Христо Янев подаде оставка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Христо Янев подаде оставка

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 13:11

kiril.a.d написа:
Red joker написа:
защо написа:
kiril.a.d написа: И няма да ми е за пръв път! - когато, през 1992 г. Вальо Михов тръгна да разсипва ЦСКА, смени Димитър Пенев, който изведе ЦСКА на полуфинала с Барса, с неизвестния на никого Гьоко Хаджиевски - треньор на Вардар Скопие, който не е помирисвал евротурнир!!!(първата схема за източване! - "аз ти давам 8000 $ заплата, ти ми връщаш 4000 $" ) - аз казах, че спирам да се интересувам от ЦСКА и така беше до към 1994-95 г., когато Михов се махна!

[offtopic]Пенев го смениха още през 90-та година. Преди Гьоко треньор на ЦСКА беше Цецо Йончев, преди него Паро Никодимов. Вальо Михов дойде през пролетта на 91-ва и изобщо не се засече с Пенев. Махна се през 93-та, не знам дали имаше нещо общо с привличането на Гьоко, стана президент на БФС, през 94-та се оклепа с едни пари, дето беше обещал за победата на Парк де Пренс, без да има идея откъде ще ги вземе, той уволни Пенев, че подкрепял футболистите, които си ги искаха и го смени с Георги Василев, футболистите пък заявиха, че няма да ходят в САЩ без Пенев и напуснаха лагера, накрая тогавашният финансов министър Стоян Александров намери пари, плати, Михов подаде оставка, а Пенев се върна. Странни спомени имаш, трябва да не си се интересувал много нито от футбол, нито от календар, че да ги навържеш така. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски :!:[/offtopic]

Благодаря, че и ти му припомни!
И да, знам че Вальо, дойде 91-ва, но започна явните поразии през 92-ра!!!
Апропо,за изчакването - аз чакам, но...Гришата няма време да чака, ако иска това да е ЦСКА!!! - да се заема с чистката на всичко Ловешко и да остави на мира Ицко, като му позволи да върне момчетата от миналогодишния отбор на ЦСКА, който преби всичко по пътя си към Купата на България!!! - нали се сещаш, че миналата година, БФС гряха и изстудяваа топки, само и само да не се падне ЦСКА да играе срещу "Левски" щото...ба ти боя щеше да е :lol: :lol: :lol: - и резил за "червеното", но синьо БФС, с неговата А БФС тото-група! ;)

Брат и аз искам Янев да остане ,поне до Нова година,относно ловешкото-само трима играчи в титулярният състав са от Литекс-Нунеш и Виана са класа и са водещите футболисти,едниствено Малинов издиша :idea: С ПИРИН нищо не играха, точно тия от миналият сезон -Галчев,Маламов и Преслав!Не вярвам те да бойкотират треньора,а ти :roll: Просто според мен се искаше време ,за да се сработи отбора :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 авг 2016 13:16

Red joker написа:[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски[/offtopic]

[offtopic]Бабунски със сигурност, той дойде половин година по-рано. С другите се поразминаха малко, ама вероятно има пръст в идването им. Не беха лоши футболисти, макар че за Чирич го разбрах, чак като отиде в Нюрнберг. :lol:[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 13:22

защо написа:
Red joker написа:[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски[/offtopic]

[offtopic]Бабунски със сигурност, той дойде половин година по-рано. С другите се поразминаха малко, ама вероятно има пръст в идването им.[/offtopic]

[offtopic]А бе ,все тая,важното ,е че точно от Дузпата почна некадърното управление и срива на авторитета на ЦСКА :idea: !Защо никъде не заявява официално,къде бяха вложени парите от трансферите на Ицо,Любо и Емо!Защо с тия пари ,вместо да сме водещ отбори да надграждаме ,ние пропадахме бавно ,но сигурно :( Публична тайна е,че Ицо беше продаден за повече от 4млн.$,другото е било под масата,а Валката си караше Ферари Теста Роса,като пич ;)Може би е искал да ги удвои на комар,не знам :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 13:28

Опааа...щях да забравя и Антон Недялков-също сред най-добрите на терена,също от Литекс :!: :idea:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 авг 2016 13:34

[offtopic]
Red joker написа:А бе ,все тая,важното ,е че точно от Дузпата почна некадърното управление и срива на авторитета на ЦСКА
[/offtopic]

[offtopic]С това съм съгласен и аз. Иначе, за парите, той си беше гладна въшка, като дойде в ЦСКА и при нас позаглади косъма, ама голяма част е отишла и за издръжката на клуба, тогава си бяхме сериозен клуб още и харчехме. Вальо имаше контакти и водеше спонсори, между другото, това е единственото хубаво, дето може да се каже за него, футбола и мениджмънта не му беха силата.[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 22 авг 2016 13:43

