Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ULTRA NORTH
Контакти:

Re: Миодраг Йешич е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот ULTRA NORTH » 07 яну 2013 14:01

mistreated написа:От известно време се говори за сръбската връзка на Титан, които искат да вземат боклука на Сърбия, както и албанския и македонския. Говори се и за едно момче, син на сръбския президент, който уж ще бъде част от екипа на Йешич в ЦСКА...
Ще видим какво ще излезе, но като цяло смяната на Стойчо изглежда продиктувана от тези събития.

''Дуци №2'' е в Армията вече, сам си прави изводите какво ни чака

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 07 яну 2013 14:30

Да ви е честита новата придобивка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 07 яну 2013 14:35

Очевидно титан се гаври с ЦСКА, ама не ми е ясно какво толкова го тачат червените тоя Стойчо. Това е деградирал човек, който никога не е имал морал, просто има хъс и плюе срещу говедата, нищо повече. Само че това плюене показва просотията му, защото разпалва една малоумна омраза между феновете. Направо си е олигофрен вашия тройчо.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 07 яну 2013 14:44

Този гнусар научи ли вече българския език ? Все едни и същи боклуци се въртят като тренери , след този ще е Миленка Радуканова , после Марков -> Ферарио -> Дочев - > Адалберт и пак на ново :shock:

Неискам да си представям какви дългове има на сметката на Цска :arrow:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 яну 2013 14:55

Нали имаше и различни - Андоне, Гьоре... Да не мислиш, че Титаните имат акъл да намерят нещо по-добро? Или пари да вземат Моуриньо? А и вече не всеки ще се навие да работи за тях - ето, Мето Деянов отказа високата чест...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Официално: Миодраг Йешич еновият треньор на ЦСКА

Мнениеот Azz » 07 яну 2013 15:02

ULTRA NORTH написа:Това ще бъде края на ЦСКА. Абсолютно отвратителна постъпка да уволнят Стойчо за сметка на сръбската мастия.

имам чувството, че не четете:
-Майкъла: Аз за Стойчо нищо не знаех...това е еднолично решение на Иво Иванов - несъответствие с характерите;
-Стойчо: той и Мауриньо има труден характер, но не го уволняват...аз 6 месеца си чакам заплатите...моите заплати не са важни, важното е ЦСКА да има стадион, база на която да се тренира...

Сега да ви преведа какво е станало:
-Стойчо: Айде бе хора, до кога ще ви чакам да ми платите?
-Иванов: ще чакаш, пари няма...
-Стойчо: Добре бе - ще чакам, ама не може повече да чакаме базата. До кога ще тренираме из цяла София?
-Иванов: ще чакате, пари няма...
-Стойчо: Вие сте бахти боклуците...
-Иванов: ти на кой викаш боклук бе? уволнен си!

-пак Иванов по тел.: адвокатите - Стойчо е уволнен, измислете основание!
-адвокатите: ама...
-Иванов: няма "ама", измисляйте иначе и вие сте уволнени...
-адвокатите: добре - сигурно не е бил на стадиона между коледа и Йорданов ден, значи "уволнен поради неявяване на работа"...

тия простаци от Титан сами си сложиха главите на дръвниците...ЦСКА от тук до лятото го чакат само загуби! после феновете ще линчуват...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 яну 2013 15:29

Стратегически погледнато, тази смяна е добре дошла за нас. Освен че Йешич е скандално слаб треньор, сега ще се заредят един куп знайни и незнайни сръбски попълнения гарнирани с други разни анонимни приятели на Миодрага, което от своя страна със сигурност ще развали иначе лошия микроклимат при червените.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 07 яну 2013 15:31

rsk написа:E Maйкъла каза, че не е подписал договор, кое му е официалното. Официално е колкото Хюсеинович...
Иначе до 6 месеца ще дойде Миленчо, това е повече от ясно :lol:

Да не е само пак Стойчо?!?!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 07 яну 2013 15:39

Azz написа:тия простаци от Титан сами си сложиха главите на дръвниците...ЦСКА от тук до лятото го чакат само загуби! после феновете ще линчуват...

:shock: Що толко много време бе.
Относно Сърбинът дето се води треньор. Един себеуважаващ се треньор, никога не би подписал договор, за какъвто настоява Майкъла. А ако е подписал друг договор, начи и Майкъла е поредния изпързалян :lol: .
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “ЦСКА”