СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ ОТ 16.30!

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2009 07:27

msm написа:Тук вече и аз не съм сгласен. Разсрочването за изплащане на някакви суми, се прави по цял свят, а срокът е такъв какъвто може да бъде, и както позволяват законите (за справка: аз имам заем, който го изплащам 10 години), което не означава, че нямам пари да си го погася . Другото е, че няма как да обвиняваш сегашното ръководство, точно за тези задължения. Колкото до трансферната политика в ЦСКА, много добре знаеш, каква беше тя до миналата година. Купуваха се чужденци на килограм, но никога не са взимани БГ футболисти, с цел да не заиграят в друг български отбор. Тая година това се случва за първи път, и то заради наложената политика от клуба да се привличат само българи. И както се вижда в контролите, всички новопривлечени взеха участие в контролите, и тези които не се харесаха бяха освободени. Так , че логиката ти: да е при нас, за да не е при вас изобщо не е вярна.
П.П. И понеже виждам,че усилено се интересуваш от аватарите и техните светлосенки, да те попитам първо, това изложба на картини ли е? И второ, къде е твоя аватар? Защото съм сигурен,че винаги могат да се намерят кусори, когато има такъв.

Нали си наясно, че едно е заем от банка, който по принцип е с разсрочено плащане, дори и да е краткосрочен, но съвсем друго е междуфирменото плащане.Не съм убеден, че сделката за Удоджи е била с разсрочване за 3 години.
Относно вземането на играчи, за да не са на друго място-никъде не съм споменал, че става въпрос само за българи, нали ;) Лично аз не намирам за твърде нормална трансферна политика това, за една година да купуваш над 10 играча.Много от тях са купени заради 3-4 добри мача, единият от които срещу вас, евентуално.Направи си сметка колко души привлякохте през зимата и колко от тях играят все още.Сега пак тръгвате по същия път.Отбор не се прави, като постоянно подменяш повече от половината му състав... или нещо бъркам :shock: :shock:

Относно аватара ми-не съм пожелал, не съм си поставил.Аз си се движа навсякъде с един същ, ако сметна, че си заслужава да имам такъв.Казах си мнението за качеството на споменатите аватари и държа на него, а ти, ако можеш, обори ме относно различното положение на сенките в една картинка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 юли 2009 12:20

Нали си наясно, че едно е заем от банка, който по принцип е с разсрочено плащане, дори и да е краткосрочен, но съвсем друго е междуфирменото плащане.Не съм убеден, че сделката за Удоджи е била с разсрочване за 3 години.

Ето, че сам си отговаряш. Не си убеден, какво е разсрочването, но се опитваш да убедиш нас, че сме нередовни.
Относно вземането на играчи, за да не са на друго място-никъде не съм споменал, че става въпрос само за българи, нали ;) Лично аз не намирам за твърде нормална трансферна политика това, за една година да купуваш над 10 играча.Много от тях са купени заради 3-4 добри мача, единият от които срещу вас, евентуално.Направи си сметка колко души привлякохте през зимата и колко от тях играят все още.Сега пак тръгвате по същия път.Отбор не се прави, като постоянно подменяш повече от половината му състав... или нещо бъркам :shock: :shock:

Явно пак трябва да ти припомня, че до зимата на тая година, трансферите се правеха от съвсем други хора, и по- съвсем други причини (комисионни). Напълно нормално нещо е, да се изчисти отборът от ненужни и скъпоструващи недуразумения. Естествено, на тяхно място да се вземат нови. Няма как да освободиш 10-15 футболисти, а да привлечеш 3-4.
А за аватарите ще кажа само, че хората така си ги харесват. А това, че ти се задълбочаваш да търсиш под вола теле с тези сенки, е доста елементарно, особенно в спортен форум.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 12:53

Явно пак трябва да ти припомня, че до зимата на тая година, трансферите се правеха от съвсем други хора, и по- съвсем други причини (комисионни). Напълно нормално нещо е, да се изчисти отборът от ненужни и скъпоструващи недуразумения. Естествено, на тяхно място да се вземат нови. Няма как да освободиш 10-15 футболисти, а да привлечеш 3-4.

