Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
КироВарна
-
Контакти:
Мнениеот КироВарна » 14 апр 2013 18:15
No Pyro No Fun написа:Гочето1913 написа:Аз мразя Левски и ЦСКА защото това са два комунистически отбора , изкуствено направени от ченгетата грандове, с по 5 отбора , които им подаряват точки и със съдийски аванти стават шампиони и печелят ФАЛШИВИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ трофеи и после в Европа стават за смях, и комунистическата пропаганда ширила се години наред и още се шири по вестници, предавания и т.н. "Освен Левски и ЦСКА други отбори в България няма" ме отвращава от тях и ги смятам за кръвни врагове на Черно море и Варна ! За мен всеки който е от Варна и ги подкрепя е предател на град Варна!!!Защото истинските варненци подкрепят Черно море!
Абе вие феновете на Черно Море да не сте се наговорили нещо последните седмици говорите за някакви глупости, най-общо как едва ли не ако ЦСКА и Левски ги няма Черно Море ще е шампион и ще мачка в Европа... а всъщност никой не ви брои за живи.
А вас кой ви брои за живи? МУРА или САРАЕВО?
-
No Pyro No Fun
-
Контакти:
Мнениеот No Pyro No Fun » 14 апр 2013 21:59
КироВарна написа:No Pyro No Fun написа:Гочето1913 написа:Аз мразя Левски и ЦСКА защото това са два комунистически отбора , изкуствено направени от ченгетата грандове, с по 5 отбора , които им подаряват точки и със съдийски аванти стават шампиони и печелят ФАЛШИВИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ трофеи и после в Европа стават за смях, и комунистическата пропаганда ширила се години наред и още се шири по вестници, предавания и т.н. "Освен Левски и ЦСКА други отбори в България няма" ме отвращава от тях и ги смятам за кръвни врагове на Черно море и Варна ! За мен всеки който е от Варна и ги подкрепя е предател на град Варна!!!Защото истинските варненци подкрепят Черно море!
Абе вие феновете на Черно Море да не сте се наговорили нещо последните седмици говорите за някакви глупости, най-общо как едва ли не ако ЦСКА и Левски ги няма Черно Море ще е шампион и ще мачка в Европа... а всъщност никой не ви брои за живи.
А вас кой ви брои за живи? МУРА или САРАЕВО?
Мура ни отстрани със голове на чужд терен и бяхме малко по-добри и двата мача, не отричам че е голям срам... ама вие къде се бутате... ЦСКА има толкова голове в Европа колкото Черно Море в А Група.

Върни се в “ЦСКА”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта