Искате юноши? Ето ви юноши!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Искате юноши? Ето ви юноши!

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 23:50

dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък! :) Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли? :cry: Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите от В група и А областна! :oops:

После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите. :) Да му имам логиката... :cry:

Е даде ама някои искат с юношите да се воюваме в А група.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 авг 2013 00:14

По принцип, съм чувал от мои познати ,чиито деца тренираха в ЦСКА ,че за титулярно място си плащаш 250-300лв. на мач-ако искаш -не е задължително да си добър или талантлив.На времето играеха деца- роднини на бивши футболисти,деятели,генерали,партийци и т.н.За това от край време ЦСКА почти няма свои юноши в първия отбор.
Последна промяна от Red joker на 15 авг 2013 07:04, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 15 авг 2013 00:26

Забелзва се тенденцията,че който не боготвори Стойчо Младенов не е фен на ЦСКА!В тези контроли Стойчо просто иска да ни каже ето виждате ли?С юноши не става!Аз никога не съм казвал,че от раз трябва да се наложат 11 юноши, не напротив!Искам във всеки мач в групата да има 5-6 от най-добрите в школата,които да получават редовен шанс и ситуацията в която е в момента клуба е най-подходящата за това.Всички тука подскачат като ожилени да не пипаме Стойчо как щели сме да започне да биеме,хора мен това не ме интересува толкова,колкото политика която се провежда в оздравителна година?Много спорен е въпроса дали Томов пак няма да ни извърти някой номер,защото се появиха и такива твърдения.До вчера го плюехме,днес го прегръщаме за това ли се борихме 3 години?За това изгонихме пернишката сган за да дойде Лупи?Много ми е интересно какво ще каже Стойчо,ако Лупи ни пързулне.Но нека се върне на това,че в оздравителна година ти даваш път на хора с по-скромни претенции към заплатите,дори хора със по-скромни качества.Стойчо пак доведе купища некадърници и социално слаби в своите страни,това ли е оздравителната година?Като е оздравителна година и не се интересуваме от резултата,защо в мача с Черно Море не пусна Долапчиев и не заигра с 3-ма защитници?Аз ще ви кажа защото е го е страх!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 15 авг 2013 00:28

Red joker написа:По принцип, съм чувал от мои познати ,чиито деца тренираха в ЦСКА ,че за титулярно си плащаш 250-300лв. на мач-ако искаш -не е задължително да си добър или талантлив.На времето играеха деца- роднини на бивши футболисти,деятели,генерали,партийци и т.н.За това от край време ЦСКА почти няма свои юноши в първия отбор.

Така е пич и за това са виновни родителите,защото от малки показват на децата си вторият начин а не заслуженият.Повечето треньори склоняват от немотия,защото не взимат пари с месеци.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 авг 2013 00:49

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Забелзва се тенденцията,че който не боготвори Стойчо Младенов не е фен на ЦСКА!В тези контроли Стойчо просто иска да ни каже ето виждате ли?С юноши не става!Аз никога не съм казвал,че от раз трябва да се наложат 11 юноши, не напротив!Искам във всеки мач в групата да има 5-6 от най-добрите в школата,които да получават редовен шанс и ситуацията в която е в момента клуба е най-подходящата за това.Всички тука подскачат като ожилени да не пипаме Стойчо как щели сме да започне да биеме,хора мен това не ме интересува толкова,колкото политика която се провежда в оздравителна година?Много спорен е въпроса дали Томов пак няма да ни извърти някой номер,защото се появиха и такива твърдения.До вчера го плюехме,днес го прегръщаме за това ли се борихме 3 години?За това изгонихме пернишката сган за да дойде Лупи?Много ми е интересно какво ще каже Стойчо,ако Лупи ни пързулне.Но нека се върне на това,че в оздравителна година ти даваш път на хора с по-скромни претенции към заплатите,дори хора със по-скромни качества.Стойчо пак доведе купища некадърници и социално слаби в своите страни,това ли е оздравителната година?Като е оздравителна година и не се интересуваме от резултата,защо в мача с Черно Море не пусна Долапчиев и не заигра с 3-ма защитници?Аз ще ви кажа защото е го е страх!

Имаш излишни 10 милиона да купиш ЦСКА и Лупи те е спрял!??Цимбик ти ли си бе? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Какъв Лупи какъв Стойчо бе лепилар,хората си вкараха главата в торбата за да може да вдигнат мъртвец и такива като тебе междувременно да ги плюят!Бил се борил....жалък си.......... :x

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2013 00:54

Red joker написа:
dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък! :) Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли? :cry: Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите от В група и А областна! :oops:

После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите. :) Да му имам логиката... :cry:

Един ден и това ще стане, ако въобще ни останат юноши. :mrgreen: :cry:
Той точно на това набляга и Стойчо, ама не бива да се злоупотребява така с момчетата. Става ми жал за тях! :(
Вижте ся как им се подиграват. :oops:

Ще го махна сайта, че нещо е цензуриран, вие ще си го намерите и сами. И без това по цял ден там висите.

