01.10.1980г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: 01.10.1980 г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСК

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 11:41

kiril.a.d написа:
Лимонадения Джо написа:
kiril.a.d написа: Не да съм паднал от Марс - вицът тогава беше, че "всички сме на Марс!" Но някои, си седяха на Земята, докато "всички" бяха на Марс ;)....
И те така се поучава разликата м/у мен и "всички"...
Защо знам неща, които вие не знаете, а ДС пропагандата ги доизопачи? - ми баща ми работеше на едно такова място, където знаеха и ДС, какви ги върши и говори ;) - "Социологическо-информационния отдел" към ЦК на БКП...И като му сипех, "една чашка повече" и...язък за тайните на Партията и другарите вождове :lol:

Опс, тук малко се пооля.

:lol: И като как ще поолях...марсианецо? :mrgreen:

Я разкажи, защо ги разформироваха през 1985г.?

kiril.a.d
Контакти:

Re: 01.10.1980г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСКА

Мнениеот kiril.a.d » 01 окт 2015 11:42

Лимонадения Джо написа:
kiril.a.d написа:Сори, приятелю - двата мача с Аякс и Ливърпул бяха излъчени! - още ги помня...Мача с Нотингам, в София, не знам дали е бил излъчван - не съм гледа такъв мач. Както и реванша в Нотингам...
И не, не всеки мач, като гост е излъчван! - много пари, за нас, се искаха тогава за телевизионно излъчване....

За Аякс не си спомням, но нито първия мач с Ливърпул(1:5), нито втория(0:1) излъчиха.Както не излъчиха и мача на Левски с Уотфорд.

А аз си спомням и за Аякс...щото не съм би на Марс по това време ;) - както и мачовете, когато отпаднахме от Ливърпул, както и двата мача 0:1 и 2:0 когато елиминирахме Ливърпул!!!
Помня и цирка Васил Цанов - ЦСКА 7:2 ;) - гледах го и накрая започнах да се смея вече, дори на 9 годинки, както се смях на мача Литекс - ЦСКА 8:0 вече на 33 години :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 11:46

Няма как да си спомняш първия мач, слушахме го по радиото. Може на Марс да са го далали или в нета, при ЦК. ;)
[offtopic]Майтап да става, надявам се да не се сърдиш, просто спорим[/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Re: 01.10.1980 г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСК

Мнениеот kiril.a.d » 01 окт 2015 11:46

Лимонадения Джо написа:
kiril.a.d написа:
Лимонадения Джо написа:
kiril.a.d написа: Не да съм паднал от Марс - вицът тогава беше, че "всички сме на Марс!" Но някои, си седяха на Земята, докато "всички" бяха на Марс ;)....
И те така се поучава разликата м/у мен и "всички"...
Защо знам неща, които вие не знаете, а ДС пропагандата ги доизопачи? - ми баща ми работеше на едно такова място, където знаеха и ДС, какви ги върши и говори ;) - "Социологическо-информационния отдел" към ЦК на БКП...И като му сипех, "една чашка повече" и...язък за тайните на Партията и другарите вождове :lol:

Опс, тук малко се пооля.

:lol: И като как ще поолях...марсианецо? :mrgreen:

Я разкажи, защо ги разформироваха през 1985г.?

хах, кой и какво е разформирова бе...марсианецо? - просто ги преименуваха в "Средец" и "Витоша", след скандалния мач за купата, в който имаше ексцесии на терена и на стадиона!!!
И взеха, глупавото старческо решение, че като им сменят имената, ще променят нещо си...А то, публиката продължи да си скандира ЦСКА и "Левски".
Та кой ти е разправял за някакви разформирования?....дай боже да не е Бойчо...Тъпото ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 окт 2015 11:51

Лимонадения Джо написа:Няма как да си спомняш първия мач, слушахме го по радиото. Може на Марс да са го далали или в нета, при ЦК. ;)
[offtopic]Майтап да става, надявам се да не се сърдиш, просто спорим[/offtopic]

хах, е явно на Марс не са го давали ;) ...както доказахме до сега, че "всички са били на Марс" пък аз съм си седя на Земята - помня го и този мач, както и помня че не го догледах, тъй като нямаше смисъл, след 1:3...
Не, не се сърдя - аз съм свикнал, дори да не ми вярват, поради това, че аз имам - както съм се убедил до сега - твърде много информация и то от "най-надеждно" място, а повечето хора са с информация от пропагандата на официалните медии ;)....И се получават, ама големи смехории, поне за мен ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 окт 2015 11:59

blue avalanche написа:Състав на ЦСКА срещу Нотингам:
Г. Велинов, Ив. Зафиров, Д. Димитров, Ц. Василев, Г. Димитров, Г. Илиев, Цв. Йончев, Р. Керимов, Сп. Джевизов, Пл. Марков, Н. Велков.
Въпросът е:
Колко юноши на ЦСКА има в този отбор?
Или събираме насила футболистите от цяла България и после се тупаме по гърдите???

