III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: III кръг: Славия - ЦСКА
бием и се откъсваме още повече в челото, като гледам май Локо София и Ботев ще са зад на след третия кръг, а трите Л-та ще берат душа на дъното с общо 3 точки...
Що да не пишат феновете на Славия е.. аз познавам много фенове на Славия в квартала и са се активизирали мощно за неделя
.. в момента имат страхотен отбор и ще стане истинско дерби с тях.. пък и Милен води отбора което си е истински + за тях
... като нищо може и да паднем.. без Марки ще усетим разликата в офанзивен план.. дано Антон пак избухне с някой шедьовър 

- captain_drifuss
- Контакти:
Teo написа:Що да не пишат феновете на Славия е.. аз познавам много фенове на Славия в квартала и са се активизирали мощно за неделя.. в момента имат страхотен отбор и ще стане истинско дерби с тях.. пък и Милен води отбора което си е истински + за тях
... като нищо може и да паднем.. без Марки ще усетим разликата в офанзивен план.. дано Антон пак избухне с някой шедьовър
чудя се дали няма да е положителна разликата без Марки, нещо не ме спечели до тук, а новият Платини ми изглежда надъхан да вкарва, освен това до колкото разбрах оригиналната му позиция е точно зад нападателя... мисля че той ще почне титуляр заедно с Буш, Карата и Неманя.
ще е смешно ако накрая в голмайсторксата листа има името на по един Платини и за двата отбора, все пак се надявам нашия да го има повече пъти...
captain_drifuss написа:Teo написа:Що да не пишат феновете на Славия е.. аз познавам много фенове на Славия в квартала и са се активизирали мощно за неделя.. в момента имат страхотен отбор и ще стане истинско дерби с тях.. пък и Милен води отбора което си е истински + за тях
чудя се дали няма да е положителна разликата без Марки, нещо не ме спечели до тук, а новият Платини ми изглежда надъхан да вкарва, освен това до колкото разбрах оригиналната му позиция е точно зад нападателя... мисля че той ще почне титуляр заедно с Буш, Карата и Неманя.
ще е смешно ако накрая в голмайсторксата листа има името на по един Платини и за двата отбора, все пак се надявам нашия да го има повече пъти...
Да.. но може и да почне с Камбуров.. но срещу сините се видя, че комбинативността м/у Антон и Буш е много добра!
Антон всеки мач титуляр по 90 минути.. момчето влиза във форма и трябва да му се гласува пълно доверие!
- mistreated
- Контакти:
Младенов ще започне с Тони Силва на крилото, почти съм убеден в това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Младенов ще започне с Тони Силва на крилото, почти съм убеден в това.
Има логика. Като кажем, че Младенов винаги след силен мач на определен футболист... следващия мач е резерва

Прогноза 0:2 за ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- mistreated
- Контакти:
Teo написа:mistreated написа:Младенов ще започне с Тони Силва на крилото, почти съм убеден в това.
Има логика. Като кажем, че Младенов винаги след силен мач на определен футболист... следващия мач е резерва
По мое мнение Милисавлевич игра срещу Левски по 3 причини:
1. Не игра срещу Зимбру, а Тони Силва игра и то с леки болки.
2. На Милисавлевич му върви срещу сините.
3. Лявата зона на Левски е по-добра от дясната в атакуващ план, заради Педро. Неманя имаше задача и да помага в дефанзивен план, докато Тони Силва е ангажиран почти изцяло в атака.
Предполагам, че ще започнем с Бергонси и Сънди опорни, а пред тях Галчев. Славия събраха доста добри полузащитници и ще ни трябват бойки играчи в тази зона.
mistreated написа:Teo написа:mistreated написа:Младенов ще започне с Тони Силва на крилото, почти съм убеден в това.
По мое мнение Милисавлевич игра срещу Левски по 3 причини:
1. Не игра срещу Зимбру, а Тони Силва игра и то с леки болки.
2. На Милисавлевич му върви срещу сините.
3. Лявата зона на Левски е по-добра от дясната в атакуващ план, заради Педро. Неманя имаше задача и да помага в дефанзивен план, докато Тони Силва е ангажиран почти изцяло в атака.
Предполагам, че ще започнем с Бергонси и Сънди опорни, а пред тях Галчев. Славия събраха доста добри полузащитници и ще ни трябват бойки играчи в тази зона.
Крачуна май няма да помирише терен като се върне Вальо..

Галчев ще е най-добре да го пуснем второто полувреме, защото първото има голяма вероятност да останем с 10 човека.

- mistreated
- Контакти:
Teo написа:Крачуна май няма да помирише терен като се върне Вальо..
Галчев ще е най-добре да го пуснем второто полувреме, защото първото има голяма вероятност да останем с 10 човека.
Ами той и не заслужава, ако питаш мен. Крачуна има един добър мач и той беше, когато вкара гола за третата победа над Левски.