Не ви ли прави впечатление, че малко по малко "ГГ и сие" разчистват всичко, което е останало от ЦСКА и доминацията на Литекс е факт? Да ви е честит другаря Ганчев, другаря Стоилов, другаря Попов и всичките му сол ташаци! В Литекс така се работи ! То цялата работа на тия е обречена ! Не може нещо заченато в лъжа, в далавера, в низост и подлост, да доведе до добър край! Открадна името на клуба, ползва емблемата без разрешение от НАП, все базите, разедини феновете, други си ги купи. Знаете за коя фракция иде реч.
В софийското равно поле докараха селски отбор от Етрополе. От Литекс взеха играчите, а от ЦСКА - припознавачите! Чавдар Етрополе + Литекс Ловеч = ЦСКА! Нима? :) Не мисля! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 авг 2016 13:46

Red joker написа:
kiril.a.d написа:
Red joker написа:
защо написа:
kiril.a.d написа: И няма да ми е за пръв път! - когато, през 1992 г. Вальо Михов тръгна да разсипва ЦСКА, смени Димитър Пенев, който изведе ЦСКА на полуфинала с Барса, с неизвестния на никого Гьоко Хаджиевски - треньор на Вардар Скопие, който не е помирисвал евротурнир!!!(първата схема за източване! - "аз ти давам 8000 $ заплата, ти ми връщаш 4000 $" ) - аз казах, че спирам да се интересувам от ЦСКА и така беше до към 1994-95 г., когато Михов се махна!

[offtopic]Пенев го смениха още през 90-та година. Преди Гьоко треньор на ЦСКА беше Цецо Йончев, преди него Паро Никодимов. Вальо Михов дойде през пролетта на 91-ва и изобщо не се засече с Пенев. Махна се през 93-та, не знам дали имаше нещо общо с привличането на Гьоко, стана президент на БФС, през 94-та се оклепа с едни пари, дето беше обещал за победата на Парк де Пренс, без да има идея откъде ще ги вземе, той уволни Пенев, че подкрепял футболистите, които си ги искаха и го смени с Георги Василев, футболистите пък заявиха, че няма да ходят в САЩ без Пенев и напуснаха лагера, накрая тогавашният финансов министър Стоян Александров намери пари, плати, Михов подаде оставка, а Пенев се върна. Странни спомени имаш, трябва да не си се интересувал много нито от футбол, нито от календар, че да ги навържеш така.
[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски
Апропо,за изчакването - аз чакам, но...Гришата няма време да чака, ако иска това да е ЦСКА!!! - да се заема с чистката на всичко Ловешко и да остави на мира Ицко, като му позволи да върне момчетата от миналогодишния отбор на ЦСКА, който преби всичко по пътя си към Купата на България!!! - нали се сещаш, че миналата година, БФС гряха и изстудяваа топки, само и само да не се падне ЦСКА да играе срещу "Левски" щото...ба ти боя щеше да е - и резил за "червеното", но синьо БФС, с неговата А БФС тото-група!

Брат и аз искам Янев да остане ,поне до Нова година,относно ловешкото-само трима играчи в титулярният състав са от Литекс-Нунеш и Виана са класа и са водещите футболисти,едниствено Малинов издиша :idea: С ПИРИН нищо не играха, точно тия от миналият сезон -Галчев,Маламов и Преслав!Не вярвам те да бойкотират треньора,а ти :roll: Просто според мен се искаше време ,за да се сработи отбора :idea: !

За Галчев, отначало имах съмнение, че играе така от "носталгия" към Пирин ;) НО, като прибавиш играта, особено на супертехничаря Маламов, явно че...нещо се е мътило в отбора, още от преди мача!!!
А от Ловешките, най са ми излишни не само Малинов, но и Десподов!!! - и не дай божа Рафа Перес да се върне в игра...4 мача игра, по цял мач го псувах!!! - срещу Динамо Киев, гол заради него: срещу Интер - гола и дузпата от него!!! Срещу Славия, аха да ни вкарат го заради него...
И не искам времена, за сработване на отбора, след като имахме всепобеждаващ сработен отбор!!! - "някой" му наложи на Ицко да сработва нов отбор ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 22 авг 2016 13:57

kiril.a.d написа:...нали се сещаш, че миналата година, БФС гряха и изстудяваа топки, само и само да не се падне ЦСКА да играе срещу "Левски" щото...ба ти боя щеше да е :lol: :lol: :lol: - и резил за "червеното", но синьо БФС, с неговата А БФС тото-група! ;)

Първо един виц за разгрявка. Точно пък Левски миналата година са щели да ни бият! Ако е имало греене и изстудяване, то е било с цел да спаси Левски от разгром срещу отбор, играещ във В група. Не ме карай да се смея, защото имам болки след една нежелана среща с каса на врата, а такива твърдения са толкова нелепи, че и за сайта "неНовините" не стават.