Това го правите всяка година, тази също.И следващата пак ще бъде така;няма никакво значение кой прави трансферите, вие си карата по една схема и не виждам вариант да се промени.Всъщност, ще се промени, но когато ви се случат повече случки, като тази от вчера, за да разберете, че не сте над Правилниците.Най-лошата черта на нас, българите, е, че не зачитаме закони и правилници и, особено, ако сме "силни", го правим демонстративно и нагло.Това не се отнася само до вас, а изобщо до всички, които си мислят, че са богопомазани и за тях не важат писани правила.

Много ще ти бъда благодарен, ако ми разясниш как успяхте за един единствен ден да се разплатите с абсолютно всички, на които дължите пари, та ви разрешиха изобщо картотеки.... и какво ви пречеше да направите това седмица преди вчера?Както и да ми помогнеш да си изясня въпроса, ако това ставаше с "Локо"Мз., дали СКТ щеше да заседава в 21.30, в петък ;) :mrgreen:
После пак може да запееш рефрена за синьото БФС :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 юли 2009 14:03

Виж сега. Не искам да споря с теб за това, какво е било и какво ще бъде. Никой не може да твърди , че знае какво ще се случи за в бъдеще. За лошата черта на българите да нарушават правилниците си прав, ама до някъде. Защото, явно на някой точно това им харесва и за това са го позволили. И ти да влезеш в банката и да си откраднеш 1000лв., а след това, никой да не ти направи нищо, ще се опиташ пак и пак. Т.е. "Не е луд този който яде баницата,.............." Но не смяташ ли, че също така, е лоша черта на управниците в БФС, да се вадят кирливите ризи само на тези, на които им изнася. Или и ти ще твърдиш, че само в ЦСКА нещата не са във ред, и че само ние имаме някакви задължения. По-скоро, силните могат да си позволят, да се опълчат срещу БФС-то, а по-слабите да си мълчат.
Относно разплащанията, трябва да си запознат до някаква степен,че от както Титаните взеха власта в ЦСКА, не са спирали да се разплащат със знайни и незнайни задължения. Това разплащане вчера е било пропуск в безбройните задъжения, които Лупи ни завеща. Става въпрос за няколко хиляди лева, а не за милиони. И, не се отнася за абсалютно всички, а за едно,две стари задължения.
Напълно съм сигурен,че и ако Лко Мз. бяха се класирали за някоя лига в Европа, СКТ щеше да се събере, ако имаха същия проблем. И точно за това бях писал някъде в друга тема,че времето за решаване на такива проблеми трябва да става, преди да са започнали всички официални срещи, т.е. през летния период, когато всеки футболист, може спокойно да си разтрогне договора и да си проведе подготовката с нов, ако има основание за това. И какво правим, ако ЦСКА отпадне от Дери, а след това комисиите решат, че тия от Ботев са свободни и могат да бъдат картотекирани?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 14:41

Виж сега, когато се купува дружество, купувачът си прави собствен одит.Ако не го е направил качествено, проблемът е негов, а не на продавача.Не може фирма с претенции и амбиции, купуваща клуб с претенции и амбиции да пропусне такива нещица.Освен това, `купуването` на триото от "Ботев" е от времето на Титаните, та е малко нелепо да се каже, че е пропуск от тяхна страна ;) както са интересни и обясненията за неизплащането на всичко по трансфера на Минев и Саидходжа. ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 юли 2009 16:28

Е и? Както виждаш , може и да се получат някакви пропуски. Още повече, ако купуваш нещо от Томов. Ти явно, не си наясно, какво е да си купиш "къща", която да има разкъртени врати ,прозорци, водопровод, ел. инсталация, със задължения към ВИК,Енерго, Даначно и др.подобни. Да желаеш да оправиш всичко, и за точно определено време, да не пропуснеш нещо, от което ти зависи - да речем зимата.
Както виждаш, даже и в последния момент, хората успяха. Което не означава, че не са били запознати с проблема при закупуването на ЦСКА, а просто в купищата неуредици са пропуснали ( или не са имали физическата възможност) да оправят и тоя проблем по-рано.
А що се отнася до параметрите на трансферите, тук никой нищо няма как да знае какви са. Даже и журналистите си смучат, някакви техни интерпретации от пръстите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 16:53

