XXIII кръг: ЦСКА - Берое 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXIII кръг: ЦСКА - Берое

Мнениеот BRF » 20 мар 2015 21:46

IvailoRz написа:Какво значи "фен клуб Разград" :mrgreen: ? Не съвсем сериозно , имате ли инфо точно колко члена има този фен клуб? Аз познавам 1-2 ма дето от години си ходеха на мачове на ЦСКА като идваха във Варна , Каварна и ..така . Винаги съм искал да ги питам яко ли им е и на 5мата като викат на съгражданите , приятелите и дори роднините си -"турци сте " или пък 5мата левскари от Разград като викат " умрете селяни " ... Дори наскоро бях с един голям левскар който много уважавам и той сподели че водел свой колега , етнически турчин по мачове .. Дали е викал и той "турци сте" на на някой отбор и как ли се е чувствал ?! Та така .. Иначе мача -х.

А ти можеш ли да ми обясниш кои са тия фен клуб Лудогорец Бургас?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2015 21:56

zuekaa написа:Цска - Берое 0 - 2
В най-лошия случай 0 - 0
Дано терена да е в добро състояние

Хахахах!Чиста победа за ЦСКА,много на сериозно сте се взели марули!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 мар 2015 23:22

Момчета всички имаме мнение относно случващото се в момента в клуба. Едно обаче е нещото, което зависи от самите нас. Ние като фенове имаме своята борба да претендираме да сме номер едно, борба, която до момента печелим без конкуренция. Утрешния мач е поредния, в който ние трябва да докажем, че това не е случайно. Затова елате да подкрепим клуба, там, където е мястото. Събираме се на обичайното място.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 мар 2015 23:34

ЦСКА внезапно се съживява след назначаването на Галин Иванов за старши, бие Берое с 2-0 и разчиства пътя на Ботев към второто място в първенството.

Айде...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 мар 2015 00:08

Побеждаваме Берое и се надяваме отбора на "чукундура" да бие Лудогорец и пътят към титката е открит! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 мар 2015 08:31

Добро утро . Напред и победа ;)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 мар 2015 08:42

Добро да е!Само БЕРОЕ!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 мар 2015 11:55

1:2 е прогнозата ми. Берое са по добрия отбор.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 мар 2015 12:34

Teo написа:Имам повече гостувания на отбора от колкото ти домакинства на ГМО-то на Парахода.. само това ще ти кажа :idea: :idea:
А другото което е в тоя твоя град масово над 80% от хората не могат да говорят български език :idea: :idea:
Виж, че и ти сричаш даже.. :idea:

Тео, винаги съм твърдял, че в теб има нещо сбъркано. Нищо от това, което твърдиш не е вярно. Турците в Разград говорят перфектно български език, освен български и турски говорят или френски или английски. Тези хора пътуват много из чужбина имат бизнеси, и мога да те уверя, че са много коректни и лоялни хора. Има такива, които говорят само турски, но това са възрастни хора живеещи в селата, които нямат нищо общо с града ни,защото те не са нито жители на Разград, нито имат нещо общо с Разград. Опитвате да насаждате омраза срещу даден етнос неразбираемо защо? Тези хора с нищо не са по различни от нас. Скандирате на публиката ни "турци сте" ? Турците не се обиждат защото са си турци, а българите защо наричате турци?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 21 мар 2015 12:59

Струва ми се 1:1 ще е мача. Не вярвам отборът да е мотивиран за нещо повече ;)

Върни се в “ЦСКА”