ЦСКА: Край на войната с Левски!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА: Край на войната с Левски!
То тва е важно да има ред дисциплина да заведеш детето си на мач без страх..да влезеш в сектора без да ти скъсат панталоните...без да ти вземат водата..и да те принуждават да купуваш некакви дребни бутилки без капачка...от чешмата в тоалетната...За разбирателство невервам...тея са като паразити...траикат си и чакат удобен момент да нанесат удар....и после годинни на ред да разказват как победили големия ЦСКА...тва им е най големия успех?...В годините когато ЦСКА мачкаха в Европа....на нова година избираха футболист на годината.....Пламен Николов Петър Петров....да не се разсърдят....Вижте Гонзо колко приза има....сравнете със Стойчо Младенов....то те са несравними....като да сравня Стоичков с Наско Раева....

А дано ама надали.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Да бе, яка инициатива. Единствения проблем е, че истинската война ЦСКА-Левски извън терена я водят изроди, които пет пари не дават за такива неща. То ако с това се занимаваха нормални хора, всичко щеше да е само ебавки колкото майтап да става. Тия работи ги лафят на фона на съблечен треньор на Левски "щото е чорба", не знам колко сбивания "щото оня е говедо/прасе", абе алтава работа...
Та.. хубава инициатива, но точно тия, които са най-отговорни за войната няма да и обърнат внимание. Освен може би за да обявят инициаторите и за прасета/говеда и ако не са прекалено яки да им съблекат и на тях дрешката (ако има кой и някой лев да даде де).
Та.. хубава инициатива, но точно тия, които са най-отговорни за войната няма да и обърнат внимание. Освен може би за да обявят инициаторите и за прасета/говеда и ако не са прекалено яки да им съблекат и на тях дрешката (ако има кой и някой лев да даде де).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
adv_petrov
- Контакти:
Винаги съм бил за това, силовото противопоставяне на сини и червени запалянковци извън терена да спре. Взаимната омраза не води до нищо добро, аи ние сме прекалено малък народ, за да се гоним и бием преди и след мач. И аз съм гонил, и аз съм избягвал да слизам на Орлов мост предишните формати на дербито. Но никога няма да забравя как веднъж играхме с Ливърпул, и след мача разхождайки се на Орлов мост, засякохме английска двойка с шалче. Те умряха от страх като ни видяха 15 сини глави, но ние дружелюбно им предложихме да си разменим шалчетата. Те къде стреснати, къде не - веднага се съгласиха, ние си побъбрихме приятелски с тях и се изпратихме по живо по здраво. Друг случай - след мача с Челси рано сутринта бях на летището, и спокойно се снимах и се кефих с почерпените весели английски фенове, на които гордо им казвах че съм от отбора-домакин, но никой не ми каза една лоша дума. Едни английски фенове дето ние ги имаме за липсващото звено между човека и маймуната, и си правим изводи от подбрани клипчета в нета.
Е добре, аз сега се опитвам да си направя равносметка и се питам - с какво един фен на Ливърпул или Челси заслужава по-приятелско отношение от фен на цесекато (макар една стабилна част от тях да са отрасли с думата "говедо" в речника си, предадена им от техните също толкова умни и преуспели родители).
А и има нещо друго - надявам се да доживея момента когато ще изчезне агресията по трибуните и ще стане позволено да си пийваш биричка с ядки или чипсче (поне на "кротките" сектори където не скача агитката). Всеки който е гледал мач в САЩ, е виждал как на седалката пред него има гнездо за чаша, и продават каквото щеш за консумация. Не че съм отишъл на стадиона да ям и пия 2 часа, ама мразя да съм ограничен на стадиона и да не мога еди-какво си и еди-що си. Ограничението на правата ми, ми напомня болезнено за един друг строй, в който бе създаден единия отбор в дербито.
Е добре, аз сега се опитвам да си направя равносметка и се питам - с какво един фен на Ливърпул или Челси заслужава по-приятелско отношение от фен на цесекато (макар една стабилна част от тях да са отрасли с думата "говедо" в речника си, предадена им от техните също толкова умни и преуспели родители).
А и има нещо друго - надявам се да доживея момента когато ще изчезне агресията по трибуните и ще стане позволено да си пийваш биричка с ядки или чипсче (поне на "кротките" сектори където не скача агитката). Всеки който е гледал мач в САЩ, е виждал как на седалката пред него има гнездо за чаша, и продават каквото щеш за консумация. Не че съм отишъл на стадиона да ям и пия 2 часа, ама мразя да съм ограничен на стадиона и да не мога еди-какво си и еди-що си. Ограничението на правата ми, ми напомня болезнено за един друг строй, в който бе създаден единия отбор в дербито.