IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2013 19:26

Red joker написа:....Май си чел друга история :!: Доколкото аз съм чел ,тоя стадион ,за който имате претенции,около днешния национален ,е бил на „Атлетик“ и след обединението със „Слава“ новият АС-23 отива да играе на стадиона на „СЛАВА“,където днес е Армията .За стадиона на „АТЛЕТИК“има споразумение с общината да остане тренировъчен,но впоследствие по „незнайни“причини става стадион на „Левски“ :roll: Според мен, има опасност и сега да ни направят к.р капан и да ни вземат стадиона поради ред причини. :idea:По принцип нема лошо да поиграеме на новия стадион,но да има 100% гаранции,че АРМИЯТА си остава наша завинаги и да им се поставят някакви много изгодни за ЦСКА условия ,иначе да се оправят у живота :!:

Май ти не си чел където трябва, или типично за не особено интелигентен красноармеец, нищо не си разбрал... :lol: Игрището на "Атлетик" е било зад Ректората, а т.н. "стадион",за който говориш, е бил сметище. "Незнайните" причини са незнайни само за теб. През 1924 г. (една година след обединението на "Атлетик" и "Слава") Столичната община отпуска терен за построяване на игрище на ССК "Левски" върху празно, незастроено място, вдясно от р. Перловска, преди Орлов мост. Теренът, който по това време е на края на града, представлява сметище в което софийската община изхвърля боклуците на столичани. Без средства, предимно с доброволен труд и парични вноски, повече от десет години строежът се протака. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, бивш играч и основател на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството. Целият му труд за проектирането и изпълнението естествено е безплатен. Най-после през 1934 г. стадионът е напълно готов. През 1936 г. е завършена и банята с топла вода, нещо невиждано по това време у нас. Съгласно балансовия отчет на клуба през 1934 г. стадионът вече е имал стойност 1 044 903 тогавашни лева. 8-)
П.П. Друг път се подготвяй по-добре.... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 окт 2013 19:29, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 окт 2013 19:27

Между другото аз съм склонен да смятам, че някой има апетит към мястото в Борисовата градина и иска да прави нещо там ; ) Затова трябва първо да ви разкарат :lol:
Иначе ако някой смята, че ще си избият парите с "билетчета" от мачове в А група :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 окт 2013 19:29

gugushito написа:
Син до гроб_ написа:Бонфилетата мине не мине и пак Левски им е в устата! А бе, кенефи, защо намесвате и Левски? Ако искате и на Луната играйте, само си направете тоалетни, че сега усмърдяхте София и Борисовата градина на фекалии и урина! Ако искате ще ви сложа на едно хубаво място и играйте, играйте.....

Нещо си отпуснал устата,цървул.... мен за доста по- малко ме баннват за по седмица!!! Айде по-кротко,до тук никой не обиждаше... :evil:

И аз на няколко пъти получавах БАН за далеч по-незначителни неща, а този за пореден път си позволява подобен език, къде са иначе тъй принципните модератори ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 окт 2013 19:30

bobonikolov написа:3. Тоя немец зализания, който уж е строител направо изби рибата с това твърдение, че не можело да се реконструират нашите стадиони. Ми те проектантите на Герена, Литекс и Ботев ебати тъпаците бе да вземат да реконструират туй що не се реконструира. Тоя немец разбира от строителство на стадиони колкото магаре от астрономия.

Левски, Ловеч и Ботев не правят реконструкция, а изграждат чисто нови стадиони.
Реконструкция е ако се запазва нещо от стария стадион и да влиза в новия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 16 окт 2013 19:32

turbogena написа:Какво ни намесваш нас ,бе? Ние стадион си имаме. Въобще не ме интересува дали Венци Корема ще си прави стадион и с кой ще го дели. За всеки случай няма да сме ние!

Е та вас кой ви е канил.Искат единия от отборите да е най-големия,а не евроазиатски супер идиоти.Върнете името на Апостола.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 окт 2013 19:37

Левскарчетата да не питат какво ги намесваме, още на третия или четвъртия пост някакъв левскар ни нарежда да сме се местели. Като се мешате навсякъде и давате акъл, така ще е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 окт 2013 19:47

Май само аз съм на мнение, че колкото и да ти е зле кочинката поне знаеш че си е твоя ! Незнам каква е тази логика ваща, навсякъде хората си строят стадиони (собствени) ние тука искаме да мести всички Софийски отбори на един стадион, аз напълно против.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 16 окт 2013 19:56

Домът на ЦСКА е ст. "Българска Армия" и точка.
Да си строят в Овча купел, ако ще и Олд Трафорд, аз на този стадион, ако ЦСКА играе няма да стъпна. Предполагам и 95% от феновете на ЦСКА.
Аман от тия наглетци. Опитват да саботират нашите фенове. Ако им се хване някой: той е проззззззззз като гъдулка.
Онова прасе Венци наглее страшно.
Преместим ли се на Славия, кажете сбогом не само на "Армията", но и "Панчарево". Това ще е края. Тогава ще говорите, че отбора не съществува.
Тоя Диков не разбрахте ли, че пречи на ЦСКА от години, защото е син.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 окт 2013 20:05

То на ЦСКА все някой им пречи за нещо, а и в крайна сметка нали вече изразихте позиция, какво толкова има да го дъвчете?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2013 20:07

Red Warrior написа:"Българска армия" и "Борисовата градина" са геномите, които изграждат ДНК-то на ЦСКА. Няма ли ги тях - няма и ЦСКА!

Вашите геноми са партизанските поляни в местността Жерково и ливадите около Правец... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”