bobo_13 написа:
ОК, каква е разликата м/у ЦСКА 1948 и ЦСКА София?
31 титли на България и т.н. ...............................
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bobo_13 написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
eddie написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:eddie написа:bobo_13 написа:
Към момента на регистрация има 2 отбора с едно и също име. ЦСКА-носителят на КБ си съществува още. Към днешна дата все още действат старите правилници на БФС
чл.13, ал.2
ФК не може да приеме наименованието на прекратен или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 ( пет ) години след прекратяването или изважда
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-06/PSFK_2015.pdf
Няма 2 отбора с едно и също име. Заблуждаваш се..
Задаваш ми отговори..![]()
По-лесния отговор е "едното е собственик на другото"
По-правилния отговор е "иди в Търговския регистър и ми покажи 2 дружества с еднакви имена".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Жълто-черен Пловдив написа:Като оставим настрана търговския закон, ЦСКА ще е това дружество, което феновете припознаят. Всичко останало е алабалистика. Но!.. Щом се стига до подобно разделение между вашите фенове, струва ли си "спасението на всяка цена"?!
sizif написа:McLovin написа:sizif написа:Нормално.След като лидера им се прави на моралист огромната част от Офанзива иска да посещава мачовете на ЦСКА
На Етрополе - Литекс искаш да кажеш?
Не знам за какво пишеш.ЦСКА си е ЦСКА.
McLovin написа:sizif написа:McLovin написа:sizif написа:Нормално.След като лидера им се прави на моралист огромната част от Офанзива иска да посещава мачовете на ЦСКА
На Етрополе - Литекс искаш да кажеш?
Не знам за какво пишеш.ЦСКА си е ЦСКА.
Ако приемем, че в родината ни има множество хомосексуалисти, роми, евреи и всякакви други малцинства и етноси(съдейки по парадите, депутатите и повечето културни личности), и чисто хипотетично някой направи "ФК Хомо-Ромо ЦСКА Шалом" и то има повече фенове(предвид вече изброените хора) от Етрополе-Литекс-ЦСКА, кое ЦСКА ще си е ЦСКА? Това с повечето фенове? Ти от "ФК Хомо-Ромо ЦСКА Шалом" ли ще си и то ли ще е "ЦСКА си е ЦСКА"?
[offtopic]За пояснение само ще добавя, че не влагам никакви негативни конотации към споменатите етноси, малцинства и сексуалности, не целя дискриминация и смятам, че няма нищо в мнението ми, което да нарушава правилата на форума и законите на страната.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта