Юлиан Инджов!??

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Юлиан Инджов!??

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 20 мар 2015 10:23

peliforewer написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
peliforewer написа:...хората като вкарват много пари във футбола поне шампиони стават,купа на България вземат,а Вие ,нищо.

Ще поживеем, ще видим ;)

Пожелавам Ви го,дано и стадиона да стане.

Именно. Нашего брата, българският футболен фен, не може да разбере, че има интерес той и противниците му да са богати, перспективни, да работят школите, да създават български футболисти, да върви българският футбол напред. Когато си само ти, а другите ги няма - няма конкуренция, няма истински футбол, няма национален отбор на европейско или световно. Това е истината! Сега има само един Лудогорец. И за момента той не е люпилня за български таланти.
Да си пожелаем повече умни и богати хора, които са готови да дават пари и да управляват футболни клубове печелившо, а не да трупат дългове и да реват.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 мар 2015 12:40

peliforewer написа:
peliforewer написа:...хората като вкарват много пари във футбола поне шампиони стават,купа на България вземат,а Вие ,нищо.

Ще поживеем, ще видим ;)

Пожелавам Ви го,дано и стадиона да стане.

Именно. Нашего брата, българският футболен фен, не може да разбере, че има интерес той и противниците му да са богати, перспективни, да работят школите, да създават български футболисти, да върви българският футбол напред. Когато си само ти, а другите ги няма - няма конкуренция, няма истински футбол, няма национален отбор на европейско или световно. Това е истината! Сега има само един Лудогорец. И за момента той не е люпилня за български таланти.
Да си пожелаем повече умни и богати хора, които са готови да дават пари и да управляват футболни клубове печелившо, а не да трупат дългове и да реват.

Аз също съм резервиран пред така наречения проект Лудогорец,да оставим това че в Разград има двама-трима българи титуляри,това като че ли стана мода в България,но последните 1-2години Домусчиев е стегнал в примка българския футбол ,всичко започва и свършва с него,тв права,мениджърът на ПФЛ Караиванов му е служител,стигна се до там журналистите вече да не могат да назоват съдия който не е обвързан с Лудогорец ,през ден арогантни интервюта по медиите в които слушаме колко велик е Домусчиев и как не са му на нивото другите.Всичко това дразни и отвращава неутралният наблюдател от футболната действителност в България.Така шумно рекламираната футболна академия в Разград е съставена от взети от бедните клубове от цялата страна талантливи деца без съгласието на треньорите им,без да се плати една стотинка на клубовете им,разговаря се с родителите на децата,обещават им светло бъдеще на децата,безплатно обучение,храна,общежитие и хората са доволни и подписват,а клуб,треньор които са ги открили за футбола пият по една студена вода.Мене друго ми е чудно,така ли няма в България други богати хора които да озаптят малко Домусчиев,защото той вече и в политиката взе да се меси,въобще е вся и всьо.Ако от това сдружение което се очертава в ЦСКА се получи нещо,то ми се струва че монопола на Домусчиев ще бъде застрашен.Но за мен това е бъдещето на клубовете,няколко богати фирми обединени защото сам никой не може да издържи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 мар 2015 16:49

peliforewer написа:
Цецо Чука написа:Пеевски в Левски, Инджов в ЦСКА, после ние сме били турците,хаха...

Ти поне не се навирай между шамарите и си трай,заради такива "проекти" като вашия всички ние трябва да плащаме едни 3,5 милиарда лева,хората като вкарват много пари във футбола поне шампиони стават,купа на България вземат,а Вие ,нищо.

Пфффф.....глупости на търкалета.
По последни данни ужким загубените пари били 800 милиона.
Утре ше станат 80 милиона,после ше се окаже че загубени пари изобщо не е имало.Цялата работа е такъв цирк че не е истина.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 мар 2015 16:54

Цецо Чука написа:Пеевски в Левски, Инджов в ЦСКА, после ние сме били турците,хаха...

Едно време вдигахте ли плакати да се молите на майката на Пеевски да ви помогне? А? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 20 мар 2015 17:46

Tommi написа:

Едно време вдигахте ли плакати да се молите на майката на Пеевски да ви помогне? А? :mrgreen:

Скоро и вие ще вдигате. Само стой и гледай. ;)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 21 мар 2015 11:10

Гледах почти цялата пресконференция на шефовете на ЦСКА и не разбрах, защо бяха нужни всичките заплахи. Г-н Инджов вероятно афектиран от играта на отбора каза неща, които се самоизключват. Иска титла-добре, но ако не стане ще напусне. Как точно? Нали ще става един от главните акционери в клуба. Спортния щаб разбирам да се махне при неизпълнение на задачите, но акционерите? На, кой ще оставят капитала си и дадените под някаква форма средства за отбора. Манджуков се изясни-няма време, затова синът му ще се разправя, но при Инджов? Аз лично се надявам тези две фигури да поемат изцяло контрола върху ЦСКА, а Томов да остане с най-малък дял. Сигурен съм, че при това положение в клуба ще дойдат и други големи спонсори. Досега бизнесмените не се доверяваха на Лупи, заради всичките му провали и лъжи в миналото. Вземат ли му власта и смени ли се лицето на отбора желаещи да помогнат ще се намерят. Такива, като г-н Чакмаков има, но се плашат, че парите им ще идат за някои от делаверите на Томов. Затова и се отдръпнаха от ЦСКА. При една нова власт, съставена от сериозни бизнесмени нещата ще се променят и имиджа на клуба ще се поизчисти.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 21 мар 2015 11:42

Съзирам доста оптимизъм, независимо от гореспоменатите негативи. А дано!
Оценката ми за свършеното от Томов - Младенов е почти отличен.
Мръсните пари не в България, а по целия свят, се навряха в ипотеките, чрез строителни предприемачи, като накрая сринаха целия пазар. Още сме в условия на употреба на екстремни мерки за справяне с кризата, като ЕЦБ тепърва започва да печата евро.
Едва ли има фен, чието мнение за ръковдството на любимия му клуб, да има по някакъв начин реално значение за нещо. Схемата с приватизацията обаче, позволи да се акумулират астрономически дългове, което ги прави единствено достъпни до определен кръг хора.
Г-н Домусчиев предлага алтернативен модел на управление, в който схемата за пране на пари, не залага единствено на измислено плащане, на измислени дългове. Проекта може и да носи приходи, а разходите пак да си се завишават. Бонусите идват с достъпа до медии с голяма аудитория. Определено атрактивно за доста хора в България (дето уж все нямало кой).
Относно боклуците, всички знаци сочат неминуемо към ДС, не само в българският футбол. За едни търговията с оръжие, а слабо съвместима с медиен магнат, за дръги търгояията с лекарства, за трети любовта към ГАЗПРОМ, но очевидно не са несъвместими.
ИСА, ИРА, все производни на ГЛАВБУЛГАРСТРОЙ, построиха бая нещо в България, което едва ли би било възможно, без да си ако не прител, поне не враг на Доган. Мразен или не, човека е фактор в много неща и заобикалянето му не се отдава на всеки. И понеже са мизерници, във всеки един момент ни гласят нова мизерия.
Ще ги видмо новите. Аз им желая успех на клубно ниво!

Върни се в “ЦСКА”