3 кръг плейофи: ЦСКА - Лудогорец |23.04| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: 3 кръг плейофи: ЦСКА - Лудогорец |23.04| 20:00ч.

Мнениеот Jorkorazporko » 23 апр 2017 14:30

Red_Neck написа:
angelofdeath написа:Надявам се този път да вкараме поне половината положения, които изтървахме в предишния мач. Стане ли, Лудогорец ще страда на Армията. Състава на ЦСКА е ясен, освен мястото на нападателя. Не вярвам Каранга да е титуляр, а Кубамба не заслужава. Кой ще пусне Белчев ще разберем в 20.00. Времето се пооправи и се надявам да има добро посещение. Извиненията, че е късно, че има чуждестранни мачове и е студено са несериозни. Който реши да не присъства ще съжалява после, защото еизпуснал първата ни победа срещу Лудогорец.

Не е изключено Каранга да остане на пейката, ако не е възстановен на 100%.
Арсенио и Десподов на крилата, Кулма в центъра, Педро зад него.
Успех!

И аз си мисля, че Кулма е по - добре от Кубемба на върха на атаката! И другото на което се надявам е да спрем с тези балонни центрирания! Почти всички голове са ни от пасове по земята!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 23 апр 2017 14:45

Teo написа:ПОБЕДА над Лудогорец... да спасим българския футбол!
@ ЦСКА Е РЕЛИГИЯ, а Лудогорец е проект!

И 100 засади да не види страничния и още 10 дузпи да ви дадат измислени, ПАК ЩЕ ВИ ПОБЕДИМ!

И от какво ще спасяваш българския футбол? От Шампионската лига ли, че да си тънем пак в евроидиотизъм в казана? Ако Лудогорец е "проект", то не ми е ясно какво тогава е ЦСКА-София и не е ли пак същото? По-българска кауза от каузата с португалски достойнства? "Религия"? Ами то питай всеки фен и ще ти каже, че неговият клуб е религия. Ако ще пишете нова история с достойнство, правете го, но без излишни изхвърляния и изсмукани от пръстите тези. Сега-засега не сте по-велики от никой друг, така че по-умерено. Очаквам Лудогорец да бие, макар и с гол разлика, защото има огромен опит в битки с далеч по-силни и велики отбори от вас.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 апр 2017 17:00

[center]Напред армейски лъвове!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7iF-UFhjKO0[/youtube][/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 апр 2017 18:59

Пичове, сега е момента да ги биете, когато им е през дедовия как ще завърши мача. Само се кръстете все пак да решат да продължат с разходките по терена.

Щот когато им трябват точки играчите ви са в ролята на зрител на терена и почти винаги броя голове във вратата ви зависи само от мнението на Марселиньо и другите по въпроса.

Убеден съм, че има шанс тази вечер да имате един голяяяям празник. И ако приемем, че сте ЦСКА (не за друго, вие си вярвате в това), то тогава ако биете ще настигнете в това отношение Левски, Локо Пловдив, Любимец, Хасково, Черноморец, Черно море, Славия, Дунав. Може и да пропускам някой отбор, който ги е бил. Всъщност кой ли не успя по 1 път да ги бие, само отбор от Армията досега не го е правил.

Напред армейци, пък ако не стане - има още 1 мач, когато той се играе те пак ще са сигурен шампион и може да се смилят над вас.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 апр 2017 19:14

Betchualeng Arnaikem написа:Пичове, сега е момента да ги биете, когато им е през дедовия как ще завърши мача. Само се кръстете все пак да решат да продължат с разходките по терена.

Щот когато им трябват точки играчите ви са в ролята на зрител на терена и почти винаги броя голове във вратата ви зависи само от мнението на Марселиньо и другите по въпроса.

Убеден съм, че има шанс тази вечер да имате един голяяяям празник. И ако приемем, че сте ЦСКА (не за друго, вие си вярвате в това), то тогава ако биете ще настигнете в това отношение Левски, Локо Пловдив, Любимец, Хасково, Черноморец, Черно море, Славия, Дунав. Може и да пропускам някой отбор, който ги е бил. Всъщност кой ли не успя по 1 път да ги бие, само отбор от Армията досега не го е правил.

Напред армейци, пък ако не стане - има още 1 мач, когато той се играе те пак ще са сигурен шампион и може да се смилят над вас.

Врътката е, че ако ЦСКА бият и днес и следващия кръг, ще са по-напред от всички изброени от теб отбори в класирането, особено пред Левски, Локо Пловдив, Черно море, Дунав, Славия и т.н. - може и да пропускам някой отбор.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 апр 2017 19:28

Teo написа:[offtopic]300 лева съм играл днеска на два мача! :lol: :lol:
Реал - Барса и ЦСКА - Проект 8-)

Коеф. от двата мача ми е 12.87 :lol:
@ Ще има двойна доза кеф довечера![/offtopic]

[offtopic]Ти имаш ли годините да играеш хазард?[/offtopic]
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 апр 2017 19:33

Shaka написа:
Teo написа:[offtopic]300 лева съм играл днеска на два мача! :lol: :lol:
Реал - Барса и ЦСКА - Проект 8-)

Коеф. от двата мача ми е 12.87 :lol:
@ Ще има двойна доза кеф довечера![/offtopic]

[offtopic]Ти имаш ли годините да играеш хазард?[/offtopic]

[offtopic]Той годините може и да ги има, ма 300 лева едва ли ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 апр 2017 19:39

Betchualeng Arnaikem написа:Пичове, сега е момента да ги биете, когато им е през дедовия как ще завърши мача. Само се кръстете все пак да решат да продължат с разходките по терена.

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KtDUMkm9Y8Y[/youtube][/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 23 апр 2017 19:45

този мач вече сме го гледали

Върни се в “ЦСКА”