Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 14:48

boabbb написа:
parvanoff написа:
tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

Няма как да им обясниш приятелю, нали трябва да имаш нещо, с което да разбираш поне елементарните неща, но сектата си е секта-каквото каже гурото е закон, независимо от фактите. Интересно е, че и някои смятани от мен за интелигентни момчета са същата работа. И това не е от днес. Спомняме си директивите, октоподите и т.н. безумни неща. А ако взема да сортирам общите приказки на "червените", които нищо не означават и нищо не казват, няма да стигнат и няколко страници, и то само тези от тази тема. Но има една приказка от един филм-някои в тази тема са толкова глупави, че не можеш да ги обидиш... :lol: И как да се обиди, като той не може да разбере какво му говориш... :lol:

Ти всичко му разбираш на златния мустак, така ли? Кажи тогава кой дава парите при вас, че нещо не мога да се ориентирам. Как става така, че сте "изрядни платци" според Биждеков?

Изрядни сме, да. Нещо против?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 15:22

dido77 написа:
Брех, че сме остроумни.Тогава се доближихте на 2 точки и до друг отбор започващ с Л, който не завършва на удогорец.

Само дето не срещу Литекс не се свириха дузпи 2 сезона и нещо, нали ??!

Всички знаем, че Лудогорец е най-съдийският отбор у нас и се ползва с цял обръч от поръчкови съдии, които впряга, когато се наложи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 ное 2013 15:34

Батков, говори, говори .... :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 ное 2013 15:46

stefani написа:Батков, говори, говори .... :lol:

Обединителят на нацията! И сини, и червени го слушат с удоволствие... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 ное 2013 16:30

Ако съдийските решения са в полза на Левски или в ущърб на ЦСКА, то съответният съдия неминуемо изгаря... :roll:

А някои разправят, че комунизмът си бил отишъл... :oops: :oops:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 ное 2013 18:50

Батков се възмущава с право, тъй като не е работа на ръководителите на един клуб да плюят по друг. ЦСКА обаче няма как да използва журналистите за подобни атаки, както го правят Домусчиев и Батков и затова ръководството е принудено само да отвръща на ударите под кръста.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”