Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zaash
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Мнениеот Zaash » 24 мар 2013 00:02

Много е тъпо да се плюе по Борисов когато не е на власт. Точно толкова колкото и социалистите лаеха че не е редно да ги обвиняваш след като четири години не си подобрил нищо.
Гледам гледам и взе да ми призлява, все едно и също. Кой в каквото си вярва това си подкрепя като един футболен клуб. Само дето не разбирам поредното лаене срещу правителството на ГЕРБ. ! 1То вече не е на власт. 2 Може би повече няма да бъде. 3 защо ли всъщност ви е трето, ако е вярно второ. Или може би ви е страх че второ не е вярно.
В този ред на мисли, всеки който политиканства в този форум ми е много съмнителен! ;)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 мар 2013 02:18

Абсолютна тема от абсолютни тъпаци.Я,вижте при управлението на Борисов колко титли и купи имате с конкерентният друг правиртелствен отбор.Вие със сините не сте Слънце,Въздух и Земя.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 мар 2013 08:30

Искам отговор.Кой премиер е направил повече за българският спорт.Посочете имена.И нещо повече.Кой политик.ББ е виновен за всичко.За манталитет,наследство и настояще.Посочетете алтернатива,господа разбиращи.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 мар 2013 08:44

Опа, поникна едно ГЕРБЕРЧЕ.Едно малко обобщение:

Ние феновете на ЦСКА сме против него първо защото е лъжец,второ защото държи Титан в ЦСКА и трето защото пренасочва инвеститори в Левски, като по този начин им създава предимство.А най- вече го мразим защото е син и в червата :) .Което е достатъчно условие само по себе си да бъде изхвърлен на бунището на историята.На последно място е това което направи с българската държава.Там вече го ненавиждаме като граждани.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 24 мар 2013 10:17

Аз Батков и Тонев не ги видях на протест в подкрепа на Бойко, ама вашия Борисов беше там :mrgreen: И не се правете на толкова забравени. Да напомням ли , че ви пробутаха първо с Кремиковци, а когато там всичко се оказа измама, влязохте в пакет с боклука на София :!: :!: :!: . Това, че Бойко не можа да повлияе на Газпром и те да ви помагат (защото още октомври той каза, че те искали Левски, ама той им казал да се обърнат към ЦСКА :mrgreen: ) вие го смятате за кръвна обида. Еми извинете, ама вие сериозно ли мислите, че Бойко управлява решенията на Газпром?
Ама ако това ви прави щастливи - добре всичко е срещу вас. Само се молете като и на втория ТИТАН му писне, държавата пак да ви пусне в някой промо пакет, както последните 2 пъти

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 мар 2013 10:45

Правителство на НДСВ:
Левски: 1 титла / 3 купи
ЦСКА: 2 титли / 0 купи

Правителство на Тройната коалиция:
Левски: 3 титли / 1 купа
ЦСКА: 1 титла / 1 купа

Правителство на ГЕРБ:
Левски: 0 титли / 0 купи
ЦСКА: 0 титли / 1 купа

Сами може да си направите изводите. Не знам ББ на кого какво дава, в червата ли или на друго място е левскар, но резултатите са очевидни. Кой докара Иво Тонев в Левски? Кой остави Гонзо да си прави каквото иска толкова години? Защо Левски не стана шампион през 2011 г.? Защо в началото на този сезон стигнахме до един от най-големите си резили при новото ръководство и спонсори?
Феновете на ЦСКА могат да продължат с още много въпроси в този ред на мисли.
Все още са пресни спомените какво правихме по европейските терени по време на управлението на Тройната коалиция, в т.ч. и отбора на Литекс, както и Локотата.

ПП. Спомняте ли си кое е първото нещо, което се случи в Левски, когато дойде ГЕРБ на власт? Ще припомня: изгонването на Емил Велев и назначението на Ратко Достанич.
Последна промяна от doktora25 на 24 мар 2013 14:49, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 мар 2013 10:52

Хубава статистика си извадил,не го бях гледал от такъв ъгъл ;) Всеки нормален човек,може да прецени,доколко ББ е натискал в полза на ЦСКА или Левски,човекът си помагаше от към материална база,пропагандираше известни и заможни личности да спонсорират някой от клубовете и това е.Но яко ме напушва смях,като чета олигофрени като ГА,който смятат,че ББ гласи титли и купи :) И понеже Левски е най-обвиняваният отбор относно политическата помощ,да види колко пъти отбора на Левски е ставал шампион през последните 4 год.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 мар 2013 11:02

Може и да греша но парите за стадиона не са нито от ВТБ нито от Газпром. Газпром все още не са поели
ангажимент към Левски в бъдеще може и да дадат за стадиона за другите сектори но започнатия ремонт
е с финансиране според мен което няма общо с руснаците. Според мен макар че сега феновете на Левски ще ми скочат
финансирането на новия сектор А е с пари на някои нови подземни бизнесмени които имат и легален бизнес
които напреднаха в последните 4 г. с "матриала" и някои от тях са стари бизнеспартньори на "първия" от тъмните години
на този толкова честен бизнесмен г-н "Премиера Слънце". Нещо като каратисти,културисти,командоси ще са замесени в това финансиране.
За да успокоя засегнатите фенове на Левски няма доказателства и съм хейтър !!!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 мар 2013 13:28

Точно така! Тези същите елементи дават и обортни средства на Левски.Обаче голяма част от бизнеса им е свързан с държавни поръчки.При евентуална смяна на караула въобще не е сигурно, че ще могат да платят сами строежа на стадиона.

Относно статистиката мога да кажа ,че тя показва некадърността и лошото управление в Левски.Синдромът на вечно вторите не се лекува само с пари и с протекции.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 24 мар 2013 14:50

onegavon написа:Точно така! Тези същите елементи дават и обортни средства на Левски.Обаче голяма част от бизнеса им е свързан с държавни поръчки.При евентуална смяна на караула въобще не е сигурно, че ще могат да платят сами строежа на стадиона.

Относно статистиката мога да кажа ,че тя показва некадърността и лошото управление в Левски.Синдромът на вечно вторите не се лекува само с пари и с протекции.

Да,а пък синдрома на вечно тъпия не се лекува въобще.
За мен е изключителна и нечувана наглост фен на ЦСКА да говори за некадърно управление на друг клуб,няма да давам примери,много добре си ги знаете.
Твоя отбор е може би най-некадърно управлявания клуб в света ,обаче нашия седнал да дава коментари за Левски,пич гледай си първо вашата кочинка,ако ти харесва как се управлява ,тогава си позволявай да даваш оценки на други отбори.

Върни се в “ЦСКА”