Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 10:12

Avanti_Ragazzi написа:
BRF написа:Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!

Ебе научете правилниците един път завинаги:

ЦСКА Радомир е невъзможен вариант, защото Радомир е в Пернишка Област! Там номера беше същия както сега с Литекс, защото 2 клуба от различни области не могат да се обединят! Няма нито сливане, нито преливане, нито вливане а само ПРЕИМЕНУВАНЕ, толкова ли сложно да го разберете ебаси?

Това което ви се обяснява е, че ако ЦСКА фалира, се създава ново дружество в А окръжна група! Но т.к. в Югозападна В група има 3 отбора от София-град (ФК София, Септември и Витоша Бистрица), то тогава ЦСКА като отбор от А окръжна може да се ОБЕДИНИ (не преименува) с един от отборите във В група. А това е напълно разрешено защото всички тези отбори са от една географска област! И тогава ЦСКА може да стартира от В група!

При всички други варианти при които НЕ СЕ включват отбори от София-Град, са преименувания на дадения клуб с различно име! Обединения и сливания са невъзможни. ЦСКА може да се слее с Левски, Локо Сф и Славия, но не и с Литекс, Лудогорец или Черно Море толкова ли е трудно да го схванете вече?

**** съм ти и правилниците!Ти за правилниците ли спориш или за "морала"?Щото ако е за правилниците, ако шибаното бфс признае накрая,че това е ЦСКА-ще млъкнеш ли?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 юни 2015 10:12

mirodes написа:
BRF написа:
Brannik82 написа:Каквото и да си говорите, каквито и тези да развивате, истинския Цска ще играе във "В" група, докато вие подкрепяте Лиска (София). Това е! Белким след някоя друга година ще гледаме цирка Лиска срещу Цска в "А" група.

Би трябвало да си разбрал,че ще има един ЦСКА!

Изобщо не им се обяснявай на разни измислени герои.Откъде накъде някое говедо или ботевист ще казват какво ще се случва с ЦСКА?Ние да не би да им се бъркахме,когато взеха лиценза на Металик и фалираха старият Ботев[b].Да не би да се бъркахме на говедага,когато рекламираха ВИС-2 и харчиха парите на руският мафиот Чорни[/b]?ЦСКА ще играе в А група и ще бъде наистина реална конкуренция на Лудогорец.А това какво мислят говеда или ботевисти изобщо не ми дреме.

Така... за n-ти път пиеш едно и също!
А в това време вие кого рекламирахте и чий пари харчехте?
На честните и неопетнени "Мултигруп", или съм в грешка?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 10:15

W84me написа:
cska23 написа:
W84me написа:Фенове на А група, как сте? Глорихънтъри, а ми се пишат за истински фенове. Какво има отбора ти да е във "В" група, с цел оздравяване и ти да го подкрепяш? Безродници, като основателите си.

И как ще се оздрави настоящия клуб :?: Аман от идиоти ... И едните, и другите искат да правят едно и също нещо - нов ЦСКА ... Дали ще е с лиценза на Литекс, или на Олимпик ( Горно Нанадолнище ) - разлика няма :!: Въпросът е, че едните си плюха на сурата като се снижаваха 1 месец, та чак сега се сетиха, че имат план, когато излезе другия на Божков и Ганчев

Като не може да се оздрави, обявяват фалит, регистрирате ново дружество и почвате отначало. Това ще е нормален футболен клуб и ще може да бъде припознат от феновете.

В качеството на какъв казваш на феновете на ЦСКА кой отбор да подкрепят?Живеем в свободна държава и всеки има право да подкрепя,който си иска отбор.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 юни 2015 10:16

Какво да признавам бе човек? Литекс ли за друг отбор, като си е Литекс?

ОК Литекс не е Литекс, а лявата ми рака вече не е лява а дясна, защото реших да я припозная за дясна. ОК сега доволен ли си?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 юни 2015 10:17

Avanti_Ragazzi написа: ЦСКА може да се слее с Левски

Аз съм ''За''!!!Тва ще е ебати изрода. :mrgreen: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 10:17

Тик-Так1892 написа:
Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.

Еми догодина Нафтата може да са в А група!Супер,на кого му пука като ще има традиционен отбор?
Ботев отидоха във В група от зор!Не успяха да се вземат отбор с професионален лиценз!Да не се правят на по-католици от Папата!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 юни 2015 10:18

Avanti_Ragazzi написа:
BRF написа:Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!