За онези, които се чудят как тук е пълно с простосмъртни с достъп до невероятно много информация, които знаят със сигурност, че Стоилов е уредил Янев да напусне чрез бойкот (при положение, че точно любимците на Янев от В група не играха добре), а Ганчев пък го е навил да си подаде оставка, за да не плаща неустойка (сложна схема - първо единият му саботира мачове, за да му разклати стола, а после другият се грижи той да се откаже сам, а нали Янев е някакво безгръбначно въобще не реши да се опъне и да се съдят при нужда макар да не е искал да си ходи - само е тъжно, че не намерихте начин да включите Перуката и ББПП в тази схемица) - ето го обяснението и то лично от колегите от Вести (виж спойлера):

[offtopic]http://www.vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/zashto-hejtyt-e-nacionalniia-ni-sport-6057704[/offtopic]

Та продължавайте си с вицовете за световната конспирация и директивата срещу клетия Янев, основани на... лична убеденост и "неоспоримите" думи на Вутов, ако не бъркам името на онзи Фейсбук гадател и бивш футболист на Литекс! Просто се отбих за да ви покажа как изглеждате в очите на всеки, който не търси конспирации във всичко. Не очаквам да се трогнете особено - даже може и на мен да ми измислите роля! Например аз съм ходил да скъсявам вратите или да мажа бутонките на Преслав с нещо. Щом и Енимълс бяха вкарани в историята с помощта на техния ултрас Беладоната, който напоследък само за тях и за "жужета" мисли (вероятно има снимки на Росен в спалнята си), кой съм аз, че да не съм замесен по някакъв начин?
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 14:02

kiril.a.d написа:
Red joker написа:
kiril.a.d написа:
Red joker написа:
защо написа:

[offtopic]Пенев го смениха още през 90-та година. Преди Гьоко треньор на ЦСКА беше Цецо Йончев, преди него Паро Никодимов. Вальо Михов дойде през пролетта на 91-ва и изобщо не се засече с Пенев. Махна се през 93-та, не знам дали имаше нещо общо с привличането на Гьоко, стана президент на БФС, през 94-та се оклепа с едни пари, дето беше обещал за победата на Парк де Пренс, без да има идея откъде ще ги вземе, той уволни Пенев, че подкрепял футболистите, които си ги искаха и го смени с Георги Василев, футболистите пък заявиха, че няма да ходят в САЩ без Пенев и напуснаха лагера, накрая тогавашният финансов министър Стоян Александров намери пари, плати, Михов подаде оставка, а Пенев се върна. Странни спомени имаш, трябва да не си се интересувал много нито от футбол, нито от календар, че да ги навържеш така.
[offtopic]Точно Вальо Дузпата доведе Гьоко,с още трима македонски футбалери-Саша Чирич,Люпчо Марковски и Бобан Бабунски
Апропо,за изчакването - аз чакам, но...Гришата няма време да чака, ако иска това да е ЦСКА!!! - да се заема с чистката на всичко Ловешко и да остави на мира Ицко, като му позволи да върне момчетата от миналогодишния отбор на ЦСКА, който преби всичко по пътя си към Купата на България!!! - нали се сещаш, че миналата година, БФС гряха и изстудяваа топки, само и само да не се падне ЦСКА да играе срещу "Левски" щото...ба ти боя щеше да е - и резил за "червеното", но синьо БФС, с неговата А БФС тото-група!

За Галчев, отначало имах съмнение, че играе така от "носталгия" към Пирин ;) НО, като прибавиш играта, особено на супертехничаря Маламов, явно че...нещо се е мътило в отбора, още от преди мача!!!
А от Ловешките, най са ми излишни не само Малинов, но и Десподов!!! - и не дай божа Рафа Перес да се върне в игра...4 мача игра, по цял мач го псувах!!! - срещу Динамо Киев, гол заради него: срещу Интер - гола и дузпата от него!!! Срещу Славия, аха да ни вкарат го заради него...
И не искам времена, за сработване на отбора, след като имахме всепобеждаващ сработен отбор!!! - "някой" му наложи на Ицко да сработва нов отбор ;)....

Е и кво,тия от Ловеч трябваше да ги разкарат и да оставят Кикарин,дето е резерва в Ботев или Хазуров,резерва в Нафата,В.Райчев...Най-съжалявам за Грънчов,но... :( Не забравяй,че тоя сработен отбор,беше всепобеждаващ главно във В група,тия от А ги бихме по начина,по който сега ни играят Пирин,Верея и сие ;) Съвсем друго е обаче ,когато влизаш в двубоя ,в ролята на фаворит и трябва да биеш на всяка цена ,отбори нямащи нищо общо с тия дето мачкахме във В група :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 авг 2016 14:02

Teo написа:Това, което ми донесе Ицо като емоция никога не ще бъде забравено!
Завинаги в моето сърце, Армеецо!

Много правилно мнение, Янев пръв разбра, че това ЦСКА не е онова ЦСКА и един ден ще бъде радостен, че се е отървал овреме от тая пародия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”