/контрола/ FT 1:0 ЦСКА - Шльонск Вроцлав 28.01.2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: /контрола/ FT 1:0 ЦСКА - Шльонск Вроцлав 28.01.2015

Мнениеот Red Warrior » 28 яну 2015 22:12

Фортеш според мен ще подпише, тъй като нямаме достатъчно крила след напускането на Карата и постоянно контузения Стоянов. Има други футболисти, от които можем да се лишим за да намалим бройката.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 яну 2015 22:14

peliforewer написа:Нормален контролен мач ,новите и резервите се натягат,титулярите се пазят,има един месец до началото на сезона и не е важно как играят сега,а каква ще им е формата тогава.Преди време взехме един ляв бек,Цаха,в контролите правеше чудеса,пробиви,голове,викам си такъв бек сме нямали и като почна първенството резил,абсолютно менте,търпяха го два-три мача и беше изваден от отбора.

Тогава излезе израза "Цаха да се маха". :lol: Само че не знам защо съм останал със спомен, че беше централен защитник. :? :)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 яну 2015 22:17

Logical person написа:
Кировец написа:
Logical person написа:С Фортеш още не сме подписали. И ако няма напуснали, май няма и да подпишем :(

Защо да не подпишем с него? :roll:

Ами защото са ни много футболистите и ФРЗ вече е голям. За да подпишем с нов, трябва някой да си тръгне.

100% ще продадем някой или ще освободим. Кандидати много. :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 яну 2015 22:52

О, мой ЦСКА ! Ти си всичко на света !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 яну 2015 09:03

Red Warrior написа:
peliforewer написа:Нормален контролен мач ,новите и резервите се натягат,титулярите се пазят,има един месец до началото на сезона и не е важно как играят сега,а каква ще им е формата тогава.Преди време взехме един ляв бек,Цаха,в контролите правеше чудеса,пробиви,голове,викам си такъв бек сме нямали и като почна първенството резил,абсолютно менте,търпяха го два-три мача и беше изваден от отбора.

Тогава излезе израза "Цаха да се маха". :lol: Само че не знам защо съм останал със спомен, че беше централен защитник. :? :)

http://btvnovinite.bg/article/bgfootbal ... odini.html ,реално беше ляв бек ,но може и да са го пробвали като централен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 яну 2015 11:01

peliforewer написа:
Red Warrior написа:

http://btvnovinite.bg/article/bgfootbal ... odini.html ,реално беше ляв бек ,но може и да са го пробвали като централен.

Цаха си беше ляв бек и дори за секунда не сме го пускали като централен защитник. Той дойде по едно и също време със Забавник при нас и си направихме малка Чехословакия по бековете. Централни защитници тогава бяха Вальо и Гай, а впоследствие дойдоха Тунчев и Котев. Иначе Цаха си беше трагичен, докато Забавник беше класен десен бек.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 яну 2015 11:10

Red Warrior написа:Фортеш според мен ще подпише, тъй като нямаме достатъчно крила след напускането на Карата и постоянно контузения Стоянов. Има други футболисти, от които можем да се лишим за да намалим бройката.

Не зная защо точно мислите, че Фортеш не е подписал или няма да подпише...

http://www.sportal.bg/news.php?news=528478
http://www.sportal.bg/news.php?news=529307

Още повече Стойчо каза, че го иска за алтернатива на Фелипе зад нападателя, а и след като имаме едно крило по-малко след оня дето не му дадохме шанс и сега му цъфти кариерата си има място точно за Фортеш.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 яну 2015 12:42

damyanov1963 написа:Браво на ЦСКА, има напредък. Бие в контрола втория в полското първенство. Тия Шльонск, когато бяха шампиони на Полша през 1977-ма, Левски ги отстрани за КЕШ с 3:0 и 2:2, мача на Герена се игра пред 50 000 души, атмосферата при всеки гол на Левски беше, като на Анфийлд.

А стига бе :o ... :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: /контрола/ ЦСКА - Шльонск Вроцлав 28.01.2015, 15:00 часа.

Мнениеот Red joker » 29 яну 2015 12:44

BRF написа:
Red joker написа:
BRF написа:
Morgause написа:Не играем зле, люта битка ще бъде за титлата!

Това ви разправям отдавна!Битката ще е жестока и съдбата си е в наши ръце!Не зависим от никой!

Така за съжаление не си прав-срещу нас освен БФС и съдиите ще бъдат и всички отбори срещу,които ще играем до края,а„ лудогорските гончета“ ще имат за съперник само нас,благодарение на „жестта“ на Геласий към клубовете(особено към купената булка от подУЯне :oops: ) и тяхното признание,че е„ най-голямата гаранция“ :idea: ;) Така че приятелю,картите са раздадени вече под масата,всички играят „партия“ срещу един ,аз въпреки всичко съм оптимист и ако все пак станаме шампиони,това ще е една от най-сладките ни титли в историята :!:

Никой не ни трябва!Вяра трябва и обединение!Заедно можем да го направим,ама не Майкъла,Паро,Карачанаков,Вальо и другите да дрънкат глупости!Тишина и да говори само треньора и ръководството!Футболистите да дават интервюта с разрешение и то по футболни въпроси!Тъпанарите не осъзнават ли,че е в техен интерес да мълчат,тренират и слушат!
Ние на стадиона,за името свещено!

Напълно те подкрепям за всяка написана дума :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 яну 2015 15:05

Брех.....!!!
Че кък тъй само тази година всички ще рипат срещу вас, насъскони от синьозеленото БФС и тлъстиге пачки на домуса!
Ами предходните?!
Да неби килим да са Ви разстилали?
Не въведе ли Стойчо думата "конспирация" в световния футбол именно заради неудачите на червената общност в борбата им за отличия и далеч преди "кошмара" Лудогорец - грандоморец?!
Защо ще е толкова сладка евентуалната титла? - Тези които Партията-Майка подари, не ви ли радват вече?!

Върни се в “ЦСКА”