Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 20:51

shotgun blues написа:Георги Миланов трябва да е абсолютен идиот ,за да остане в БЪЛГАРИЯ и да е част от сливане на отбори и т.н
Да отива в чужбина ,кариерата му не се нуждае от тези изпълнения които ще последват между Литекс - ЦСКА - Гриша Ганчев

Правилно, а и аз съм сигурен, че заминава директно за чужбина. Едиственият вариант е, да се полакомят за по-висока продажна цена и да го оставят 6 месеца на Армията, но надали.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 юни 2013 20:51

Teo написа:КОЙ да плати на КОЙ 2млн.лв?!?! Или говорим за един и същи човек?!?! :?

Кой на кой :!: Бегом при Местан да учиш български език! 8-)
[center]Изображение[/center]

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 05 юни 2013 20:52

мдааа, ЦСКА следващия сезон ще започне с +12 точки от сателита Ловеч и Локо(СФ)...При това положение ми се струва че за Левски най-разумно ще бъде да играе за Лудогорец или Ботев(ПД) за да не допусне ЦСКА навръх юбилея да стане шампион...и съответно да се чакат по-добри времена, които ще дойдат след падането на БСП и ДПС от власт...а то няма да е толкова далеч ;)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 юни 2013 20:53

дано информацията е вярна , крайно време е боклуците да се разкарат от ЦСКА.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 юни 2013 20:54

Е как никой няма да плаща на никой ? Футболист на Литекс и талант номер едно на България , да премине в ЦСКА .... как няма да се плаща :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2013 20:54

Ако и с джуджето не ви се получи...да се готви Абрамович... :twisted:
А със Стоичков-хем ще падате,хем ще скърцате със зъби,защото няма да можете да го псувате.
ПП.Ганчев да пита Божков колко трае лоялността на червените фенове.И какво става после...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 юни 2013 20:55

МУР_ТУЛУЗОВ написа:мдааа, ЦСКА следващия сезон ще започне с +12 точки от сателита Ловеч и Локо(СФ)...При това положение ми се струва че за Левски най-разумно ще бъде да играе за Лудогорец или Ботев(ПД) за да не допусне ЦСКА навръх юбилея да стане шампион...и съответно да се чакат по-добри времена, които ще дойдат след падането на БСП и ДПС от власт...а то няма да е толкова далеч ;)

Защо месиш политиката тук-нали бойко нямаше нищо общо с газпром?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 05 юни 2013 20:55

МУР_ТУЛУЗОВ написа:мдааа, ЦСКА следващия сезон ще започне с +12 точки от сателита Ловеч и Локо(СФ)...При това положение ми се струва че за Левски най-разумно ще бъде да играе за Лудогорец или Ботев(ПД) за да не допусне ЦСКА навръх юбилея да стане шампион...и съответно да се чакат по-добри времена, които ще дойдат след падането на БСП и ДПС от власт...а то няма да е толкова далеч ;)

Голяма стратегия преди да е почнало първенството :) Миналата година пак ни събираха с Гришата-нищо не стана!Сега предпочитам да почакам.....Титан губят доста парички последно време, затова сега съм по-склонен да вярвам.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2013 20:56

Ивайло Лудогорец написа:Е как никой няма да плаща на никой ? Футболист на Литекс и талант номер едно на България , да премине в ЦСКА .... как няма да се плаща :lol:

Осъзнайте се бе... как може един човек да плати за себе си ХАХАХАХА :? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 юни 2013 20:57

Самото създаване на ЦСКА е от сливане на отбори, така че те са майстори в това да закриват отбори.

Върни се в “ЦСКА”