САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Забелзва се тенденцията,че който не боготвори Стойчо Младенов не е фен на ЦСКА!В тези контроли Стойчо просто иска да ни каже ето виждате ли?С юноши не става!Аз никога не съм казвал,че от раз трябва да се наложат 11 юноши, не напротив!Искам във всеки мач в групата да има 5-6 от най-добрите в школата,които да получават редовен шанс и ситуацията в която е в момента клуба е най-подходящата за това.Всички тука подскачат като ожилени да не пипаме Стойчо как щели сме да започне да биеме,хора мен това не ме интересува толкова,колкото политика която се провежда в оздравителна година?Много спорен е въпроса дали Томов пак няма да ни извърти някой номер,защото се появиха и такива твърдения.До вчера го плюехме,днес го прегръщаме за това ли се борихме 3 години?За това изгонихме пернишката сган за да дойде Лупи?Много ми е интересно какво ще каже Стойчо,ако Лупи ни пързулне.Но нека се върне на това,че в оздравителна година ти даваш път на хора с по-скромни претенции към заплатите,дори хора със по-скромни качества.Стойчо пак доведе купища некадърници и социално слаби в своите страни,това ли е оздравителната година?Като е оздравителна година и не се интересуваме от резултата,защо в мача с Черно Море не пусна Долапчиев и не заигра с 3-ма защитници?Аз ще ви кажа защото е го е страх!
Сам казваш, че искаш по 5-6 момчета в групата, но в същото време си недоволен от политиката на клуба! Значи си противоречиш! Нали покрай тези 5-6 юноши трябва да има едно основно ядро от играчи, което да дърпа отборът напред в първенството. Още миналият път ти дадох пример - като ти сравних заплатите на чужденците и българските играчи! Много добре виждаш, че няма особено голяма разлика! Най-добрият ни играч Марсиньо и Черни са единствените легионери, които достигат макс. таван на заплата, докато от българите имаме цели трима играчи.. Честно казано не разбирам от какво точно си недоволен в трансферната политика на отбора като всички знаем как се извършваше на пожар..Просто ситуацията за момента е такава, че няма друг начин, по който отборът, подчеравам, да се задържи в А група!!