warhead написа:Ти наистина си много ограничен не става въпрос за феновете,а за футболистите и ръководителите на отбора,които дават лош пример на доста от лумпените и в двете агитки,които само това чакат!
П.С.ЦСКА преди и след първия мач за шампионата подаде ръка на Левски за затопляне на отношенията и за по-малко омраза между отборите!Затова да си подкрепяш отбора но да не унижаваш противника,когато е в положението, в което бяха Левски след предния мач!За да може с течение на времето да върнат хора,които да ходят спокойно на стадиона с малките си деца!На това управляващите в Левски по точно (Йовов) отговориха с тия фланелки!!!
Страшни сте!
Аз, доколкото си спомням, цяла седмица след предния мач имаше снимки на играчи на ЦСКА с вдигнати 3 пръста. Тогава не беше проблем и избиване на комплекси, а сега е. Вальо Илиев ви стана кумир, след като с екипа на Стяуа дойде да вика пред сектор Г. Но не викаше "Само ЦСКА", а нещо друго - помниш ли какво? Аз помня - сигурно защото съм ограничен. Ама и това не беше избиване на комплекси, нали?
А Стойчо да говори за уважение на противника е доста интересно , след като за всеки свой неуспех обвинява победителите във всички смъртни грехове и все някой друг е виновен. Когато този човек след загуба излезе и стисне ръката на противниковия треньор, може да каже подобно нещо. Докато за него противниковият стадион "говежди", а всяка загуба на "харизмата" е плод на тъмни сили, но не и на това, че отборът му е по-слаб, няма право да учи на морал.