CSKA 78 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:OMG! Вие двамката сте такава идилия,пу.пу.пу ,да не ви урочасат!

Много хубаво си гукате,ама си и вярвате,това е най -важното във форумното мъжко приятелство!
А пък ние Цесекарите не ви вярваме,и ще ни отнесе париците лошия "вълк" Лупи,нищо де после ще можете да кажете, нали ви казахме!А ако не стане както сте го пророкували ще пиете една студена вода и ще се върнете на творчеството Й.Йовков с допълнителна жар.

Знаеш ли разликата между моята и твоята студена вода?
-Ако аз не съм прав, ще ми се подигравате във форума, а на мен ще ми е през дядовия
-Ако вие загубите, ще загубите реални пари.. да не говорим за яките подигравки, каквито трудно понасяте.
Виж сега ,Кашчей!Горното беше шега! Та май, ти не понасяш шегите.
Парите,които ще дам(говоря за себе си)за да си купя акции ,ще ги дам все едно за благотворителност,благотворителност с която ЦСКА има шанс да се оправи,а ако не се оправи,клубът няма как да загине два пъти(ако ме разбираш).
Първо ще трябва да дадеш пари за попълване на едни капитали на АД-то, които нито Титан, нито Лупи имат желание да попълнят със свои средства.Естествено, парите ще трябва да преведеш или по сметка на някой от титаните или на някой от Лупитата (ако са успели да придобият акциите), което не ти гарантира, че ще отидат по предназначение.
Знаеш ли, ти,а и много други от вашите съмишленици, ми приличате на бабата, която добавила една съчка в кладата на Ян Хус, с мисълта, че това е добро дело и ще я спаси.
Не, не доброта, а безкрайна наивност имам предвид.