BRF написа:Много пишеш,нищо не казваш!Аксаково е само на 1 километър от Варна и затова се заблудих,че е квартал!Все пак Аспарухово е по-далече,а ви е квартал!Писах ти,че по репортажи агитката ви е от 20-25 човека!Ти ми пишеш същото,само че с някакви тъпи обяснения и ми казваш че греша

!Варна фирм ходят около 30 човека,вие сте около 25 като агитка-кои са повече?
АХАХА иска ти се нищо да не казвам. Ти кой си, че да определяш кой казва или не? То и ти с тези си две мнение каза едно голямо нищо. Хем не си запознат, хем не си гледал мачове, пък се изказваш. Гледал бил репортажи, били сме 20 човека и веднага да се изкаже

Ами то и аз гледах няколко мача на ЦСКА миналата година и в Сектор Г нямаше почти нямаше публика. Значи да си направя извода, че нашата агитка е по-голяма от вашата

Пишеш тотални безумици не знам дали се усещаш и сам. Хем не си запознат, хем дрънкаш... Казах ти, че сме били и 50 човека в сектора с агитката, били сме и 500- целият сектор е за толкова, били сме и 1000 човека агитка в евротурнирите. Ти си говори колкото да не заспиш...
Хахахаха били сме 25 човека- абе момче ти ли ще ми кажеш колко сме на мен бе? Дето я си бил на един мач през живота си на Тича, я не! То само хората, които познавам лично в нашата агитка са повече от 100 човека, ти ми говориш за 25 човека. Ходи скочи от някъде най-добре!
Ние, ако искаме и 0 човека агитка ще имаме. Така, както вие когато бяхте скарани. Не ми говори глупости.
Замълчи просто след тези снимки!

Има редица такива. Варна филм

има да си мечтаят да са дори на 1/10 та от това... Отделно, че преди година никой не ги беше чувал....