Мишел Платини е българин!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

едъртакъв
Контакти:

Re: Мишел Платини е българин!

Мнениеот едъртакъв » 17 фев 2013 22:09

Pichichi написа:Аз предпочитам Камбуров пред Платини,Генков,Домо,Рангелов,Божинов. И не защото сега дойде в ЦСКА,
според мен винаги е бил по-добър нападател от Рангелов,Домо и Генков.
Като цяло според мен 2-ката която трябва да се пробва в контролите е Мицански централен и Камбуров зад него.
Да на 32 г. е но нямаме по-добър от него и може да изкара 2/3 г в националния при положение че се пердставя на ниво де.
Аз лично не мога да си обясня защо Рангелов има почти 2 пъти повече участия в нац. отбор от Камбуров, Генков също
има повече.

Споделям нека да са българи ако ще да са Спаско. И Чаната.... :)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 18 фев 2013 10:02

ех, Мишел, Мишел...твоята грешка беше, че игра прекалено добре при нас и Балъка те намрази, защото хората идваха на мачовете заради тебе...и тоя черен търновски крадец те провикираше постоянно, накрая те продаде на тъпите чорбички, които я ти плащат, я не. И се мъчиш в смешната българска "А група, и трябва да си чупиш краката по селски терени във Враца, Монтаня, Гоцето, Моцето и т.н
за Анисето не искам да отварям дума, щото по-самопреебал се от него, не знам...нека всеки, който има оферта от софийски отбор, да си помисли добре

ако не вярвате, свържете се с Шаешу, Жужу, Лоривал Азис, а вече и с Яник Боли. Питайте ги как са, какви пари получават и дали е по-яко да гостуваш през 30-40 хиляди на Фенер, на Галатасарай, а сега на Шахтьор и Динамо Киев. А вие си стойте при майкъла, няма проблеми
и сега бил с български паспорт - и какво от това???? ебати постижението

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 фев 2013 11:37

дам такъв аналог няма и трябва да бъдете обявени за отбора на новото хилядолетие
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 фев 2013 16:08

Това, че Платини е взел български паспорт не значи запазено място в националния отбор. От ЦСКА съм, но съм твърдо против чужденците да изяждат местата на талантливи българи. Според мен за България трябва да играят само нашенци без значение дали са добри играчи или не. За, какво децата да се записват в школите, като ще взимаме готови играчи. Любо работи добре и съм сигурен, че ще сглоби отбор. Платини е силен футболист, но няма място в националния. Имаме си Генков, Мицански, Рангелов и дори Камбуров, които, като българи трябва да имат предимство. Изключение може да имат и децата от смесени бракове ако изберът България за родина. Не ми харесва комерсиализацията на футбола и е недопустимо двама родни братя да играят за различни държави. Говоря за братята Боатенг единия германец, другия ганаец. Ние сме малка страна и трудно се класираме за големи първенства. Направиме ли го искам химна да пеят единадесет българи, а не някаква сбирщина, като отбора на Германия. Клубовете могат да взимат, колкото си искат чужденци, но националния отбор е на България и в него могат да играят само българи.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 фев 2013 17:47

angelofdeath написа:Това, че Платини е взел български паспорт не значи запазено място в националния отбор. От ЦСКА съм, но съм твърдо против чужденците да изяждат местата на талантливи българи. Според мен за България трябва да играят само нашенци без значение дали са добри играчи или не. За, какво децата да се записват в школите, като ще взимаме готови играчи. Любо работи добре и съм сигурен, че ще сглоби отбор. Платини е силен футболист, но няма място в националния. Имаме си Генков, Мицански, Рангелов и дори Камбуров, които, като българи трябва да имат предимство. Изключение може да имат и децата от смесени бракове ако изберът България за родина. Не ми харесва комерсиализацията на футбола и е недопустимо двама родни братя да играят за различни държави. Говоря за братята Боатенг единия германец, другия ганаец. Ние сме малка страна и трудно се класираме за големи първенства. Направиме ли го искам химна да пеят единадесет българи, а не някаква сбирщина, като отбора на Германия. Клубовете могат да взимат, колкото си искат чужденци, но националния отбор е на България и в него могат да играят само българи.

Да ти кажа не съм много съгласен с теб на тема национален. Според мен, докато започнем да произвеждаме готови играчи, български, развити таланти, трябва да пробваме всеки един чужденец, който е защитил името и реномето си като лидер на клубен български отбор - дали ще е от Левски или ЦСКА, или друг отбор не трябва да бъде от значение, стига да си върши добре работата. Щом не се скатава за клуба си, а е лидер и лице на отбора си, значи би трябвало да се справи добре и в национала, ако не - пътя - лесно е. Може и да бъркам, но така си мисля. И без това няма какво да губим, а в България има можещи чужденци - Платини е един от тях.

Потребителски аватар
Supraise-CSKA
Контакти:

Мнениеот Supraise-CSKA » 23 фев 2013 14:42

А дано да играе за НАЦИОНАЛНИЯ :)

Върни се в “ЦСКА”