peliforewer написа:Както винаги левскарите "нагазиха" в тема за ЦСКА,те едно си знаят,едно си баят,Лупи,плащайте,комунисти, и т.н.,защо не отговаряте на въпросите от темата,обещаха ли от БФС тази седмица да направят пресконференция и да обяснят всичко по казуса ЦСКА,да,защо излъгаха.Отговорете и на въпросите на акционера,но аргументирано и с факти,а не с бля,бля.Аз също искам да задам един,два въпроса на нашите опоненти,Иво Тонев заяви че Левски са платили за 6месеца,3мил.лв.,ок,но защо не поясни откъде дойдоха тези пари и той като един от собствениците на Левски колко лични пари е вкарал в Левски.Питам също къде има в България строителна фирма която ще ти направи жилищна кооперация без пари и след това в рамките на 20-30 години ще чака да си вземе дължимото от евентуалния наем който може да реализираш,имам и подвъпрос ,ст.Г.Аспарухов не е собственост на ФКЛевски,утре ако държавата развали договора строителната фирма от кой ще си търси парите.Да,знам че съм малко провокативен и веднага ще се нахвърлите отгоре ми,но защо цяла България се правим на малоумни и си затваряме очите пред явни далавери,къде са тези строители-самаряни да направят къщи на пострадалите от наводненията,а после да им плащат 20-30 години разсрочено,не помните ли че докато шуменската фирма градеше стадиона на Левски,нейните работници строили магистрала Хемус стачкуваха защото не бяха получавали от 3месеца заплати.Питам също хвърлените две стъклени шишета към главата на 18 годишен футболист на ЦСКА от фенове на Левски,опит за убийство ли е или не.
Ще се опитам да отговоря на въпросите на господина.
За България са в сила правилата на БФС ,според които лиценз не може да се прехвърля от едно дружество към друго.
Никой не пречи на ЦСКА да се обединява с друг клуб член на БФС съгласно правилника на БФС.
Това че има не особено редни ( според мен противоречащи на правилника на БФС) регистрации на клубове е вярно съгласен съм. Но това по никакъв начин не освобождава нито ПФК ЦСКА Ад,нито които и да е друг клуб член на БФС от спазване на правилниците на БФС. Казано по друг начин това ,че убийството на Андрей Луканов е останало неразкрито и ненаказано,не значи че всеки заловен и доказан престъпник може да се позовава на този случай и да иска да му се размине и ако не му се размине да обжалва поради различен критерий .
Моето мнение е че идеята на ЦСКА с т.н. "преструктуриране" е да създаде ново дружество чисто от задължения. Аз лично не виждам начин как това може да стане.. Никой не пречи на ЦСКА да се обединява, слива или както си иска да го нарича с други клубове(съгласно правилника на БФС) но по този начин всички задължения си минават към новосформирания клуб.
Откъде са дошли парите в Левски- от спонсори( преди врем ти писах че ще има и още спонсори

) лични средства на акционерите, дарения от привърженици. В момента Левски има най-вероятно най-ниския си бюджет в последните 20 години( в последните 15 със сигурност).
Защо строителната компания се е съгласила на тази схема за заплащане за строежа на ст "Г.Аспарухов" , най-добре е да се обърнеш към собственика на фирмата. А приказките за държавна намеса и натиск към фирмата и специално от страна на ББ. Как с връзват ,че договорката между въпросната компания и Левски е направена в момента в които ББ и ГЕРБ бяха в опозиция така че май приказките за натиск от страна на държавата май много издишат.
За хвърлените шишета - според мен трудно могат да бъдат окачествени като "опит за убийство". ,но това не значи че хвърлили те ги не трябва да бъдат съдени-напротив трябва и най-нормалното е да бъдат съдени и осъдени. Както и всички участващи в инцидента. Абсолютно недопустимо е на трибуните да се допускат лица с бутилки -нито пластмасов,а още по-малко стъклени. Както и стюардите също трябва да бъдат съдени. Също така трябва да бъде съден и въпросния Кр.Пешов,който е на трибуните не като футболист на ЦСКА ,а като зрител(вече е получил червен картон) за удар без топка с бутоните в главата на падналия на земята Д.Шейтанов( с 2 години по-малък от него), както и на записа ясно се вижда че въпросния Кр.Пешов влиза в съприкосновение първо вербално ,след това и физическо със стюардите и фенове на Левски,след като преди това е влизал на терена и търсил опит за разправа със съдията . Най-вероятно е бил посъветван по груб начин от феновете и стюардите да си седи на мястото, а той им е отговорил и оттам се е започнало. За мен най-нормалното е всички замесени лица да получат забрана да посещават футболни мачове минимум за една година и да бъдат съдени за хулиганство, а тези които са нанасяли ударите и за нанасяне на телесна повреда.
Бих използвал случая да спомена нещо. На няколко пъти съм виждал от фенове на ЦСКА да споменават да се платят задълженията към държавата, а останалите" кредитори" образно казано ДГД , според мен докато ЦСКА не си плати или не се разбере със всички лицензирани от ФИФА лица( клубове, футболисти,агенти) няма да играе в ЕКТ ,а най-вероятно и в професионалния футбол на България.