Ебе научете правилниците един път завинаги:

ЦСКА Радомир е невъзможен вариант, защото Радомир е в Пернишка Област! Там номера беше същия както сега с Литекс, защото 2 клуба от различни области не могат да се обединят! Няма нито сливане, нито преливане, нито вливане а само ПРЕИМЕНУВАНЕ, толкова ли сложно да го разберете ебаси?

Това което ви се обяснява е, че ако ЦСКА фалира, се създава ново дружество в А окръжна група! Но т.к. в Югозападна В група има 3 отбора от София-град (ФК София, Септември и Витоша Бистрица), то тогава ЦСКА като отбор от А окръжна може да се ОБЕДИНИ (не преименува) с един от отборите във В група. А това е напълно разрешено защото всички тези отбори са от една географска област! И тогава ЦСКА може да стартира от В група!

При всички други варианти при които НЕ СЕ включват отбори от София-Град, са преименувания на дадения клуб с различно име! Обединения и сливания са невъзможни. ЦСКА може да се слее с Левски, Локо Сф и Славия, но не и с Литекс, Лудогорец или Черно Море толкова ли е трудно да го схванете вече?

Ама те не могат и да се ПРЕИМЕНУВАТ, защото си губят лиценза, ако си сменят седалището, екипите и името и те нямат нищо общо с досегашните. Литекс може да се преименува на ЦСКА, но ще си загуби лиценза. Така новото име пак трябва да почне от А окръжна.
Интериорни врати - Врати хармоника

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 10:18

1palq4o1 написа:
mirodes написа:
BRF написа:
Brannik82 написа:Каквото и да си говорите, каквито и тези да развивате, истинския Цска ще играе във "В" група, докато вие подкрепяте Лиска (София). Това е! Белким след някоя друга година ще гледаме цирка Лиска срещу Цска в "А" група.

Би трябвало да си разбрал,че ще има един ЦСКА!

Изобщо не им се обяснявай на разни измислени герои.Откъде накъде някое говедо или ботевист ще казват какво ще се случва с ЦСКА?Ние да не би да им се бъркахме,когато взеха лиценза на Металик и фалираха старият Ботев[b].Да не би да се бъркахме на говедага,когато рекламираха ВИС-2 и харчиха парите на руският мафиот Чорни[/b]?ЦСКА ще играе в А група и ще бъде наистина реална конкуренция на Лудогорец.А това какво мислят говеда или ботевисти изобщо не ми дреме.

Така... за n-ти път пиеш едно и също!
А в това време вие кого рекламирахте и чий пари харчехте?
На честните и неопетнени "Мултигруп", или съм в грешка?!?

Първо Илия Павлов не е бил обявен за заплаха за националната сигурност и позорно изгонен от страната.Срещу него не е имало наказателни дела-дали е престъпник може да каже само българският съд.И второ-ние не четем уроци по морал.Вие сте в нашият форум и се правите на много морални.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 18 юни 2015 10:19

BRF написа:МиМ и Инджон дадоха интервю!В него казаха,че старото дружество няма бъдеще и затова са регистрирали ново!На старото управляващи са Сашетата и те ще отговарят за него!Нещата,които казаха бяха свързани с ново дружество във В група и ако министъра реши да им даде стадиона ще подкарат проекта!

Нищо не са регистрирали тия смешници - дали са едни 50 лева да запазят име, това е!Няма как да регистрираш дружество с името "ЦСКА" като вече има такова - това е нарушение на интелектуалната собственост на първи ред, а и нарушава правилото за уникалност.Вече не сме 2001 г.Докато подадат документите за несъстоятелност, па да се обяви фалит от съда могат да минат буквално години.
Накрая ич няма да се учудя ако всичко това е просто един цирк и черепахата и гнома изкочат с "Ами отговорните фактори(разбира законите) не ни позволиха"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 10:20

Avanti_Ragazzi написа:Какво да признавам бе човек? Литекс ли за друг отбор, като си е Литекс?

ОК Литекс не е Литекс, а лявата ми рака вече не е лява а дясна, защото реших да я припозная за дясна. ОК сега доволен ли си?

Все ми е тая какво признаваш!Щом евентуалния нов отбор няма да е ЦСКА за тебе ОК!Дали им пука на вашите приятелки от Велбъжд,Локо,Юве какво им пеем?Не!Тогава Велбъжд беше ли на трето място,като станало Локо?Беше!Правят ли си дербита с Ботев?Правят си!

Върни се в “ЦСКА”