Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2012 02:51

vayk написа:Днес някакви умни тикви в БФС решили да изтеглят с два часа началния час на мача Черно море - ЦСКА, който по програма трябваше да започне в 14.30 ч. в събота. Така срещата ще се играе в малоумно време - в 12.30 часа на обед. Големият проблем е с тези над 1500 фенове на ЦСКА, които ще тръгнат от София и от по-далечната провинция за мача и вече са си купили билети, които ще трябва да презаверяват и да се молят да намерят подходящ транспорт. Другата простотия е, че срещута е закупена от ТВ+, която както е известно е достъпна за твърде ограничен брой зрители.

Дето се казва-хем ще си гледате нещастниците,хем английските мачове!Що ревункате?Ти от колко искаш да е мача?22.00?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 ное 2012 06:43

Направо се чудя колко първосигнални типове има тук!Защо не използвате главите си по предназначение? Мача е изнесен по рано за да може да се излъчи по телевизията,а телевизионните права се дават от фирмата на Батков и Домоса.В случая вината е на Гърнетата,защото имат само 10% участие в нея.Приоритет при излъчванията ще имат мачовете на Левски и Лудогорец.В случая БФС,колкото и невероятно да звучи от моята уста,няма никаква вина.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 ное 2012 12:50

BRF написа:
crap написа:Аз не виждам нещо нередно в това решение. :roll:

В кое не виждаш нещо нередно :? ?В промяната на часа в последния момент ли?

Точно така - в промяната на часа няма абсолютно нищо нередно. В България има мачове, които трябва да ги правят 9-10 сутринта дори. Що се отнася до твърдението ти, че часа бил променен в последния момент - това не е вярно, защото това решение беше взето два дни преди мача, което определено не е в последния момент.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 ное 2012 16:45

сега след като мина въпросния мач, мога с ръка на сърцето да аплодирам това решение!!!
не ми се мисли как щях да изгубя 2 часа в ранния следобед, мъчейки се да гледам този скучен мач! така той се случи по обяд, когато и без това подремвам след ядене, и сега съм свеж за по-интересните мачове от Европа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2012 17:00

crap написа:
BRF написа:
crap написа:Аз не виждам нещо нередно в това решение. :roll:

В кое не виждаш нещо нередно :? ?В промяната на часа в последния момент ли?

Точно така - в промяната на часа няма абсолютно нищо нередно. В България има мачове, които трябва да ги правят 9-10 сутринта дори. Що се отнася до твърдението ти, че часа бил променен в последния момент - това не е вярно, защото това решение беше взето два дни преди мача, което определено не е в последния момент.

Ти си много зле,щом смяташ за нормално да преместиш мач с 2 часа по-рано,по -малко от 48 часа от началото му!Тази промяна на мен ми коства ходенето на стадиона!Предполагам за теб е нямало разлика дали ще го гледаш докато обядваш или по време за следобедното си кафе!За пътуващите привържаници това е кошмар!Аз се изказвам като такъв!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2012 17:07

MORSKI написа:[
тъй ли :lol: Това да не ти е София... Феновете на ЦСКА и Левски от града не ходят на наши мачове за щастие. Още по-малко ние пък на техни :lol: Виж за селяците от Аксаково, Девня. Дългопол и други си прав. Те пълнят клетката винаги, но това важи и за вашите мачове с нас. Левскарите сте същите, ако не са въпросните хора от села и паланки от София във Варна идвате един фаетон хора...

Морски,честно да ти кажа като знам горе-долу бройката на Варна Фирм,ми само те са повече от вашата агитка,като ви гледам репортажи :? !
п.п.Аксаково не е ли квартал на Варна :? ?[/quote]

Много далеч си от истината, ама много. Първо не си запознат, но говориш. Типично по български. Нито Аксаково е квартал на Варна, нито Варна фирм са голяма бройка, още по-малко да са повече от когото и да е във Варна :lol: Агитка в момента дефакто няма. Поради ред причини, но това че сме скарани временно и доста хора или не ходят на стадиона, или ходят в другите сектори няма общо. Нормално е като гледаш репортажи да не виждаш агитка- просто защото временно в сектора останаха няколко човека. Тея неща трябва да са ви до болка познати точно на вас- като се бяхте разделили в Сектор "Г" беше една шепа народ... Ние сме били и 500 човека в сектора с агитката, били сме и 1000 човека агитка в Бургас, били сме и 50 човека когато сме скарани. Но това е друга тема.[/quote]

