ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Мнениеот rsk » 21 ное 2012 21:47

Teo написа:
DmG написа:
Alex написа:Абе никой ли не вижда абсурда в това през 21-ви век в някаква уж демокрация, всеки ден да обсипваме с похвални слова вожда...???????

+1

Като за начало Вожда както го наричаш е време най-накрая да не се бърка в футбола, но явно иска навсякъде да има гласува и си рови мутрата къде ли не.

Кво ти разбира не тебе главата, ти даже нямаш право да гласуваш бе :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 21 ное 2012 22:01

avi написа:Изображение

боже мили как е създаден ЦСКА е 50 години не ВИ ли стигнаха да ви помагат :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

redheart
Контакти:

Мнениеот redheart » 21 ное 2012 22:05

Декларацията, разпространена от ръководството на ЦСКА не е изненада.

Пернишките Титани са изцяло зависими от държавата и общините, а те са управлявани в момента от ГЕРБ, политическа партия, създадена от и за една личност Бойко Борисов, която и ще изчезне заедно с тази личност - както повечето политически партии в най-новата история на България.

Бойко Борисов с цел да си направи някакви политически дивиденти първо заяви, че е уредил ВТБ за Левски, после заяви че ще уговори с Газпром чрез дружеството, което ще е собственик на газопровода Южен поток в България (където Газпром и Република България притежават по 50 %) да бъде инвеститор в ЦСКА (повтарям отново думите му от август месец, когато заяви че е "болен левскар", но Левски вече имал спонсор - ВТБ) и най-накрая в момента на подписване на договора за Южен поток от същия Бойко Борисов в качеството на министър председател на България и директора на Газпром, последният заяви, че Газпром обмисля възможностите да инвестира в Левски.

Това са фактите и ми се струва, че публиката на ЦСКА, така както и цялата общественост, съвсем правилно ги разчетоха, така както това беше обобщено от Георги Илиев - Майкъла: "ЦСКА не е симпатичен на господин премиера Борисов и ние нищо не можем да направим". Това е така и както посочих премиерът си го каза, ЦСКА не само не му е симпатичен, но дори премиерът по неговите думи е "болен левскар".

Това, което, обаче, сега става ясно е, че премиерът очевидно не търпи критика по свой адрес и което е още по-лошо, той държи да бъде харесван. В тази ситуация е ясно и защо се появява въпросната декларация на ръководството на ЦСКА. Тя цели единствено да каже на същия този премиер, колко е харесван от ръководителите на ЦСКА. Аз лично мисля, че за тях не си струва, да следват друго поведение. Няма смисъл да си печелят гнева на ръката, която ги храни чрез плащанията за сметосъбиране и сметоизвозване из цялата страна, а напротив с радост ще му направят услуга и ще му кажат, че го харесват, щом на него му харесва да чуе това. Другата дума за това е "ласкателство".

Според мен, обаче, както се казва "белята е станала" - поведението на премиера и настоящата поредна държавна помощ за синия отбор са ясно разчетени, защото хората може да бъдат заблуждавани, лъгани, подвеждани, хората може да бъдат наивни, но не са глупави с редки изключения.

Малко в страни от темата, но понеже във форума привържениците на Левски веднага обръщат темата на държавна помощ за ЦСКА през времето на комунистическа България, само бих искал да напомня, че до 09.09.1944 година ФК Левски е бил шампион на България 3 пъти, толкова колкото е бил и отборът на Владислав Варна като отборът на ФК Славия е шампион на България цели 6 пъти. Не мога да разбера, от къде се взимат претенциите на сините привърженици, че били ощетени, защото ЦСКА бил повече пъти шампион в периода от 1948 до 1989 година, все едно, че е някаква даденост, че ФК Левски задължително трябва да е най-добрият отбор най-много пъти шампион, освен ако някой друг отбор не е подпомаган. Или може би до 09.09.1944 година Славия е била подпомагана, защото става шампион на България 6 пъти срещу 3 на Левски. За сведение ни сините привърженици, в първите 5 години след 09.09.1944 година ФК Левски става шампион на България цели 3 пъти - точно толкова колкото е бил шампион всичко на всичко в 30-годишната си история до 09.09.1944 година.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 ное 2012 22:07

avi написа:Изображение

Ще бъдеш ли така добър и да ни пуснеш линк към този брой на вестника?Не към тази статия, а към целият брой.Искам да прочета и другото написано в него.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 ное 2012 22:28

кашчей, не е нужно да има линк, достатъчно е да се знае, кога Джуров има реална власт в държавата(началото на 60-те някъде)? Иначе е лесно да напиша в нета, че Баба Цола е казала; Левски е създаден от двама пигмей е един гей, но не е там въпроса, макар и да съм по-близко до истината от тях :roll:

по темата, много глупава декларация :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 22:31

Честно казано,повръща ми се от тази декларация!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2012 22:38

stannn написа:Сигурно защото сте събирали пари в тотото или са го строили фенове на Левски (затворниците от Кремиковци)? Причината е ясна. На държавното отборче трябва да се даде всичко което му трябва, че да достигне изчадието ЦСКА. И въпреки всичко си оставате в сянката на червения отбор. Съдба какво да се прави. Вечно втори.

Когато "държавният" Левски е получил стадиона,ЦСКА е ...какъв?Частен,може би... :?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 ное 2012 23:29

patron написа:
Alex написа:Абе никой ли не вижда абсурда в това през 21-ви век в някаква уж демокрация, всеки ден да обсипваме с похвални слова вожда...???????

+1001
Вожда е на всяка манджа меродия, а най-лошото е че всички почват да се страхуват от него(все едно сме в Северна Корея), аз така си обяснявам тази гъзомийна декларацийка сътворена от нашите балъци! Е*ЕМ ТИ И ДЕМОКРАЦИЯТА! ББПП!!!

Кой се страхува от премиера?
ПОне аз не, както виждам вие също. Ето псувахте го, ще го псуват пак, пишете срещу него за цяло и нещяло. Пък както виждам всички сме си живи и здрави, и така ще продължи. Нито МВР, нито ДАНС са тръгнали да ни сплашват да спрем да говорим каквото мислим, ето някой даже сме със снимките и имената си. Напишете в Русия нещо срещо Путин или Медведев и гледайте шоу тогава.
Стига параноя, това ми прилича на онея от сз, дето се полицията им е виновна, и всички не ги харесват и пречели на чужди интереси, но никой не знае с какво

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 21 ное 2012 23:54

Когато Бойко подари сметоизвозването на Титаните и за сметка на това ги накара да влязат и да издържат Цска, не чухме червените фенове да се оплакват много...
Когато Бойко вкара ВТБ и Тонев в Левски, повечето Левскари бяхме против, ама никой не ни питаше...
Сега ЕВЕНТУАЛНО, може да дойдат Газпром, ама парите пак ще ги харчи Тоньо и половината, че и повече ще отиват в премиерския джоб, а червените злобеят и злобеят.
Ако можех аз да накарам Газпром и Тоньо да се преместят при вас, щях да ви ги харижа веднага.
Аз смятам, че Левски няма нужда от парите на Газпром, аз смятам, че Левски има нужда от хора, които разбират от футбол и знаят как се правят пари от футбол. Защото от футбол може да се печели, стига да си кадърен, като си некадърник като Тоньо, Доньо, Гонзо и компания, само харчиш пари на вятъра....

Върни се в “ЦСКА”