Avanti_Ragazzi написа:BRF написа:Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!
Ебе научете правилниците един път завинаги:
ЦСКА Радомир е невъзможен вариант, защото Радомир е в Пернишка Област! Там номера беше същия както сега с Литекс, защото 2 клуба от различни области не могат да се обединят! Няма нито сливане, нито преливане, нито вливане а само ПРЕИМЕНУВАНЕ, толкова ли сложно да го разберете ебаси?
Това което ви се обяснява е, че ако ЦСКА фалира, се създава ново дружество в А окръжна група! Но т.к. в Югозападна В група има 3 отбора от София-град (ФК София, Септември и Витоша Бистрица), то тогава ЦСКА като отбор от А окръжна може да се ОБЕДИНИ (не преименува) с един от отборите във В група. А това е напълно разрешено защото всички тези отбори са от една географска област! И тогава ЦСКА може да стартира от В група!
При всички други варианти при които НЕ СЕ включват отбори от София-Град, са преименувания на дадения клуб с различно име! Обединения и сливания са невъзможни. ЦСКА може да се слее с Левски, Локо Сф и Славия, но не и с Литекс, Лудогорец или Черно Море толкова ли е трудно да го схванете вече?
**** съм ти и правилниците!Ти за правилниците ли спориш или за "морала"?Щото ако е за правилниците, ако шибаното бфс признае накрая,че това е ЦСКА-ще млъкнеш ли?