Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Мнениеот mistreated » 06 ное 2012 14:56

PR_CSKA написа:Ако беше станал собственик на ЦСКА, щеше скандала да е в пъти по голям. Само да припомня че преди Митал да дойде в ЦСКА, много малко хора знаеха че е собственик на Кремиковци.

Съвсем неправилни сравнения. Ганчев е от 15 години в нашия футбол, спечелил 4 шампионски титли с Литекс и още не знам колко купи и суперкупи. Едва ли ще тръгне да си прави ПиАр с присъствието си в ЦСКА. Докато Митал, както сам спомена, беше абсолютно непознат за широкия кръг от българи преди да поеме ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 06 ное 2012 15:38

Само изказването му, че Анисе трябвало да бъде арестуван и НЯМА ДУЗПА СРЕЩУ ПЛАТИНИ?!? :o Говорят колко компетентен е г-н Борисов на тема футбол, а пък аз никога и не съм вярвал на глупостите, които ръси всеки ден уважаемия г-н.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 06 ное 2012 15:59

Сините да се радват в момента, че падне ли Бойко от власт заминават и могъщите им спонсори. Газпром отказал и какво от това? Ако Титан изчистят дълговете и клуб Възраждане вземе отбора, много неща ще се променят. ЦСКА ще бъде ръководен от чисти български бизнесмени и фирми работещи за България. Няма по-хубаво от това!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 ное 2012 16:05

redpride написа:Сините да се радват в момента, че падне ли Бойко от власт заминават и могъщите им спонсори. Газпром отказал и какво от това? Ако Титан изчистят дълговете и клуб Възраждане вземе отбора, много неща ще се променят. ЦСКА ще бъде ръководен от чисти български бизнесмени и фирми работещи за България. Няма по-хубаво от това!
:) :lol: :lol: :lol: ми нали възрождеци(както и титан де ) са кур....ви на тиквич нема боко няма възраждане 8-)
Последна промяна от kiko75 на 06 ное 2012 16:17, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 ное 2012 16:09

Възраждането са по-зле и от ТИТАН.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 06 ное 2012 17:42

Възраждане бяха под шапката на ББ, аз имам лошо предчувствие че те не са се отказали. Щото парите от Газпром са много. Плюс това се чува че М тел може да ни стане скоро спонсор. Щото поставените фирми на ББ купиха освен Булгартабак и Виваком. Та очаквам да станат спонсори по Подуянския отбор. Там те имат да изчистван едни задължения към Батков. Нещо много се бавят.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2012 17:44

Според мен Б.Б стои зад Възраждане.Искаха без пари да влезнат в ЦСКА.
и след това да се договарят с Газпром.Възраждане обаче са въздух под
налягане-нямат пари.А и условието Газпром да влезне в България е Южен поток.
Там нещата зациклиха и въобще не е ясно какво ще стане.Вярно е че Б.Б се
извърта но той си е БЛИЗНАК-двуличник по природа.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 06 ное 2012 17:46

да видим какво става, след като Бойко помогна на клубовете
Левски-бяха 3- ти, провал през пролетта, тая година благодарение на лесната програма и "бойкотиращи състезатели" са в играта, но шампиони няма да станат
Локо Пд- участваха в евротурнирите, след помощта пълна трагедия
Берое- преди спечелиха купата на Бг без пари, сега с пари са в изпадащите
Ботев Вр- и те са в изпадащите, да неговорим че бяха пред закриване

Ботев Пд- тука вече е добре, само че за мен когато този клуб се управляваше от феновете беше по-добрият вариант(за всеки бг клуб)
Лудогорец- тука е ясно че има няква игра( икономически, политически интереси)

Литекс- тука се опита да го дестабилизира, но се получи точно обратното в момента Литекс са най-правилно работещият клуб в Бг

така че, пак си помислете искаме ли "Бойкова помощ"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 ное 2012 18:56

Какво ви пука какъв е Бойко и за какво се бори? ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 ное 2012 20:34

terrorist написа:да видим какво става, след като Бойко помогна на клубовете
Левски-бяха 3- ти, провал през пролетта, тая година благодарение на лесната програма и "бойкотиращи състезатели" са в играта, но шампиони няма да станат...

Така ако вървят събитията точно те ще станат. Не се съмнявам, че догодина пак ще има отбори, които ще играят със свалени гащи.
Дори ние и Лудогорец да ги победим това няма да е достатъчно на фона на слугинажа от останалите, които дават мило и драго за скалпа на ЦСКА и действащия шампион.
Не случайно преди време Илиан заяви следното - шампион не се става с победи в дербитата :idea: .
Тази фраза е ключова и аз съм убеден, че никой няма да се хвърли на нож срещу техния правителствен отбор.
Директивата този път няма да има провал и не случайно никой не я споменава.

Върни се в “ЦСКА”