Много пишеш,нищо не казваш!Аксаково е само на 1 километър от Варна и затова се заблудих,че е квартал!Все пак Аспарухово е по-далече,а ви е квартал!Писах ти,че по репортажи агитката ви е от 20-25 човека!Ти ми пишеш същото,само че с някакви тъпи обяснения и ми казваш че греша :o :lol: !Варна фирм ходят около 30 човека,вие сте около 25 като агитка-кои са повече?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 ное 2012 17:26

BRF написа:
crap написа:
BRF написа:В кое не виждаш нещо нередно :? ?В промяната на часа в последния момент ли?

Ти си много зле,щом смяташ за нормално да преместиш мач с 2 часа по-рано,по -малко от 48 часа от началото му!Тази промяна на мен ми коства ходенето на стадиона!Предполагам за теб е нямало разлика дали ще го гледаш докато обядваш или по време за следобедното си кафе!За пътуващите привържаници това е кошмар!Аз се изказвам като такъв!

Не беше преместен преди по-малко от 48 часа от началото му, а още по-рано. И да, този мач го пропуснах - дреме ми! И без това във Варна само слаби мачове правим.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2012 17:32

crap написа:Точно така - в промяната на часа няма абсолютно нищо нередно. В България има мачове, които трябва да ги правят 9-10 сутринта дори. Що се отнася до твърдението ти, че часа бил променен в последния момент - това не е вярно, защото това решение беше взето два дни преди мача, което определено не е в последния момент.

Ти си много зле,щом смяташ за нормално да преместиш мач с 2 часа по-рано,по -малко от 48 часа от началото му!Тази промяна на мен ми коства ходенето на стадиона!Предполагам за теб е нямало разлика дали ще го гледаш докато обядваш или по време за следобедното си кафе!За пътуващите привържаници това е кошмар!Аз се изказвам като такъв![/quote]
Не беше преместен преди по-малко от 48 часа от началото му, а още по-рано. И да, този мач го пропуснах - дреме ми! И без това във Варна само слаби мачове правим.[/quote]

Информацията я пуснаха около 18.00 в четвъртък!Мача е преместен от 14.30 в 12.30 в събота!Смятай си ги сам!Ако беше свършил 0:5 примерно!Въпроса е принципен и аз се изказвам принципно ;) !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 ное 2012 18:02

Все тая и без това направихме ултра слаб мач.
YA GUNNERS YA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 18:24

BRF написа:
Много пишеш,нищо не казваш!Аксаково е само на 1 километър от Варна и затова се заблудих,че е квартал!Все пак Аспарухово е по-далече,а ви е квартал!Писах ти,че по репортажи агитката ви е от 20-25 човека!Ти ми пишеш същото,само че с някакви тъпи обяснения и ми казваш че греша :o :lol: !Варна фирм ходят около 30 човека,вие сте около 25 като агитка-кои са повече?

АХАХА иска ти се нищо да не казвам. Ти кой си, че да определяш кой казва или не? То и ти с тези си две мнение каза едно голямо нищо. Хем не си запознат, хем не си гледал мачове, пък се изказваш. Гледал бил репортажи, били сме 20 човека и веднага да се изкаже :lol: Ами то и аз гледах няколко мача на ЦСКА миналата година и в Сектор Г нямаше почти нямаше публика. Значи да си направя извода, че нашата агитка е по-голяма от вашата :lol: Пишеш тотални безумици не знам дали се усещаш и сам. Хем не си запознат, хем дрънкаш... Казах ти, че сме били и 50 човека в сектора с агитката, били сме и 500- целият сектор е за толкова, били сме и 1000 човека агитка в евротурнирите. Ти си говори колкото да не заспиш...
Хахахаха били сме 25 човека- абе момче ти ли ще ми кажеш колко сме на мен бе? Дето я си бил на един мач през живота си на Тича, я не! То само хората, които познавам лично в нашата агитка са повече от 100 човека, ти ми говориш за 25 човека. Ходи скочи от някъде най-добре!
Ние, ако искаме и 0 човека агитка ще имаме. Така, както вие когато бяхте скарани. Не ми говори глупости.
Замълчи просто след тези снимки!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Има редица такива. Варна филм :lol: има да си мечтаят да са дори на 1/10 та от това... Отделно, че преди година никой не ги беше чувал....

Върни се в “ЦСКА”