Ето затова не бива да се постъпва така с тях! :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 авг 2013 01:02

dreben23 написа:
Red joker написа:

Един ден и това ще стане, ако въобще ни останат юноши. :mrgreen: :cry:
Той точно на това набляга и Стойчо, ама не бива да се злоупотребява така с момчетата. Става ми жал за тях! :(
Вижте ся как им се подиграват. :oops:

Ще го махна сайта, че нещо е цензуриран, вие ще си го намерите и сами. И без това по цял ден там висите.

Ето затова не бива да се постъпва така с тях! :cry:

А юношите да играят срещу сборен отбор от фенове,за да си вдигат самочувствието и да бият ако искаш???Стойчо да не ги пусна срещу Реал?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 авг 2013 01:34

Хехехехе пичове само с юноши не може да се получи няма начин според мен или може би искате цска в б група ;) и при нас има такива фенове/ пускай юноши / само това им е в устата да ама няма как да стане :!:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 авг 2013 02:02

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Забелзва се тенденцията,че който не боготвори Стойчо Младенов не е фен на ЦСКА!В тези контроли Стойчо просто иска да ни каже ето виждате ли?С юноши не става!Аз никога не съм казвал,че от раз трябва да се наложат 11 юноши, не напротив!Искам във всеки мач в групата да има 5-6 от най-добрите в школата,които да получават редовен шанс и ситуацията в която е в момента клуба е най-подходящата за това.Всички тука подскачат като ожилени да не пипаме Стойчо как щели сме да започне да биеме,хора мен това не ме интересува толкова,колкото политика която се провежда в оздравителна година?Много спорен е въпроса дали Томов пак няма да ни извърти някой номер,защото се появиха и такива твърдения.До вчера го плюехме,днес го прегръщаме за това ли се борихме 3 години?За това изгонихме пернишката сган за да дойде Лупи?Много ми е интересно какво ще каже Стойчо,ако Лупи ни пързулне.Но нека се върне на това,че в оздравителна година ти даваш път на хора с по-скромни претенции към заплатите,дори хора със по-скромни качества.Стойчо пак доведе купища некадърници и социално слаби в своите страни,това ли е оздравителната година?Като е оздравителна година и не се интересуваме от резултата,защо в мача с Черно Море не пусна Долапчиев и не заигра с 3-ма защитници?Аз ще ви кажа защото е го е страх!

Сам казваш, че искаш по 5-6 момчета в групата, но в същото време си недоволен от политиката на клуба! Значи си противоречиш! Нали покрай тези 5-6 юноши трябва да има едно основно ядро от играчи, което да дърпа отборът напред в първенството. Още миналият път ти дадох пример - като ти сравних заплатите на чужденците и българските играчи! Много добре виждаш, че няма особено голяма разлика! Най-добрият ни играч Марсиньо и Черни са единствените легионери, които достигат макс. таван на заплата, докато от българите имаме цели трима играчи.. Честно казано не разбирам от какво точно си недоволен в трансферната политика на отбора като всички знаем как се извършваше на пожар..Просто ситуацията за момента е такава, че няма друг начин, по който отборът, подчеравам, да се задържи в А група!!

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 авг 2013 02:37

Момчета, не спорете за глупости. Дали стават, или не юношите ви, се вижда от резултата в мача. Играят срещу Локо Мездра, падат. Ами не стават. Който каже, че не стават, казва истината в случая. Подиграват ги !? А да ги хвалят ли ? Следващият път да ги пуснат срещу Гигант Белене, да направят един равен и да ги похвалят, че имат потенциал ! Това ли е правилния начин ? Докато в школите се влиза с пари и ходатайстване, такива ще са юношите. Всеки родител мечтае да има един Меси в къщи, така както почти всяка тийнейджърка иска да стане чалга певица. Само че то в спорта само с тренировки не става. Там има много по-важни фактори, като генетични заложби, относно физика, интелект, манталитет. Те хората са го казали, че от всяко дърво свирка не става, ама всеки родител драпа със зъби и нокти, точно от неговото дърво да стане свирка на всяка цена. Докато не утихне такова селяндурско мислене, такива ще са младите кадри. Я някой да се опита да си вкара отрочето с връзки в Литекс примерно. Там не става, защото при един такъв случай и Гришата ще ги изрита всичките, кой от къде е.

Върни се в “ЦСКА”