XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия
Аз имам много големи притеснения за този мач. Играта не е това което ме притеснява, а евентуалното съдийство . Ако Славия провокират и не потръгне играта, ако се изнерви и се накъсва, като нищо ще ни нашарят с картони, не изключвам и 1-2 червени на основни футболисти в бойката ни защита. Мача със Славия не е по-важният за нас, а най-важният за момента. Трябва да вземем победа с много по-силна игра и да излезем срещу рогата спокойни, все пак ще сме 4 точки пред тях и в добро настроение за игра и надявам се без наказани играчи . Почти съм сигурен ,че съдиите ще тръгнат да вадят рогатите от кризата, като ни порежат срещу Славия. Надявам се Стойчо отчита и това преди мача днес, а и следващият уикенд
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Аз имам много големи притеснения за този мач. Играта не е това което ме притеснява, а евентуалното съдийство . Ако Славия провокират и не потръгне играта, ако се изнерви и се накъсва, като нищо ще ни нашарят с картони, не изключвам и 1-2 червени на основни футболисти в бойката ни защита. Мача със Славия не е по-важният за нас, а най-важният за момента. Трябва да вземем победа с много по-силна игра и да излезем срещу рогата спокойни, все пак ще сме 4 точки пред тях и в добро настроение за игра и надявам се без наказани играчи . Почти съм сигурен ,че съдиите ще тръгнат да вадят рогатите от кризата, като ни порежат срещу Славия. Надявам се Стойчо отчита и това преди мача днес, а и следващият уикенд
Мача ще е труден, защото Славия трябва да покажат на Батков, че не са ''циркова трупа'' ( което в интерес на истината го каза за да може нашия мач да е под карантина 90 минути ) психо атака от страна на Тара, но Стойчо е отдавна в занаята и според мен ще им промени мисленето и нагласата точно за тази среща!
Хубаво ще бъде да вкараме ранен гол и мача да се успокой, но трудно ще стане това поради факта, че Урсула ще дава 300% от себе си!
+ това има голяма вероятно в тоя мач да има изгонени футболисти!
- El Grande Capitan
2:1 след поредното полягане в бяло....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- dreben23
- Контакти:
Честита баба Марта!
Мартин Петров и Тошко Янчев явно ще са резерви днес!

Мартин Петров и Тошко Янчев явно ще са резерви днес!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Когато ден помръкне и нов не дойде да го замени, с нова, още по-голяма сила любовта ще се възпламени, ЦСКА или умри!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Аз пък очаквам да ни дадат някаква смешна дузпа или някакъв отменен гол от несъществуваща засада на Славия, за да отвлечат вниманието (и онези "спецове" от пред банята да имат на какво да злорадстват) и да ни нашарят едно хубаво с картони за мача следващата седмица..
Гостите пак със свалени гащи... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Янис Зику написа:Аз пък очаквам да ни дадат някаква смешна дузпа или някакъв отменен гол от несъществуваща засада на Славия, за да отвлечат вниманието (и онези "спецове" от пред банята да имат на какво да злорадстват) и да ни нашарят едно хубаво с картони за мача следващата седмица..
Кога са ви нашарвали с картони точно вас бе? Най-подпирания отбор от БФС постоянно реве, това е безочие!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Без централен нападател, не се играе...
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........