Сега е момента да си спомним началото...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

vesko ne
Контакти:

Re: Сега е момента да си спомним началото...

Мнениеот vesko ne » 26 юни 2013 22:09

sandi.74 написа:Левскари, призовавам Ви.
Спрете да спорите с хора, които въобще не го разбират това животно футболчето и ги оставете да си живеят в изкуствения им свят с изкуствения им отбор и да си щракат безцелно по клавиатурите 8-)

:)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 26 юни 2013 22:09

tzvetan_tee написа:ахахахахахахах По-абсурдна история не бях чел :) :) :) :) :)

като ти гледам снимката ,от твоята уста звучи като комплимент! :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 юни 2013 22:12

:lol: :lol: :lol: :lol: Няма какво да се коментира дори! vratar4eto го е написал перфектно. МВР, Външно министерство, големи фабриканти през 1948, копеле... :lol: :lol: Абсолютен фарс! :oops:

Върнете титлата в Коньовица, червени уроди! :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 юни 2013 22:12

N3 :lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 юни 2013 22:13

pampi написа:
McLovin написа:Я, я, pampi, може ли да ми съобщиш какъв ще стане моят проблем и по каква линия вървя? Тъжно е когато отборът ти е станал за посмешище и винаги е бил нелепо отроче на комунистическата сган. Тъжно е, че няма друг начин по който да се почувстваш стойностен човек, освен като прочетеш измислица и си втълпиш, че е вярна. Между другото каква селекция правите в момента? Къде ви тренират дечицата? Помниш ли последния мач на Стоичков като футболист в ЦСКА? Жалко... много жалко... Има си терапия, има си медикаменти/ако се налага/, но колко дълбоко наранена трябва да е душата ти/или малък членът ти/ за да се държиш така, драги ми pampi?

Проблемът не в убежденията, а в стила на изразяването. Ти си вярвай, че си от Марс, НО не се дръж като на пасището, обиждайки нас, простите земляни.
Колкото до душата и члена, нямам твоите комплекси...Ако чак пък толкова си навит, да вземем да ги примерим ... :lol:
Току що, един от колегите ме скастри , че се занимавам с тъпи спорове и ...прав е човекът... :lol:
Това садистично удоволствие, да ви гледам как подрипвате и носите от девет кладенеца вода за да докажете, че черното е бяло, е признак на слабост. Време е да разтуряме седянката...

Явно грамотността ти недостига, за да осъзнаеш какво съм казал. Само ме натъжаваш драги интернет носителю на добро възпитание. Което ми напомня и че клоуните ме натъжават. Как направих връзката и аз не знам :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 26 юни 2013 22:14

Начлото беше в Любимец - ПФК"Червена диня "-681 град Любимец . :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 юни 2013 22:22

Коньовица, известни хора:
Буги Барабата
Асен Блатечки
Таня Богомилова
Емил Костадинов
Ивелин Попов
Боян Расате
Иван Славков
Димитър Якимов

Де го пияндето , което в пристъп на алкохолен делириум се нанесло в армейската сган? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 юни 2013 22:26

McLovin написа:Явно грамотността ти недостига, за да осъзнаеш какво съм казал. Само ме натъжаваш драги интернет носителю на добро възпитание. Което ми напомня и че клоуните ме натъжават. Как направих връзката и аз не знам :roll:

Тоя е от особено умопомрачените червени петолъчки... Тафили красноармейците отбора с потенциал за шампион на коньовци, него не само не го е срам, ами и се кефи и парадира със своеволията и безобразията на червените петолъчки... :oops: Добре, че поне ловчанлии всякаш се отърваха от "уникалната чест" отборът им да пише златни страници в историята на ГМО-то с червената петолъчка! :roll: Болна история!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 юни 2013 22:27

warhead написа:
pampi написа:Изображение

А търсете го Добри Джуров, комплексари! :lol:

Това на снимката са ЦК на партията, преоблечени като хората от Коньовица! 8-)

С тоя си пост,какво голямо стадо с говеда събра да мучи тука не е истина,браво...! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.С.Иначе по темата,бъди по- внимателен,че рогатите са чувствителни,те си знаят само Д.Джуров БКП и т.н.!А техните бащи всички са били демократи! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

През май 1948 г. отборът, който играе в I-ва Софийска дивизия е слят с изпадналия в криза втородивизионен Чавдар (София), след неуспешни опити за обединение на Чавдар със Спортист (Х. Димитър), като образуват Септември при ЦДВ. Основни играчи на новия клуб са главно футболистите на "Септември" - Манол Манолов, Димитър Цветков, Нако Чакмаков, Христофор Прокопиев, Михаил Михайлов. След сливането новият отбор Септември при ЦДВ, с шестима играчи на Септември в състава, става шампион за 1948 г., побеждавайки на финала Левски след 1:2 и 3:1. Под това име отборът започва и сезона 1948/49 г. в новата Републиканската футболна дивизия ("A" РФГ). Само 6 месеца по-късно обаче, в началото на 1949 г., преди началото на втория полусезон, Септември е отделен и изваден от групата. Тази титла и мястото му в „А“ група се присвояват от новия клуб ЦДНВ (по-късно преименуван на ЦСКА). Обединението трае по-малко от година. Отделеният отбор на Септември е допуснат в края на първенството през 1949 г. да играе плейоф за влизане в „А“ група срещу отбора на Марек, който той губи в три мача: 2:0 / 0:2 / 0:1.[4]

Та предполагам, че тия хора подкрепят хипермегасупер гиганта "Септември при ЦДВ", заради харизмата и 3те мача, които са изиграли с това име, а не заради няколкото години на "Септември".

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 26 юни 2013 22:43

Говедо не е просто название на феновете на ФК Доносник 1914, говедо е диагноза!

Върни се в “ЦСКА”