kiril.a.d написа:Red joker написа:защо написа:kiril.a.d написа: И няма да ми е за пръв път! - когато, през 1992 г. Вальо Михов тръгна да разсипва ЦСКА, смени Димитър Пенев, който изведе ЦСКА на полуфинала с Барса, с неизвестния на никого Гьоко Хаджиевски - треньор на Вардар Скопие, който не е помирисвал евротурнир!!!(първата схема за източване! - "аз ти давам 8000 $ заплата, ти ми връщаш 4000 $" ) - аз казах, че спирам да се интересувам от ЦСКА и така беше до към 1994-95 г., когато Михов се махна!
[offtopic]Пенев го смениха още през 90-та година. Преди Гьоко треньор на ЦСКА беше Цецо Йончев, преди него Паро Никодимов. Вальо Михов дойде през пролетта на 91-ва и изобщо не се засече с Пенев. Махна се през 93-та, не знам дали имаше нещо общо с привличането на Гьоко, стана президент на БФС, през 94-та се оклепа с едни пари, дето беше обещал за победата на Парк де Пренс, без да има идея откъде ще ги вземе, той уволни Пенев, че подкрепял футболистите, които си ги искаха и го смени с Георги Василев, футболистите пък заявиха, че няма да ходят в САЩ без Пенев и напуснаха лагера, накрая тогавашният финансов министър Стоян Александров намери пари, плати, Михов подаде оставка, а Пенев се върна. Странни спомени имаш, трябва да не си се интересувал много нито от футбол, нито от календар, че да ги навържеш така.[/offtopic]
[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски[/offtopic]
Благодаря, че и ти му припомни!
И да, знам че Вальо, дойде 91-ва, но започна явните поразии през 92-ра!!!
Апропо,за изчакването - аз чакам, но...Гришата няма време да чака, ако иска това да е ЦСКА!!! - да се заема с чистката на всичко Ловешко и да остави на мира Ицко, като му позволи да върне момчетата от миналогодишния отбор на ЦСКА, който преби всичко по пътя си към Купата на България!!! - нали се сещаш, че миналата година, БФС гряха и изстудяваа топки, само и само да не се падне ЦСКА да играе срещу "Левски" щото...ба ти боя щеше да е![]()
![]()
- и резил за "червеното", но синьо БФС, с неговата А БФС тото-група!
Брат и аз искам Янев да остане ,поне до Нова година,относно ловешкото-само трима играчи в титулярният състав са от Литекс-Нунеш и Виана са класа и са водещите футболисти,едниствено Малинов издиша