ЦСКА срещу Шкендия (МКД) или Зимбру (Молдова) /Лига Европа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА срещу Шкендия (МКД) или Зимбру (Молдова) /Лига Европа/
Седнеме ли да се притесняваме още от този кръг по-добре да не играем изобщо. Колкото и да са слаби българските отбори, все още сме доста над молдовците и макетата. Просто традицийте ще си кажат думата и ЦСКА ще продължи напред. Много се надявам да се паднем с македонците, че да си направим една хубава екскурзия. Ходил съм доста пъти в Македония по-работа, на като гледам името Шкендия ми звучи албанско. Зимбру нямам никаква идея що за отборе, нито какъв футбол се играе в Молдова. Единствено се сещам за Шериф Тираспол, където се хвърлят доста пари и отбора е шампион всяка година. Явно конкуренцията не е на ниво и затова играта куца. В ЦСКА имаме дори футболисти, които са играли стотици мачове и не могат да се провалят срещу анонимници. Въпроса е след този кръг, как ще се развият нещата? В Холандия заминаха 25 човека, но пет са юноши. Плюс трима вратари остават 17 играчи, което за първо време е достатъчно. Лошото е, че голяма част от тях са на възраст и това ги прави по-податливи на контузии. Аз вярвам в преценката на Стойчо и се надявам ветераните не само да не го подведът, но и да успеят да вдигнат нивото на младите около тях. Имаме не лоши юноши, които покрай старите пушки пола-лека ще оформят ядрото на новия ЦСКА.
TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Гледай си твоето отборче.

TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Хубаво,ама докато Косоко беше при нас му се смеехте,а сега вече стана незаменим във вашите очи!Според мен Маркиньос и Камбуров са с класа над Косоко, а Маркиньос има и доста опит в такива срещи.С негов гол победихме "Рапид" насред Виена!
Гъргоров най-вероятно се връща в отбора,въпреки че той беше много стар във вашите очи преди да ни напусне!
А Менди колкото ни помагаше в защита,толкова и пречеше!Добре че беше Илиев да му покрива грешките!А имаме и Тунчев,който също има доста опит в такива срещи,даже голове е вкарвал на доста по-именити съперници от тези в темата(като Бешикташ)!

В крайна сметка е по-добре да обърнеш внимание на следващият съперник на "Левски" в контролите,трябва постепенно да вдигате трудността,и сигурно ще е някой отбор от В групата!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Хубаво,ама докато Косоко беше при нас му се смеехте,а сега вече стана незаменим във вашите очи!Според мен Маркиньос и Камбуров са с класа над Косоко, а Маркиньос има и доста опит в такива срещи.С негов гол победихме "Рапид" насред Виена!
Гъргоров най-вероятно се връща в отбора,въпреки че той беше много стар във вашите очи преди да ни напусне!
А Менди колкото ни помагаше в защита,толкова и пречеше!Добре че беше Илиев да му покрива грешките!А имаме и Тунчев,който също има доста опит в такива срещи,даже голове е вкарвал на доста по-именити съперници от тези в темата(като Бешикташ)!![]()
В крайна сметка е по-добре да обърнеш внимание на следващият съперник на "Левски" в контролите,трябва постепенно да вдигате трудността,и сигурно ще е някой отбор от В групата!
Добре де, ще поживеем и ще видим

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Защото ние сме ЦСКА!Няма как да го разбереш!
- Червени Воини
- Контакти:
memnto написа:TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Гледай си твоето отборче.
[offtopic]Нашия отбор поне има какво да се коментира, а техния ей богу. Даже съм сигурен че ни си знаят играчи.[/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Ти си болен бе! Самочувствието ни нямало покритие...

Добре де, ще поживеем и ще видим
Ако не ме лъже паметта, последните 10 мача в Европа на спеца от Плоски начело на червените са скромни 8 равенства и 2 загуби, победа няма. Ама щом Маркиньо е натрупал още евроопит срещу Пирин, Любимец и Нефтохимик, предполагам че гуруто ще пребори някак каръка
Колкото до нещата около Левски и следващия му съперник, който вероятно ще е чак в третия кръг, те се коментират в друг подфорум.
Какъв е този трети кръг и за коя година става въпрос?
Относно жребия и двата отбора са преодолими.Така,че е без значение с кой ще се паднем.Важното е да се направи добра подготовка,съперниците за контролите са качествени.При едно сериозно отношение към съперника не би трябвало да има проблем.

Какъв е този трети кръг и за коя година става въпрос?
Относно жребия и двата отбора са преодолими.Така,че е без значение с кой ще се паднем.Важното е да се направи добра подготовка,съперниците за контролите са качествени.При едно сериозно отношение към съперника не би трябвало да има проблем.
Venko123 написа:TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Ти си болен бе! Самочувствието ни нямало покритие...Вашето има ли покритие бе, луд?
Казахме, че тук коментираме само червените, писна ми да ми трият мненията като се отплесна. За нашето самочувствие има друг подфорум.
[offtopic]Този отгоре, знаем си и играчи и све, че сме и спокойни, както никога досега

Онзи отдолу, визирам 3-ти кръг на А група, спортно-състезателна година 2014-2015.[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Venko123 написа:TristaNNN написа:Не знам на какво се дължи масовата красноармейска прогноза, че с когото и да се падне, отборът ви ще продължи напред. Един колега много правилно ви напомни, че Зимбру изненадаха неприятно Ловеч преди години, а доколкото имам наблюдения, всички макета са традиционно неприятни отбори. Не са класни, не са и фаворити, но много се ръгат и гонят своето до последно. Имайте предвид също така, че го няма Косокото (да разнася противниковите бранители), Бадема(да измисли нещо смислено в атака) и Менди(да бори противниковия таран). Така че не се надценявайте толкова, сега-засега самочувствието ви няма голямо покритие.
Ти си болен бе! Самочувствието ни нямало покритие...Вашето има ли покритие бе, луд?
Казахме, че тук коментираме само червените, писна ми да ми трият мненията като се отплесна. За нашето самочувствие има друг подфорум.
[offtopic]Този отгоре, знаем си и играчи и све, че сме и спокойни, както никога досега![]()
Онзи отдолу, визирам 3-ти кръг на А група, спортно-състезателна година 2014-2015.[/offtopic]
Всички наши мнения в подфорума на неиграещия в Европа този сезон отбор се трият! Дори и по темата. Така, че си гледай твойто отборче и те така.