Иван Зафиров е юноша на ЦСКА.
Насила никой не е каран да идва на Армията. Напротив, всички искат да дойдат. Напливът е голям.
Ти ако си млад футболист в Берое, Ботев Пловдив, Ботев Враца, Локо Пловдив, Волов Шумен, Раковски Севлиево преди 1989г. и ти се обадят от ЦСКА и ти кажат ела бе келеш, ще ти дадем софийско жителство, апартамент, офицерски чин, няма ли да дойдеш? Ще си седиш в твоя град и като остарееш ще разказваш на местните фенове - те, чорбарите навремето искаха насила да ме вземат, ама аз не се дадох. Така ли?
Който не е искал, не са го вземали в ЦСКА. Христо Бонев е дошъл, играл 5-6 мача, не му е харесало, ревнал на началниците и си се върнал в Пловдив.
Последна промяна от djd на 01 окт 2015 12:17, променено общо 1 път.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 01 окт 2015 12:00

Лимонадения Джо написа:
Г. Велинов, Ив. Зафиров, Д. Димитров, Ц. Василев, Г. Димитров, Г. Илиев, Цв. Йончев, Р. Керимов, Сп. Джевизов, Пл. Марков, Н. Велков.
Въпросът е:
Или събираме насила футболистите от цяла България и после се тупаме по гърдите???

То си беше официална политика на Партията. По вестниците си излизаха статии, в които се призоваваше да се събират най-добрите футболисти в един отбор, който да представлява социалистическия спорт. Факт е, че ЦСКА можеше да вземе всеки футболист, който си поиска. Аз бях свидетел и Илия Войнов си е жив и здрав и може да потвърди, че и представа си нямаше, че Паро Никодимов го е харесал и ще се озове на Армията. Бяхме на лагер със Славия в хотела в Горна баня в една стая. Един следобед дойдоха с двама военни. Дигнаха ни от креватите, кой е Илия Войнов, хайде идвай с нас. Настана една партидия, треньора Добри Ташков се опита да протестира, но така и не се разбра къде го водят. После научихме, че започва в ЦСКА. Не се опитвам да умаловажавам успехите на ЦСКА, но те се дължат на качествата на играчите и на отношението на държавата към спорта. Пълни измишльотини са някакви си харизми и тем подобни. Даваха се пари за спорт, правеха се добри спортисти, имаше добри треньори и качествени спортн училища, а ЦСКА обираше каймака. Това е истината.

А Славия от къде взе Илия Войнов,сигурно знаеш,щом си бил в една стая с него :!: :?:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 12:02

Но наказаха шест футболисти на Левски, а на ЦСКА двама, а и ни взеха спечелена титла. Екцесии не имало по трибуните.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 12:03

ARMEEC.Sofia написа:
Лимонадения Джо написа:
Въпросът е:

То си беше официална политика на Партията. По вестниците си излизаха статии, в които се призоваваше да се събират най-добрите футболисти в един отбор, който да представлява социалистическия спорт. Факт е, че ЦСКА можеше да вземе всеки футболист, който си поиска. Аз бях свидетел и Илия Войнов си е жив и здрав и може да потвърди, че и представа си нямаше, че Паро Никодимов го е харесал и ще се озове на Армията. Бяхме на лагер със Славия в хотела в Горна баня в една стая. Един следобед дойдоха с двама военни. Дигнаха ни от креватите, кой е Илия Войнов, хайде идвай с нас. Настана една партидия, треньора Добри Ташков се опита да протестира, но така и не се разбра къде го водят. После научихме, че започва в ЦСКА. Не се опитвам да умаловажавам успехите на ЦСКА, но те се дължат на качествата на играчите и на отношението на държавата към спорта. Пълни измишльотини са някакви си харизми и тем подобни. Даваха се пари за спорт, правеха се добри спортисти, имаше добри треньори и качествени спортн училища, а ЦСКА обираше каймака. Това е истината.

А Славия от къде взе Илия Войнов,сигурно знаеш,щом си бил в една стая с него :!: :?:

От Враца, беше новобранец.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 01 окт 2015 12:05

Лимонадения Джо написа:Но наказаха шест футболисти на Левски, а на ЦСКА двама, а и ни взеха спечелена титла. Екцесии не имало по трибуните.

Наказаха 6-има,защото бяха „ най-активни“ и през целият мач псуваха съдията :idea:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “ЦСКА”