Сравнението ти с къщата е добро, но не издържа малко.Ако аз реша да купя такава къща, то значи купувам не къщата, а земята под нея.Това означава, че имам пари, много пари, и ремонтът не ми е проблем-сривам всичко за 2 седмици и градя наново, ама не с условности и тъпи пазърлъци, а яко.За половин година къщата ми ще е готова и годна за живеене. Точно това не стана с ЦСКА.Не знам какво са купили Титаните, освен марката ЦСКА, но засега нещата не са добре уредени при вас.Батков, при цялата си гламавщина, успява да се подреди по-добре:дали, защото е адвокат с кантора и международна практика или нещо друго-не знам, но го прави.При вас се лежи на стара слава и на инерцията, че сте ЦСКА, следователно, като свирнете не келнера от БФС и той идва и изпълнява.нещо не ви се получава в последните години, но все търсите вината вън от себе си.. както го правят и в Ллллевски, наистина ;)
Не мога да разбера, дали не проумявате, че една такава картотека, при един само зложелател, а това е нормално да се случи, и изхвърчате от турнира.Играта е безмилостна и груба и ако вие не си вържете гащите, никой няма да ви прости, ако има начин да ви натопи... както бихте го направили и вие.Ако не сте си взели пример от случаят Михтарски и от случаят Кишишев.. толкова по-зле за вас.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 юли 2009 17:16

Пич, по сравнението с къщата бих ти казал само, че ако тръгнеш да си строиш нова по законите на държавата, то за 5 месеца няма да можеш само план да си извадиш. Само ако знаеш за каква бюрокрация става въпрос? А за рушветите под масата няма да говорим.
Не мога да разбера, дали не проумявате, че една такава картотека, при един само зложелател, а това е нормално да се случи, и изхвърчате от турнира.Играта е безмилостна и груба и ако вие не си вържете гащите, никой няма да ви прости, ако има начин да ви натопи... както бихте го направили и вие.Ако не сте си взели пример от случаят Михтарски и от случаят Кишишев.. толкова по-зле за вас.

Толкова ли е трудно да разбереш, че след като настояват със зъби и нокти тоя трансфер да се осъществи, то може и нещата да не стоят точно така , както на теб ти се струва. А пък и така да е, то ще си е за наша сметка. От къде си сигурен, че ние не сме си вързали здраво гащите( т.е. нещата са проучени и няма да има никакъв проблем с картотеката), а от БФС да се опитват да ги свалят, като не искат да съберат една комисия, и да решат проблема.
Не може да тълкуваш нещата така ,както на теб ти се иска да станат. Никога не се получава. Закон на Мърфи!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 17:42

msm написа:Пич, по сравнението с къщата бих ти казал само, че ако тръгнеш да си строиш нова по законите на държавата, то за 5 месеца няма да можеш само план да си извадиш. Само ако знаеш за каква бюрокрация става въпрос? А за рушветите под масата няма да говорим.

Толкова ли е трудно да разбереш, че след като настояват със зъби и нокти тоя трансфер да се осъществи, то може и нещата да не стоят точно така , както на теб ти се струва. А пък и така да е, то ще си е за наша сметка. От къде си сигурен, че ние не сме си вързали здраво гащите( т.е. нещата са проучени и няма да има никакъв проблем с картотеката), а от БФС да се опитват да ги свалят, като не искат да съберат една комисия, и да решат проблема.
Не може да тълкуваш нещата така ,както на теб ти се иска да станат. Никога не се получава. Закон на Мърфи!

Да ти повтарям ли, че става въпрос за пари, за много пари.Като ги имам и искам да направя нещата-няма да ги жаля.

Как няма да настояват, като са наясно, че са се осрали.. колко пъти да ти го повторя.Когато един шеф сгафи, ама яко, то обикновено всички останали са виновни.Да ти примоням ли една крилата фраза на Гьобелс, за лъжата и нейното повторение?

Значи, в момента в съм в особени трудови взаимоотношения, та не ми вади вода от пресъхнали кладенци!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 юли 2009 20:24

Ти въобще чувал ли си , че има хора с пари, и то с много пари, които все пак искат да живеят и работят по правилата. Явно още живееш в света на мутрите, ВИС-овете и СИК-овете.

Върни се в “ЦСКА”