Истината за Стоичков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Истината за Стоичков

Мнениеот DANS » 11 яну 2013 16:26

tzvetan_22 написа:Днес в интервюто за Гонг.бг Христо Стоичков - "легенда на цска" и "истински цесекар", според мнозина каза:
„Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест (б.р. Майкъла). Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в Ботев Пловдив. Отнеха ми една детска мечта.
Какво се случва, господа? Наскоро и Митата Якимов каза, че е бил левскар преди да го повикат в цска. Бавно, но сигурно истината излиза наяве :)

Това че лефскарчетата нямат достойни легенди това е факт неоспорим, комплексите им се появяват ясно и от последните постове!
На лефскарчетата само ще им припомня случая със Соколето на който е прекратена кариерата преждевременно само защото иска в ЦСКА!
А за това че Гунди е плакал когато е напускал ЦСКА знам лично от бащата на Иван Добриов!!!

Аэ на бате Ицо бих искал да кажа следното:

Бате Ицо, велик си, най великия си, НО,

Майкала с ЦСКА детронира два ЕвроШампиона и се класира с отбора в топ 4 на Европа!!!
ти бате Ицо колко ЕвроШампиона детронира с ЦСКА???
Детронирал ли си дори с БарцИлоната някой актуален ЕВРОЩАМПИОН????

помниш ли онзи финал в Атина срещу Милан, БарцИлоната ти падна с 0:5 а ти беше титуляр! никой не е съвършен дори ти бате Ицо!

ти излезе в Европата на 21-22 години, поколението на Майкала им разрешаваха в чужбина след 27мата година, и то ако ЦК на БКП одобри трансфера, а това поколение беше не по малко талантлива от Вашето!

п.п.:
Едно уточнение, когато ти беше юноша бледен имаше АРМЕЙСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ ТРАКИЯ Пловдив!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 яну 2013 16:31

Колкото и да не им се вярва на някои (сини, в основния случай), момчето от Пловдив - Ицо, се превърна в големият Христо Стоичков именно в ЦСКА! Че е ботевист не е изненадващо, предвид факта, че отбора на Пловдив е именно този - Ботев Пловдив - някогашния жълто черен колос на България, мачкал редица западни гиганти, нещо, с което може да се похвали само още един български отбор и той не е син, а е червено бял. Така, че разбирам напълно тъгата на сините другарчета, макар, че все така не мога да разбера тяхната жалка завист. Радвайте се на това, което имате, а то не е никак малко, винаги съм го казвал. Сега и стадион получавате, чисто нов и лъскав, а пак избивате комплекси... Явно вашата омраза действително надминава любовта ви...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 яну 2013 16:35

шивача написа:
фифи перото написа:
шивача написа:

:lol: :lol: :lol: ходи питай Гудни, то така лесно. Иначе Гунди е играл за нас, Соколето е искал да играе за нас, Гибона също игра за нас, то друго нямате! Всички искат в ЦСКА!

Ти от там ли пишеш?При Гунди ли си? :lol:

И кога е ИГРАЛ Гунди за вас? :roll:
Дай ми един мач.
Кога Соколето е искал да играе за вас?
А Гибона игра,защото НИЕ не го искахме.
Лъжете младите без срам.
Затова се случват тези неща при вас от години. :arrow:

фифо, ти отде изкочи ма?
айде да те ограмотя малко, че от невежество и да просиш-гладен ще останеш :lol:
Гунди е тренирал един месец с на, играл е в контроли и освободен
Соколето, за мен ви най-великия играч, но не бил гъзолизец и сте му ебааали майката, виж това интервю
http://vbox7.com/play:a6b208ea

Един път ти отговорих
Бях любезен.
Има истини-нашите и лъжи-вашите.

Сигурно си неук.
Имаш ли представа какво е да си честен?

Май-не.
Армеецо :lol:
Ицо не е цесекар и няма да бъде.
Както и 98% от играчите ви.
Армията ги прибираше.
Това е ИСТИНАТА,
Армеецо. :!: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2013 16:44

Сълзите на Ицо казват всичкио:
Христо се разплака

"Да, вярно е, че Христо се разплака, когато се върна към славните си мигове с червената фланелка. Стоичков каза пред камерата, че е горд с престоя си в ЦСКА и определи отбора като безспорния номер 1 в България и един от най-големите клубове в Европа", разкри Сашо Манов.
"62 години история и 31 шампионски титли. Няма друг такъв клуб в света", казва Христо пред телевизионния екип от 7 души.
След кадрите в съблекалнята снимките продължават в клубния музей на ЦСКА. Там Сашо Манов показва на екипа 25-ата шампионска купа, която червените печелят с капитан Христо Стоичков. "ЦСКА винаги ще бъде в моето сърце. Никога няма да забравя, че от този стадион започна пътят ми към големия футбол, никога няма да забравя възторжените трибуни на "Армията", песните на агитката и съотборниците ми", споделя още Ицо, докато на гърба му стои фланелка на ЦСКА с номер 8.

