няма пред гола 
-
Serafim
- Контакти:
Колкото повече се опитвате да оправдаете циганските прояви на Каранга, толкова по-жалко става. Още повече на фона на БФС-то, което мълчи по случая.