"В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/
Ясно ще обиграваме състава в спаринги тая година!
-
Не нам до колко такива във В група мачове ще са полезни за израстване на младите.
Ако искате да гледате аматьорски футбол си пуснете Славия – Литекс, аз толкова скучен мач с толквоа много брак не бях гледал скоро 

Не знаех че има мач от елита има ли поне 10 човека на стадиона!!!
HardWork написа:Ако искате да гледате аматьорски футбол си пуснете Славия – Литекс, аз толкова скучен мач с толквоа много брак не бях гледал скоро
Всеки мач на подопечните на тумбака си е аматьорски. Само срещу новоизлюпените сини бройлерчета подхождат професионално и им докарват кукушинки.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
W84me написа:Абе верно, днеска колко милиона сте? Като гледам между 20 и 50 000 ви е реалната бройка!
Около 8 хил., може малко повече, но едва ли са чак 9000.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Абе искам да питам една работа.
Гледам Ман сити в момента слушам ЦСКА по радиото и се чудя аджеба за какво е нарисувана дъгата пред наказателното поле като не се полззва за нищо
Гледам Ман сити в момента слушам ЦСКА по радиото и се чудя аджеба за какво е нарисувана дъгата пред наказателното поле като не се полззва за нищо
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
kremi82 написа:W84me написа:Абе верно, днеска колко милиона сте? Като гледам между 20 и 50 000 ви е реалната бройка!
Около 8 хил., може малко повече, но едва ли са чак 9000.
Аз ги виждам към 11500, без очилата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
demon777 написа:Абе искам да питам една работа.
ДЪГА - Очертание пред наказателното поле, за да осигури спазването на правилата за изпълнение на дузпа. Дъгата представлява част от окръжност с радиус 9,15м.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
samocska1 написа:Не знаех че има мач от елита има ли поне 10 човека на стадиона!!!
В момента целият свят е притихнал и гледа в захлас битката за първото място в А група.Милиарди са пред ТВ екрана.