kiril.a.d написа:BRF написа:kiril.a.d написа:BRF написа:Иначе за мача-троен си е!Надявам се на победа за ЦСКА,ама не му отдавам специално внимание на тоя мач!
слушай, симпатяго, след като Лудогорец "легна" на Дунав...явно по тяхна молба
-на Домуса български пари не му трябват, но му трябва лоби!!! - сега, спокойно можеш да сложиш хилядарка на твърда двойка, щото ей ся ще се "оттепат" за лежащия мач
...
Симпатягата не залага!Ти като си толкова сигурен-залагай!Аз съм свикнал да си заработвам парите и не разчитам на схеми!Казах,че според мен този мач може да завърши с трите възможни знака!Не знам какво толкова искаш да ми кажеш!?!
Първото е, че най-честното забогатяване е от залагане! - най-честно спечелените пари!
Второ, от "заработване" най-много да се изгърбиш и пукнеш...питай старите хора, да ни не ти припомням лафа "Работа ли е - не ми я хвали"...питай и политиците, за работата им
![]()
Как така не разбра, какво искам да ти кажа? - ми казвам ти че е твърда двойка мача!!!
Значи можеш да си оправиш живота

Поговорката е отвратително тъпа!Трябва да се работи за да се успее в живота ,а и да се чувства човек добре!Щастлив съм,че работя!