arekusanderu написа:Срещу мълниите ще бъде големият ден на С.Й,който може би ще играе за последно за ЦСКА.....2-0 с голове на С.Й, и Делев...........
Посочи си името на първият голмайстор, а не първата буква, за да няма недоволни, после!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
arekusanderu написа:Срещу мълниите ще бъде големият ден на С.Й,който може би ще играе за последно за ЦСКА.....2-0 с голове на С.Й, и Делев...........
ЦСКА _завинаги написа:arekusanderu написа:Срещу мълниите ще бъде големият ден на С.Й,който може би ще играе за последно за ЦСКА.....2-0 с голове на С.Й, и Делев...........
Посочи си името на първият голмайстор, а не първата буква, за да няма недоволни, после!
шивача написа:ЦСКА _завинаги, правилата ти са "уязвими". Не е редно да се дават по 5т. за познат голмайстор, защото аз ще прогнозирам разгром с 20-0 и ще впиша като голмайстори всички, които са в Етрополе, барабар със Сашо Манов![]()
Прогнозата ми е 4:1 с голове на Платини, Карачанаков, Анисе и Делев.
kiko3 написа:Не знам защо прескачате мача със Славия ама аз и него ще го прогнозирам за да дръпна в класирането![]()
![]()
![]()
3:2
Карачанаков
Платини
Марсиньо
за мача със Светкавица:
5:0
2-Платини
Делев
Присо
Чочев