[offtopic]http://www.temasport.com/news/view/+%D0%98%D1%86%D0%BE+%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B5+%D0%B2++%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90/news:1421[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 яну 2013 16:50

Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза… А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл?

Въпрос на Христо Стоичков към "Майкъла". :lol:

Това казва всичко за "харизмата".
Който има ум-ще разбере.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2013 16:56

"ЦСКА винаги ще бъде в моето сърце. Никога няма да забравя, че от този стадион започна пътят ми към големия футбол, никога няма да забравя възторжените трибуни на "Армията", песните на агитката и съотборниците ми"
Това казва Ицо пред камерите снимащи филм за историята на Камата.
Който има акъл ще разбере!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 11 яну 2013 17:52

Keine Lust написа:Като казваш това за 2та гола много добре знам, че визираш играчи като Григораш, Йофу и Вава, но не знам някой от тях да е дошъл на сила на Герена и ще те помоля само за 1 име на играч дошъл в Левски дали на сила, дали по политическа повеля или дали има клуб, който още да си търси парите от Левски за даден играч.

Идиотско, но точно най-големия футболист на Левски се връща насила. Гунди е откаран насила в София в патрулка или някаква друга служебна кола.

През няколкото години в Пловдив се е чувствал изключително добре, хората са го обичали (а и как иначе), мислил е за семейство. И това го казвам, защото е имал дълга връзка с братовчедката на баща ми, от първа ръка го знам. Отказвал е няколко пъти и накрая просто са му наредили и са го откарали, не точно като затворник, не точно са го отвлекли, но е било разпоредено. Защото как може така възпитаник на Левски, с подобни качества, да играе за един от големите опоненти в първенството? На времето се е пеела следната песен и то съвсем не случайно:
" ЧИКО, ТУМБИ, ГУНДИ.... ГОООЛ!"

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 яну 2013 17:56

все ми е тая кой откъде е докаран. в интерес на истината никой не ме интересува дали е от цска, искам да излиза на терена и да дава всичко от себе си 90 минути за отбора. дреме ми от кое село е дошъл и на кое отборче е фен.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 яну 2013 18:13

Гунди има дори контрола с червената фанелка.Имах снимка от вестник,но я подарих.В Пловдив почва като резерва,но бързо се налага.Впрочем донаборниците на Левски се пращат под тепетата,макар и да не сме били военен отбор,а КЦМ Ботев.Желанието на великият футболист е да остане в отбора,още повече че се жени в Пловдив,но вече е националнозначим и се разделя с града по заповед отгоре.Чико,Тумби,Гунди гол.Стоичков тренира в Марица,прави пробен период преди казармата в Пловдив ,но не е одобрен.Както вече писах потомствен футболист е.Може да се спори,какво би станало с него ако беше удобрен.Златното поколение стана такова,защото беше в апогея си когато падна завесата и възможността да се усъвършенстват на запад голяма.Възпитани строго,приети като младежи в школата Чавдар нямаше начин армейските възпитаници да не са авангарда на социалистическият спорт.Левскарите станали милиционери през 1969г,бяха на голямо разстояние от ред,дисциплина и послушание.Затова и в този период сините футболисти не направиха фурор в голями евроотбори,но наваксаха през т.н. демокрация.Майкала нямаше ка да играе зад граница.Не че нямаше и възможност,но и никой нямаше да го вземе това ренде.Повече улучваше глезените на противниковите вратари,отколкото топката.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 яну 2013 18:50

„Георги е бил под пагон година и половина, от януари 1969-а до 30 юни 1971 година. Кариерата му мина в "Левски". Аз съм казвала много пъти неговите думи: "Аз в Левски съм се родил, в Левски ще умра."
…..Първо беше волейболист, след това юноша на "Левски". Ние се запознахме покрай волейбола. В казармата го взеха първо в ЦСКА. Питаха ги: "Какви са плановете ви за Гунди?" От ЦСКА казаха: "Нямаме планове за него" и слава Богу….
Пуснаха го да играе в "Ботев" Пловдив, там отиде войник. Единственото положително нещо от обединението със "Спартак" беше, че спряха да получават повиквателни за запас, но то беше очаквано събитие”

Величка Аспарухова (родена на 9 юли, 1943 г. в София)

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2739371
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”