ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 09:37

3:0 за Ботев :mrgreen:

Ето нещо и от мен:

Няма Буш, няма муш.
Има само - Лупи гуш,гуш
:mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 12 мар 2015 10:19

Най-вероятно ще ги бием Ботев,но титла е почти невъзможно да вземем,а ако го направим ще е "На гол тумбак,чифте пищови".Тия изцепки на Томов за задължителна титла,групи на ШЛ и пр,само нагнетиха напрежение.И какво толкова ще стане като сме шампиони?Ни пари за селекция ще има,ни за школа ,ни за нищо.Една тенекия в повече.И идват зимбру...Не може да градиш нещо от покрива.Това и тия дето не са строили и "къщичка за птички" го знаят даже :) Айде първо да влезнат някакви пари в клуба,там акции ли,оня китаеца ли...да се постегнат нещата и после титли ,купи.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 12 мар 2015 11:14

Ако искаме да ставаме шампиони тоя мач трябва да го вземем! После може да се окаже така, че Левски да ни помогнат в борбата за титлата ;)

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 12 мар 2015 11:18

danielzarev написа:Ако искаме да ставаме шампиони тоя мач трябва да го вземем! После може да се окаже така, че Левски да ни помогнат в борбата за титлата ;)

Добре,защо е толкова важно да сме шампиони?Какво ще ни донесе това?Питам съвсем добронамерено.Само не казвай ,че с тоя отбор ще влизаме в групите на ШЛ и ще изкараме милиони!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 12 мар 2015 11:40

Карамел Му написа:
danielzarev написа:Ако искаме да ставаме шампиони тоя мач трябва да го вземем! После може да се окаже така, че Левски да ни помогнат в борбата за титлата ;)

Добре,защо е толкова важно да сме шампиони?Какво ще ни донесе това?Питам съвсем добронамерено.Само не казвай ,че с тоя отбор ще влизаме в групите на ШЛ и ще изкараме милиони!

-----

Най-важно е да станем шампиони за самочувствие. Вече 8 години сме без титла и това е най-сухия период без шампионска титла за ЦСКА в историята ни! За ШЛ е ясно, просто трябва да станеме шампиони, защото започваме да се превръщаме в посредствен отбор...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 мар 2015 12:02

Въобще е излишно да се коментира за загуба нарочно в този мач за да останел Левски 7-ми според мен.
Аз лично не съм оптимист за титла но докато има математика отбора не трябва да се отказва, да не говорим че
в плейофите Левски за мен по може да вземе точки от Лудогорец отколкото Ботев!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 12:16

Pichichi написа:Въобще е излишно да се коментира за загуба нарочно в този мач за да останел Левски 7-ми според мен.
Аз лично не съм оптимист за титла но докато има математика отбора не трябва да се отказва, да не говорим че
в плейофите Левски за мен по може да вземе точки от Лудогорец отколкото Ботев!

Ботев също за взимали много точки на Лудогорец.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 мар 2015 15:50

За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.
Аз лично бих рискувал с даване на този мач, за сметка на 6 точки в плейофите. Ако имаме 18 точки от трите отбора предварително взети, титлата хич не ми се вижда "мираж" на фона на показваното от Лудогорец тази пролет, макар и да изостанем с 3 точки преди плейофа.
Така че да мисля и да смятат добре преди да вземат решение...
Нахално е Левски да искат феърплей след смехорията в мача им с Хасково. Ясно е, че с този двубой отстраниха един от конкурентите си - Черно море.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 мар 2015 18:04

mistreated написа:За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.
Аз лично бих рискувал с даване на този мач, за сметка на 6 точки в плейофите. Ако имаме 18 точки от трите отбора предварително взети, титлата хич не ми се вижда "мираж" на фона на показваното от Лудогорец тази пролет, макар и да изостанем с 3 точки преди плейофа.
Нахално е Левски да искат феърплей след смехорията в мача им с Хасково. Ясно е, че с този двубой отстраниха един от конкурентите си - Черно море.

+1
За съжаление и на мен ми се въртят подобни мисли.
Първенството ни е жалко подобие .... само схеми, манипулиране на мачове и клубове на командно дишане :(
Жалко е да признаем, но може да очакваме всичко (включително и договорка с Ботев).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 мар 2015 21:12

mistreated написа:За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.

Всичко е много добре описано ,но забравяш Лудогорец. За Локо Сф ,Берое и жълтите ще е далеч по-удобно да легнат на Домуса ,защото в замяна ще получат финансова инжекция. А от вас какво ще получат?
Иначе да става каквото ще в Доматево. Левски играе безобразно през този сезон и няма да е незаслужено ,ако сме във втората шестица...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “ЦСКА”